פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום השאלה בכותרת.. את הרמקול הזה INFINITY KAPPA693.5I 6X9 3-WAY אם אפשר עוד קישורים לעוד חנויות.. תודה http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1101
הודעה אחרונה מאת ameeer, -
- 2 תגובות
- 992 צפיות
שלום. רציתי לדעת מה הבדלים בין הרדיו דיסקים של פיוניר דגמים - DEH-5750 DEH-4700 האם צריך בכלל כל מיני כיווני EQ-EX ו BMX וכל האופציות האלה כשיש מגבר ? האם כדאי לשלם יותר ולקנות את ה 5750 ?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
מה הייתם עושים?
מאת Rakun- 0 תגובות
- 853 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** היינו קוראים את הכללים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 וכותבים כותרת עניינית לשרשור.
הודעה אחרונה מאת Rakun, -
- 27 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, אז הנבלה מצופת הכרום הגיעה. עכשיו צריך להתייעץ בנוגע לחיבור. אין תשתית ברכב(צריך לסלול את כל הכבלים). אודיובאן שולחים טבלת עובי כבל מומלץ ב-GAUGE. החישוב שלהם אומר ככה: -First determine the 4-ohm rated rms power output of the amplifier -Add These together -Multiply the Total RMS rating (both left and right channels) by 2 -The resulting figure is the total input power draw in watts -Divide the wattage draw by 13(avrage vehicle supply voltage) -The number you now have indicates the current draw, in amps, for the amplifiers -Calculate the approximate length of wire needed for the system installation. להלן הטבלה המצורפת. עכשיו, למגבר יש 1…
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב מסוג VW GOLF ואני מחפש 4 רמקולים עבור מערכת רדיודיסק של SONY (4X50W יש לי מקום לשני רמקולים עגולים קטנים (בערך 5-6 אינץ) על הדשבורד, ומקום לשני רמקולים אובליים מאחורה (6X9). חבר שלי המליץ לי על מערכת קומפוננט. אבל לפי דעתי קומפוננט לא מתאים במקרה הזה. תנו לי בבקשה המלצות על רמקולים בשילוב שתארתי (2 קטנים מקדימה , ו-2 גדולים יותר מאחורה) תודה
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! לחבר שלי מותקנים ברכב זוג סאב-וופרים של Rockford Fosgate p212s4 , שכל אחד מהם 200 רמס, הכל מנגן טוב ויפה אבל האוזניים מאפשרות יותר . אז הוא החליט לשדרג את הרוקפורד למשהו אחר, בכמות ובעוצמה , כלומר לבנות תיבה משולשת לשלושה וופרים של : Rockford Fosgate p112s4 שכל אחד מהם יהיה 150 רמס . ההגברה (מגבר מונובלוק) מאפשר אפילו יותר, אבל בתקציב ובכמות - ניתן רק להסתפק בשלושה (לא יותר ולא פחות) , וופרים יותר עוצמתיים ואפילו בזוג הוא לא מעוניין לקנות. אני חושב ששילוב כזה (3 זוגות וופרים של 150 רמס) אמורים להיות יותר טוב/חזק/איכות מאשר שתיים של 200 רמס . מה דעתכם ? מה תגידו על השלישיה לעומת הזוג הקיים ?
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברה'..... ברשותי רדיו דיסק של פיוניר דגם 4100R וקומפוננט של מורל דוטק (5.15) מקדימה. אני בחיפושים עכשיו אחר מגבר 4 ערוצים שיגביר לי את המורל (זה הכי חשוב לי כרגע) ובעתיד הקרוב שיגביר גם סאב.....(ברגע שיהיה תקציב לסאב, נחשוב גם על זה)...... התקציב הוא בסביבות גג כ- 1300 ש"ח. מה שהציעו לי עד עכשיו: 1.מגבר 900W, מבית: Lightning Audio דגם: B2.300.4 2. מגבר לרכב 4 יציאות מבית ORION דגם 4004 (דגם משופר? האם יש שני דגמים??) 3. וכמובן המגבר של JBL מהדיוטי פרי (75.4). זהו....אני מחפש משהו שיתאים בצורה הכי טובה (והכי איכותית כמובן) למורל דוטק. אם יש לכם המלצות - אשמח מאד לשמוע ולדעת. תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 1 תגובות
- 771 צפיות
חבר שלי מעוניין להחליף את הרדיו הסטנדרטי ברכב, ויש לו להשקיע כ700-800 ש"ח עבור מכשיר חדש. הוא רוצה רדיו-דיסק שמסוגל לנגן MP3. בינתיים יש לו רמקולים סטנדרטיים אבל בעתיד יש כוונה לשים 2 טוויטרים קדימה, שני רמקולים מאחורה, ואולי איזה סאב.. הדרישה היא חברה עם שם וגב (מבחינת יבואן) - ולא משו סיני שאףאחד לא שמע עליו ומגיע לארץ דרך השוק השחור. בנוסף - חנות מומלצת לקנות בה את המכשיר + התקנה שלו. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כידוע תכננתי שידרוג למערכת שלי מזמן וסוף סוף סימתי ברכישת כל הרכיבים. רכשתי בנוסף RCA של לייטנינג אודיו (סטרייק) ורציתי לדעת האם מישהוא נתקל בבעיה כלשהיא עם הRCA הזה? תודה ג'ניה
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להורים שלי יש מאזדה 6 מליסינג. כידוע, הסאונד די מאכזב... רציתי לחבר מגבר אבל כל החיווט ועלות ההתקנה גורמים לי לחשוב פעמיים אם זה שווה את ההשקעה. מה גם שעוד שנתיים כבר צריך להחזיר את הרכב. מה שחשבתי לעשות, זה להחליף את הרמקולים המקוריים באחרים יותר טובים, מבלי להוסיף מגבר או להוסיף מנחתים או כל דבר אחר. פשוט להחליף! ועכשיו שאלות: 1- האם ה HU של ה 6 הוא כמו של ה 3? כי במאזדה 3 שומעים ממש טוב ובמידה וה HU הקיים זהה לשניהם, הרי שהרמקולים עושים את כל ההבדל. 2- אפשר לקבל המלצה לזוג רמקולים טובים במחיר סביר שאינם דורשים שימוש במגבר, שישפרו את הסאונד ויתאימו לרכב? 3- האם כדאי להחליף את הקדמיים/אחוריים/שניהם ואיזה גודל של רמקולים נכנסים בכל אחת מהדלתות? 4- מהי עלות…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שוב שאלה של הדיוטות. במגבר שלי יש 4 פונקציות שניתנות לכיוון. hi pass level bass boost level bass boost low pass שאלותיי: 1. מה משמעות כל פונקציה- לכל פונקציה קיימות עוד אופציות פנימיות. 2. האם קיימת המלצה לוויסות כל פונקציה 3. כאשר הבס בוסטר מופעל נשמעים עיוותים מהרמקולים הקדמיים בתדר הנמוך. האם וויסות של המגבר יעלים זאת? HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 937 צפיות
צהריים טובים לכולם אז ככה..לאחורנה כשאני נוהג במיוחד כשיש טיפה רוח וכשאני נוסע במהירות גבוהה יחסית (120 - 160 ) לפעמים אפילו ב 100 מתחיל לשמוע רעשים מהדלת.. לא רעשים נוראים אלא רעשי רוח.. עם קצת זמזומים חלשים... והאמת, כשאני נוסע בלי מוזיקה זה מפריע... הרי האוטו חדש יחסית....היום! פתחתי הדלת.. וראיתי שיש ניילון מודבק עם חומר שחור כזה מסביב.. ניילון ממש דק מלא בחורים.. ואני מניח שהוא לא יעיל בגרוש.. השאלות שלי: 1. ראיתי חומרי איטום של דינאמיט(בתמונות ממכוניות שלכם), מה החומר הזה? 2. מה העובי שלו? ואיך מדביקים אותו? 3. אם אסיר את הניילון מהאוטו שלי ואדביק את הדינאמיט הזה , יהיה הבדל משמעותי? ויהיה שקט " מוחלט " באוטו בזמן נסיעה ? 4. כמה עולה החומר הזה במיד…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן. הזמנתי רמקולים של פיוניר דגם TSG1640R. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1995,'normal_sales') הם מגיעים עם זוג טוויטרים במתנה. הרכב בבעלותי הוא טויוטה קורולה 93. (יש בו מקום לרמקולים 6.5 מקדימה ו6.5 על המגש מאחור) הרדיו דיסק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2523113 בעתיד אני רוצה לשים עוד זוג רמקולים או וופר מאחור. האם כדי להכניס עכשיו את הטוויטרים מאחור, והאם זה בכלל המקום שלהם? תודה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 976 צפיות
אני רוצה בבקשה לדעתי איזה רמקולים נכנסים בחורים על המגש האחורי במזדה 323 שנת 96 ( לא לאנטיס) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Y_u_v_a_l, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שווה את הכסף? אפשר להשיג ביותר זול? יש מכשירים טובים ממנו יותר זולים? הכוונה לרדיו דיסק של jvc http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=415
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם חשבתי להחליף את המגבר שיש לי באוטו למגבר יותר חזק JBL המדובר מהדיטוי פריי אבל חשבתי להשאיר את שלי ולהשקיע את 200$ באיזה מונובלוק שירים לי את הסאב לא משהו רציני יש דבר כזה? רק חדש!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום רביעי אמא שלי טסה והיא מביאה לי מגבר ג'יי בי אל רציתי לשאול אם יש קומפוננט טוב שאפשר להביא מהדיוטי פרי במחיר טוב..... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 תקציב משהו בסביבות מורל פולס
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב! יש לי הונדה סיוויק 1996 1600 סמק ו 125 כוחות סוס למי שזה מעניין אותו חח בקיצור הייתי רוצה לקנות לו זוג רמקולים קדמיים הגודל הוא 6 אינץ' הרדיודיסק שיצטקך לסחוב אותו הוא pioneer 7450 אין מגבר בינתיים אני מחפש רמקולים איכותיים שלו יעברו את ה400 שקלים ושהרדידיסק יסחוב אותו כמו שצריך גם בלי מגבר ההתלבטות היא בין השלושה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=753&CatCode=112 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=101&CatCode=83 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=653&CatCode=218 http://www.cheaper…
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הזמנתי ביום שבת שעבר (בלילה) את הלאנזר מקס' מ e-net . ביום ראשון התקשרתי לראות מה קורה עם ההזמנה , ואמרו לי שהיא הגיעה אליהם והיא כרגע בטיפול ומחכה לצאת למשלוח . בהתחייבות מצידם היה כתוב שהם מתחייבים לספק את הסחורה תוך 7 ימי עסקים , כלומר מיום ראשון , עד יום שני (מחר) . הזמנתי כבר כמה מוצרים מהאינטרנט ואני מכיר את הפרוצדורה , בד"כ המוצר מגיע תוך פחות מהזמן שנותנים למקס' , אפילו תוך יומיים שלוש . כאשר התקשרתי היום לשאול מה עם ההזמנה , אמרו לי שהיום הסאב יוצא למשלוח ושהו אמור להגיע תוך יום יומיים , כבר קפץ לי אחד הפיוזים , לא מספיק שאמרם 7 ימים , רק ימי עסקים , גם בזה אתם לא עומדים !? נו מילא חיכינו שבוע נחכה עוד יום ! לאחר שעה אני מקבל שיחה , "שלום , מדברים מאתר …
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים. טוב. הקדמה. בקשת היעוץ הזו היא בשביל חבר שכל מה שהוא מעוניין זה מגבר זול וחדש (או במילים אחרות - זבל סיני). מאחר ואינני מתמצא באופי זה של מוצרים, אני לא יכול להמליץ לו על כלום. לי בראש עולה רק קליפרוניה בום, נחשבת לזבל סיני טוב? בכל מקרה, הוא מחפש מגבר בסביבות 350 ש"ח. המגבר ירים זוג פיוניר 5.25 1 WAY, וזוג פיוניר 6X9 240 וואט. המלצות לזבל סיני (מבעלי נסיון \ בעלי זבל סיני גאים) יתקבלו בברכה! איתמר בשם ד.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החנות ברחובות איך הרמה שם? יש מקצועיות?
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
תמיד תהיתי בדבר הבא- הרבה פעמים יוצא לי לדבר עם אנשים שעוסקים באודיו לרכב גם חובבנים וגם אנשים עם מערכות כבדות ומדי פעם עולה השם של החברה נקמיצ'י AKA NAKAMICHI. עכשיו אני תוהה-לאן היא נעלמה? הרבה אנשים אומרים שזו הייתה חברה סוף הדרך, מאוד יקרה ובעלת מוצרים באיכות גבוהה מאוד. שוב אני לא יודע ככה שמעתי. הייתי רוצה לדעת יותר על החברה אם תוכלו לספר לי מהידע האישי שלכם. TNX
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים אני צריך לינקים לחנויות אודיו (גם לרכב וגם לבית) אני גם רוצה להביא מערכת לחדר ככה שאם יש לכם לינקים לחנויות או שמישהו קנה באיזה חנות שם אז זה גם יעזור.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tommyb1, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז כך, יש לי מגבר 801S שיכול להוציא 941RMS שכרגע מחובר לסאב V-MAX 12, הסאב הוא 300RMS והגיין שלי כמעת על ה 0 איך ניתן לדעת איך לכוון את הגיין למקסימום של הסאב מבלי לפגוע בו.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 30 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברה .אשמח לקבל חוות דעת מהמנוסים בניכם ששמעו את השניים ויודעים להבדיל בניהם . איזה דגם טוב יותר לדעתכם ובמה זה מתאפיין בפועל אצליכם? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת HONDA VTI, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם.... אני מחפש מגבר 4 ערוצים למורל דוטק שלי (שרכשתי לא מזמן).... אז ככה, אני חשבתי עד בערך לעכשיו, שאני אקנה את המגבר מהדיוטי (הג'יי.בי.אל 75.4) - כבר הייתי סגור על זה, אבל לאחר השרשור על זה שהלאנזר נשמע יותר טוב, אני חושב פעמיים..... חשבתי גם על הרוקפורד P4004 אבל קראתי שכמה אמרו שהוא לא מספיק חזק בשביל הדוטק.... והאחרון שהמליצו לי גם לנסות הוא הנקמיצ'י P1004 ......(מישהו יודע עליו משהו...)? הקיצר - יצאתי ממש מבולבל ואין לי מושג על מה ללכת....... לצערי אין אפשרות לחבר את כל המגברים ולשמוע אותם (באף מקום ששאלתי לא מוכנים לחבר ולנתק בשביל שאני אוכל לשמוע... לכן אני יכול ללכת רק על ההמלצות שלכם...... אז אשמח אם תוכלו לכוון אותי על איזה מגבר טוב שיעב…
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
שלום, יש לי מכשיר של פיוניר מדגם 4700. לדגם הנ"ל אין rds, אבל במערכת הקודמת שלי שהיא הייתה מסוג 2500 היה rds. הייתי מעוניין לדעת אם מערכת שאין לה- rds, משנה את תדר הרדיו לבד באיזורים שאין בהם קליטה, כמו בצפון? והאם זה משנה את איכות קליטת הרדיו במכשיר? בתודה מראש, דורון ריבניק.
הודעה אחרונה מאת Pc-Mastr, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין להתקין קומפוננט בהונדה סיוויק. מקדימה כמובן בקיצור ככה: לא מכיר מתקינים שיעשו את זה טוב ולכן אני אלך היום לאוטודיפו בקריות לעשות את הדבר. מישהו יודע כמה עולה שם זוג קומפוננטים טובים והתקנה? האם כדאי? יש אלטרנטיבות? תודה רבה 143897594 איסיקיו
הודעה אחרונה מאת vadka, -
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום קיבלתי אייפוד מחו"ל ובא לי לחבר אותו למערכתאבל אני יודע שאי אפשר כי אין לי IN יש לי רק OUא השאלה שלי אם כדאי לקנות HEAD UNIT שתהיה מעין בקר שתחובר ל PIOEER DEH-2300 שזו המערכת לבין האייפוד? ואני יוכל לשלוט בווליום משם? אם כן איך בדיוק קוראים לדבר הזה שאני רוצה לקנות? אני רוצה לחבר את האייפוד למערכת לכבל אוזניות רגיל(או מפצל מאוזניות לRCA)
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. חשבתי אולי להעביר את הרדיו דיסק והרמקולים לאוטו של אמא שלי (מיצובישי סופר לאנסר) אני לא יודע אם המגש האחורי מספיק גדול בשביל להעביר את הרמקולים. הרקמולי שאני רוצה להעביר הם 9*6
הודעה אחרונה מאת Slava 1982,