Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!! חבר שלי השאיל לי סאב שקיבל בקומבינות ובינתיים אין לו מגבר, אני מזכיר יש לי לוג'יק.

חיברנו את הסאב וכרגע הוא עומד אצלי באוטו הסאב מפציץ דייי נחמד! אני חייב להודות שחשבתי שזה לא יהיה משהו רציני ועם קצת כיונונים הגעתי לתוצאות מרשימות (לפחות בעיני) הסאב הוא של

red sound usa 600 rs

משהו כזה, האם מישהו מכיר\שמע עליו ויודע איך הוא?

הסיבה שאני שואל זה כי אני לא יודע פרטים שלו כדי לדעת מגבלות ואינני רוצה לשרוף משהו שהוא לא שלי, כמובן אני ניזהר לא להגביר איתו בטירוף אבל ניראה כאילו הוא סוחב וסוחב ולא ניתקלנו בגבול!

פורסם

לא ניתקלת בגבול משום שהמגבר בטח חלש ...LOL

הסאב חמוד לא יותר וטוב רק למכוניות קטנות (ככה הוא נשמע הכי טוב-חזק)

תבוא למפגש אני העזור לך לשרוך אותו בבום הראשון

ואם לא אני אביא קצת דלק מהעבודה וגפרורים וזה יסדר הכל

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי אתה רק תביא נרגילות ורק עשן של נרגילות ניראה באויר ולא של הסאב של הבחור המיסכן..8)

הרד סאונד סאב מאד חמוד . אבל תיהיה עדין איתו .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חייב לציין שהסאב הנ"ל הוא דגם אמריקאי אורגינל , לחבר שלי היה את הסאב הזה והוא יודע לתת בראש טוב וגם הוא לא רחוק מהדיוק .

לי בזמנו היה את האבא שלו, היה לי את ה-1200 וואט (שתי סלילים) , שמאוד אהבתי איך הוא ניגן .

בכל מקרה אתה לא תשרוף אותו , פשוט לפי האוזן שלך אל תתן עם הגיין יותר מדי.

בהצלחה.

מש"ק זרזור

פורסם

חחחח נרגילות בלאגנים...בכייף אבל אין צורך לשרוף אותו, יש לי אותו רק לכמה ימים אז אני אנסה לשמור עליו בחיים...תודה על התגובות!

והמגבר לא חלש...ראיתי אותו כבר מסתדר בכלל לא רע עם סאבים חזקים...

בכלל סיפור מצחיק זה כשהתקנו את הסאב בשכונה של חבר שלי עבר איזה ערס מסתכל ואומר "זה מגבר מפלצתי זה!"

• תוכן חדש...