פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
בעיה בסוני
מאת lior46- 5 תגובות
- 881 צפיות
קניתי רדיו דיסק של סוני דגם cdx -s2000 וכשהתקינו לי אותו הופיעה ההודעה OFFSET והוא לא מנגן והרדיו לא פועל מה זה אומר ואיך אפשר לתקן את זה?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעייה מעצבנת מאוד מאוד! לפני 4 חודשים קניתי מגבר JBL CS 50.4 מהדיוטי, לפני חודשיים הוא הפסיק לעבוד, נתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, הם אמרו שנשרפו שם הטרנזיסטורים,הם סידרו את זה, הרכבתי שוב המגבר עבד בדיוק 2 דקות ושוב זה קרה, נתתי שוב לתיקון ושוב עבד לאיזה 2 דקות ואז נתתי שוב(פעם 3) לתיקון חיברתי ועבד 5 דקות (היום זה קרה שוב) לא יודע מה לעשות ומה גורם לזה.. אני חייב ייעוץ אני כבר חודשיים בלי מגבר באוטו וזה משגע אותי (שומע 2 רמקולים מתוך 4 וסאב) מה אני יכול לעשות, לבדוק ומה יכולה להיות הבעייה ?????
- 3 תגובות
- 901 צפיות
אני לא מבין מה זה אומר... 1)תיבה עם פורט ? 2)תיבה SEAL ללא פורט? בבקשה לספר מה זה וכו'.. תודה רבה אחים... *** עריכה - לאחים שלך תודה בבית. זה פורום רכב ***
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי חוות דעת לגבי המגבר - Hifonics Zeus ZX6400 אני צריך הגברה לקומפוננט קידמי ו 6X9 אחורי. האם שווה להביא את המגבר הזה מחו"ל ב 1200 שח ? איך המגבר הזה לעומת ה JBL GTO 75.4 של הדיוטי פרי ?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
מגברים מומלצים לסאב 1 2
מאת צחי 22- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
התחדשתי במיקרו סאב 8 אינטצ שלJL אאודיו עכשיו אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי מגברי מונובלוק שישתלבו איתו טוב חלק מהאופציות הם:היפוסוניק ברוטוס JL 250/1 רוקפורד 3001 פאנצ גיי ביי אל 300.1 וגם המונובלוק של אוריון ששכתי את מספרו וכמובן אפשרי סדרה מונובלוקים יותר גבוהה של רוקפורד ופלאנט אאודיו חלק מהמגברים הם קלאסAB וחלק קלאסD הייתי מעוניין לדעת מה זה אומר והאם תהיה לזה השפעה על האיכות והשמיעה? אודה לכם על כל תשובה וראו עצמכם חופשיים להציע לי מגברים נוספים
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 960 צפיות
יש לי פיוניר פרמייר DEH-P740MP. הוא שכב בבית מנותק כמה שבועות, כי קניתי רכב חדש ולא מצאתי זמן להתקין אותו. היום התקנתי והכל עובד טוב חוץ מהרדיו. כשהרדיו סורק תחנות, הוא לא ננעל על שום תחנה. הרדיו קולט טוב וכשאני נועל אותו ידנית על תחנה מסויימת אז יש קליטה טובה. האנטנה מחוברת ויש קליטה, אבל המכשיר לא נעצר על תחנות שהוא קולט. ברכב הקודם המכשיר עבד טוב. מה עושים? דימה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
כמה אניץ נכנס בפולספאגן בורה מקדימה וגם מאחורה כמה אפשר להשים
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין במגבר סאב וקומפוננט התקציבשלי בין 3000 ל 4000 שקל תודה לכל מי שיעזור לי
הודעה אחרונה מאת ofirb17, -
- 2 תגובות
- 826 צפיות
רק ליראות וללמוד מה אפשר לעשות במיני ובכול אוטו קטן אחר http://www.cardomain.com/ride/696718
הודעה אחרונה מאת YavinR, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום שמעתי את הרמקולים של JBL 6*9 על מגבר של לוג'ק , ואיכס! הם לא מגיעים לווליום גבוהה, ולמרות כל הכיוונים הבאס מקרטע, האמת שמקודם היה לי פיונייר הפנינה 300 ואט , לא היה לי כסף למגבר אז שמתי להם מגבר אינוקס יד 2 ממש על הפנים והוא היה חלש מאוד, ואף על פי כן אנשים חשבו שיש לי סאב באוטו !!... וכשמכרנו האוטו השארתי אותם באוטו , בתקווה שאמצא רמקוליים עוד יותר איכותיים! וכרגע אני מתחרט שמכרתי אותם.....אבל ראיתי שעדיין ניתן להשיג אותם בכמה חנויות שזה קצת מנחם.... עם כל היתרונות שבפנינה שמתי לב שיש את הסדרה הצהובה: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1994,normal_sales האם היא עוד יותר איכותית וחזקה יותר מבחינת באס והעומק שלו? כמוב…
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 3 תגובות
- 935 צפיות
חבר שלי יש לו מגבר מאגאנט the rock 800 הRMS שיוצא הוא 260+110+110=480RMS שצריך כבל 4גייג הוא התקין אותו עם כבל 8 וכבל הסיגניל דק כמו השערה ההקיט עולה לו 80שקל מההעצמאות
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן , בוקר טוב . אתמול אני וחברי (שאולי, mazda323 שהמערכת תיבנה בשבילו) ועוד חבר , היינו ב SOUNDER ברחובות. היינו בחנות כ שעתיים וחצי , ואני חייב לציין שהבחור חיים ממש נחמד ! למדנו ממנו ה-מ-ו-ן דברים חדשים בשעתיים וחצי האלה על ידי הסברים מפורטים מאוד ! ועכשיו למערכת שחשבנו עליה - במה קדמית + סאב : (ניסיון לקבלת SQ מקסימלי) HU : (יש בבית כבר) Pioneer 4700 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1 סאב: (יש בבית כבר) RFZ3412 -ROCKFORD http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1559,normal_sales עכשיו לעיקר : מגבר - ישנם 2 אופציות והם : orion 4004 - (שכמעט בטוח שאותו חבר שלי יקח) http…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 908 צפיות
כרגע יש לי קומפוננט "מעורב" מיד של מורל פולס וגם הקרוס. אבל הטויטר של מורל הסדרה הישנה (MT-2) ואני רוצה להחליף למשהו קצת יותר חזק/איכותי מבחינת מידים. בהתחלה חשבתי להחליף רק חלק אבל ראיתי שזה לא משתלם. בכל אופן חיפשתי הרבה בארה"ב. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ביחוד לאור המוצרים שמציעים שם במחירים טובים מאד. כרגע המטרות העיקריות שלי הם קומפוננטים של אלפיין (משהו 50 RMS, לא זוכר דגם), פולק,פיניקס גולד (ZR/ אוקטן), יש איזה דגם של MA AUDIO יחסית זול ב100 דולר. והדגם העיקרי שמשום מה מאד מאד קורץ לי הוא של חברת CDT. חברת הי אנד אמיתית. היחידה שמפרסמת את המוצרים שלה עם קרוס מסדר 4! ויש לה מוצרים יחודיים לבמה מאוזנת היטב, כל שאר החברות מפרזסמות בעיקר ואטים וקישוטים... ב…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
חבר שלי הביא מחו"ל את הרדיו הנ"ל סוני 8800 אבל הוא עם תחנות של ארצות ברית . 88.7 - 88.9 91.1 וכו. איך משנים את התחנה, הקידוד של התחנות לרדיו ישראלי?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת בכ4000 ש"ח שתכלול.. -רדיו דיסק+MP3 -מגבר -סאב -קומפוננט עדיין לא החלטתי לגבי הצד האחורי של הרכב..., אין לי כסף לקומפוננט אבל אני לא רוצה להשים סתם רמקולים... מה לעשות??
הודעה אחרונה מאת ftp, -
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז ככה אני מעוניין בפאנל MP3, רמקולים קדמיים, רמקולים אחוריים וסאב וואפר (שחכתי משהו?) משהו שיהיה איכותי ויפציץ באוטו חשובה לי איכות השמיעה והגובה שלה התקציב עומד על 3000 בערך.. אני ישמח אם מישהו ירכיב לי משהו שיתאים לאוטו שלי.. וסתם לידע כללי יש לי אופל קורסה 2003 נפח מנוע:1200 הילוכים טיפטורניק תודה מראש, אורן... נ.ב חשבתי על המבצע של המערכת של BOSS מה אתם אומרים עליה? ועוד משהו אם אתם מכירים חנויות אודיו לרכב באזור השרון שמבצעות התקנות וכל זה.. אני ישמח לקבל המצלות על חנויות כאלה באזור אני משהוד השרון..
הודעה אחרונה מאת oRenRos, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ! ראיתי שיחד עם כל המגברים של החברה הזאת, בקופסא נלווים גם Earplugs !?!? לצורך איזו מטרה הם אמורים לשמש בקניית מגבר או אחרי התקניו ? אני כמעט בטוח שיש קשר בהתייחסות לשמעיה ובין שם החברה . למישהו יש הסבר היגיוני ?
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 3 תגובות
- 928 צפיות
אני רוצה ליקנות רדיו דיסק עכשיו ניכנסתי לזאפ ומצאתי הרבה מכשירים המתאימים לקרטריונים שאני רוצה הבעיה היא שבכול הרדיו דיסק המפרט הוא כמעט זהה אני צריך חוות דעת מאנשים שיש להם את המכשירים האלה ,ובמיוחד החסרונות שלהם תודה המכשירים שמצאתי: KDLH810 JVC DEHP6750MP DEH-P7700MP DEHP760 DEHP7650 Pioneer DEHP770 Pioneer sony CDX7705 KDLH3100 JVC בבקשה נא לפרט על המכשירים ולא סתם ליכתוב מכשיר סבבה או משו כזה . תודה לכול המגיבים.
הודעה אחרונה מאת shauli, -
פירוק HU מקורי
מאת exter- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום התחדשתי לא מזמן בHU חדש של פיונר 4700 , ברשותי לאנטרה 95' סטנדרטית מישהו מוכן להסביר לי איך לפרק את המערכת המקורית מהאוטו? אני מפחד "לנסות" לפני שאדע בערך פה ושם מה לעשות, כי אני לא רוצה לפגוע ב"קונסולה" או "פאנל" או איך שזה נקרא עשיתי גם חיפושים רבים ולא מצאתי כלום... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי סאב קיקר L5 עכשיו בחוברת יש לי את הנתונים לתיבה בשביל SPL 3.25 ft3 מידה ( 92 ליטר ) + port displacement 3 X 16.25 port , 14.5 long אין אני משיג פורט כזה או איך הוא אמור להראות
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 6 תגובות
- 888 צפיות
עכשיו אני צריך את שניהם וכמה שיותר דחוף! את הקומפננט לשים מאחורה או מקדימה ,כרגע יש ברכב שישה רמוקליים מקוריים של חברת וולוו, 4 מקדימה 2 מאחורה, זה וולו S40 צריך לעשות לאתום את הדלתות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Gabi, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם, 1. לא מזמן קניתי מזדה 323 96, ומותקן בה CD של קנווד מדגם KDC-2012. חיפשתי פרטים על הדגם באינטרנט ולא כל-כך מצאתי. בכל אופן, שמתי לב שכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב (של מוזיקה Home Made אל תדאגו...), הוא מוציא לי אותו. השאלה שלי היא, האם הCD הזה באמת לא קורא צרובים? - זה נראה לי מאוד מוזר, הוא לא נראה לי מאוד ישן. או שמשהו בו התקלקל. בכל אופן, אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול לענות לי אני אשמח מאוד. 2. במידה והCD באמת לא קורא צרובים, הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על CD חדש, קורא MP3 (אם אפשר במסגרת התקציב), במחיר של עד 300-350 ש"ח. תודה מראש, תר אבידן.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה התחדשתי היום בקומפוננט חדש לאחר שפירקתי את הקרוס ראיתי שיש ג'מפר שאפשר לשנות 0 או 3DB היצרן שם את זה על 0 עניין אותי מה עושה ה3DB יותר בס יותר טרבל?
- 4 תגובות
- 917 צפיות
שלום לכולם!! חבר שלי השאיל לי סאב שקיבל בקומבינות ובינתיים אין לו מגבר, אני מזכיר יש לי לוג'יק. חיברנו את הסאב וכרגע הוא עומד אצלי באוטו הסאב מפציץ דייי נחמד! אני חייב להודות שחשבתי שזה לא יהיה משהו רציני ועם קצת כיונונים הגעתי לתוצאות מרשימות (לפחות בעיני) הסאב הוא של red sound usa 600 rs משהו כזה, האם מישהו מכיר\שמע עליו ויודע איך הוא? הסיבה שאני שואל זה כי אני לא יודע פרטים שלו כדי לדעת מגבלות ואינני רוצה לשרוף משהו שהוא לא שלי, כמובן אני ניזהר לא להגביר איתו בטירוף אבל ניראה כאילו הוא סוחב וסוחב ולא ניתקלנו בגבול!
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
התקנת קומפוננט 1 2
מאת אחד מתחיל- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש לי בעיה עם ההתקנה של הקומפוננט אין לי מקום מיוחד לטוויטר...וגם אני לא יודע איפה לשים את הקרוס וכל החוטים אז מי שיכול לעזור אני אודה לו
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
איזה באסה...לפני שעה אמא שלי התקשרה מהדיוטי פרי היא אמרה שאזל המלאי של הג'יי בי אל... הם אמרו שיש שם את המגבר פיוניר הזה...הוא טוב כמו בג'יי בי אל או שהוא לא שווה 200 דולר?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3.. והבעיה היא שיש לה מערכת רדיו דיסק שמגיע עם האוטו... הבעיה היא שהרדיו דיסק נראה כאילו הוא חלק מהקונסולה המרכזית ואני לא רואה שום דרך לפרק אותו... האם משהו התקין מערכת פעם במאזדה שלוש... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי מחנות מסויימת את הסאב של לנזר , מקס , 1000W . היום הסאב הגיע אך המוכר אמר לי שהסאב שהגיע הוא דאבל וויס אני עובד על JBL GTO 75.4 שלפי מה שאני יודע לא יציב ב 2OHM ! כלומר אני אצטרך לחבר את הסאב לכל יציאה בנפרד ! האם יהיה הבדל בין חיבור הסאב בגישור (אותו סאב רק לא דאבל וויס לצורך העניין) לבין חיבור הסאב לכל יציאה (2 כמובן) .. תודה רבה על העזרה נ.ב. המגבר לא יציב ב 2OHM נכון ?
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה הרמקול..,עדיף חוות דעת של אלה ששמעו הרמקול, או שיש להם אותו.. ולא רק בגלל השם http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12496
הודעה אחרונה מאת ameeer, -
- 5 תגובות
- 965 צפיות
לאחר קריאת דיון המסביר כיצד יש לחבר רדיו דיסק בצורה הנכונה החלטתי שאני רוצה לעשות זאת בגלל שהזיכרון לא עבד ברדיו ירדתי לאוטו פירקתי הכל והתחלתי לחבר -בסוף כלום לא עובד אז ככה מהכבלים הישנים חוץ מהכבלים של הרמקולים ישנם עוד 4 כבלים אחד ירוק אחד לבן אחד אדום ואחד כחול במקור כמו שחיברו לי הזיכרון ופלוס של המערכת היו מחוברים לכחול(חשמל סויץ) לפחות אני חושב ככה חיברתי היום את ה צהוב לסויץ ואת האדום לכבל האדום שנצא בצמת החוטים המקוריים ברדיו נדלק יצא הדיסק ואחרי מספר שניות נפסיק לעבוד לאחר בדיקה התברר שנשרף פיוז עכשיו השאלה היא מכל כבל בברור הוא ? ועוד משהו קטן בתקע של החיבור לסידי ישנם עוד 4 חוטים שלא מחוברים לשופ ד…
הודעה אחרונה מאת 114508534,