Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אבל מה שאתה אומר זה שהתוצאה אמורה להיות טובה יותר כי תכלס הבנאדם מחפש תוצאה תמורת כסף והלייטינג לא יכול לעמוד מול המגנט גם אם החברה הגזימה קצת בנתונים.

דרך אגב כעצה אישית,אתה לא בנאדם שמתווכח או מייעץ אתה בנאדם שקובע עובדות לאחרים,תשתדל קצת פחות (אני הבחור שהיה במפגש עם ההונדה הלבנה שבכוונה נתתי לך להרגיש שאני לא מבין חצי דבר במערכות),למשל לייעץ לכל אחד במפגש להכין תיבת פורטד לסאב שלו זו לא עצה חינוכית במיוחד למי שהתחיל את דרכו בתחום המערכות לפני שבוע,הכל בידידות אחי פשוט אתה מטעה אנשים.

למי אתה מתכוון בדיוק? כי אני לא מכיר אותך?...

פורסם

אני לא מאמין למה שאנשים רושמים פה... תחשבו אנשים מבחוץ שמסתכלים, ורואים שרשום שאם מוסיפים מאוורר אז ההספק עולה, מה הם יחשבו???? אנשים, תחשבו קצת לפני שאתם רושמים, מה הקטע שלכם סתם להפציץ בהודעות מטעות? וזו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה פה... אז אם יש פה אנשים ותיקים, שאומרים לך "הבנת הנקרא" משהו פה לא בסדר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
אני לא מאמין למה שאנשים רושמים פה... תחשבו אנשים מבחוץ שמסתכלים, ורואים שרשום שאם מוסיפים מאוורר אז ההספק עולה, מה הם יחשבו???? אנשים, תחשבו קצת לפני שאתם רושמים, מה הקטע שלכם סתם להפציץ בהודעות מטעות? וזו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה פה... אז אם יש פה אנשים ותיקים, שאומרים לך "הבנת הנקרא" משהו פה לא בסדר

אלון, תרשה לי להתערב רגע...

אבל בתור אחד שרשם את זה לא ממש מזמן...:

"חברה, במקום מבחנים על מגברים זולים שגם ככה לא מתיימרים להגיע לאיכויות מלכתחילה (כבר כמה שאפשר שמגבר דווקא יהיה זה שישפיע משמעותית על הצליל) היה יותר מעניין לשמוע את התשובה האמיתית לחברות הגבוהות יותר... אז אם למישהו בא, אפשר לארגן באחד המיפגשים או משהו כזה

חברות כמו פלאנט אודיו, רוקפורד, אלפיין, קיקר.. ועוד מיני רבים וטובים

סתם וויכוחים על לאנזר וJBL... באמת"

מה זה אמור להביע בדיוק?

אתה יכול להסביר לי מה ההבדל באיכות של JBL לבין רוקפורד פוסגייט?

אל תענה לי כאן על זה, כי אני לא מעוניין להתווכח על חשבון תר'ד של מישהו אחר... אבל מכאן לבוא

ולבקר מה ש"ותיקים" רושמים... יש לך עוד מה ללמוד.

גל

פורסם

חברה יצאתם קצת מהכון של התרד

בקשר למגבר אני הייתי ממליץ לך ללכת על המאגנט קלאסיק מונובלוק

מחירו בפומפה כ 1000 ש"ח

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גל מצטער על האי הבנה,אנחנו באמת לא מכירים ואת הדברים שלי הפנתי למיקי שאותו אני כן מכיר.

אני מקווה שיצא לנו להכיר יום אחד באחד המפגשים של המרכז אם תגיע כי אני רואה שיש לך יידע ואתה אוהב לחלוק ולעזור (אני לצפון לא יגיע אני מאשקלון)

ומיקמיק גם אותך אני לא בדיוק מכיר ואני כמו שאתם או חלקכם מכירים לא נכנס לויכוחים מיותרים אבל פה זה כבר עבר את הגבול.

כי אני זוכר כששאלתי את מיקי אם שתי 305C ייתנו יותר מהקיקר שלו הוא ענה לי "ניראה לך?!",אז כן,ניראה לי! כי שמעתי,ומה ששאלתי שאלתי בכוונה למרות שהתשובה שלך לא ערערה את מה שאני חושב ובטח שלא הייתה תורמת לאחד שהתחיל את דרכו בעולם האודיו.

ושוב,עדיף לחזור לנושא המקורי,גם אני הייתי ממליץ על המגנט גם בגלל שהגעתי למסקנה שזה המגבר שנותן היום הכי תמורה לשקל ואצלי בקרוב (אולי קצת רחוק) ינחת אחד כזה אם האמצעים יאפשרו (חייל)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

באמת יצאתם מהטרד.

המגנט קלסיק עולה בערך -1000 ש"ח גם בחנויות ממה ששאלתי.

ושוב blackmazdaF במקום לדבר שטויות כדאי שתקרא קצת את ידידינו הוותיק RICHARD CLARK

שטוען שוב ושוב שקבל לא נועד לפתור בעיית ריצוד אורות.

הנה לינק וציטוט

albert---------i see you have adopted my suv acronym as a tag line-------at any rate think about it------no amount of batteries will help the situation since no matter how many batteries you have they will not provide power till the voltage has dropped to 12.8------at that point the lights have dimmed--------its up the the alternator and if the system is really large no alternator is gonna provide more than a couple hundred amps--------in theory a cap might help but not for long since it will drop rather fast------problem with caps is the low esr ones don't last long and the large capacity ones can't deliver much peak current---------only sure fire solution for rock steady lights????-------1-put a voltage regulator on the lights (jacobs accuvolt would be ideal) 2- add lots of batteries and disconnect the alternator (dumb) 3- put an adjustable regulator on the alternator and set it closer to 12.8 so the delta from the set point to 12.8 is less (should reduce the dimming problem at the same amount it reduces stereo performance)----------------there are a few other possibilities but none of them make any sense either-------face it--------if the car has a big stereo that draws a lot of power and the set point of the alternator is high the lights will dim and there is little practical approach you can take so just accept it............RC

--------------------

A2000Rich

http://www.carsound.com/UBB/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=023394#000012

ומאיפה שאני קונה אין בעיה לפתוח את המגבר ולשים מאוורר ודרך אגב אפילו אוטופרט

מוכרים קיט מאוורר ל-lightning-audio

ןלך mikmik זה שכולם הבינו את ההודעה בצורה העקומה ,זה בגלל שכתבת שטויות ואז

כולם הגיבו להודעה שלך.

תקרא שוב את ההודעה שלי ואם אתה עדיין לא מבין תבקש מ-EYAL-R לעזור לך להבין

את מה שכתבתי.אני התייאשתי מלהסביר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי חמוד שלי, אם היית מכיר אותי, ו"ותיק" כאן... היית מגלה שאני האבא של האנטי של הקבלים.

בכל שנותי כמתקין לא שמתי קבל - ואני גם לא אשים.

ציינתי את המשפט ריצוד אורות/נפילות מתח (עם דגש על נפילות מתח) רק כחלק מן הנורמה שיש כאן

באתר לגבי הדעה הרווחת בנושא הקבלים, רק ע"מ שלא יהיה עוד ויכוח חס פשר על התועלת שלהם,

שכמו שאמרתי בעבר (אם היית מכיר אותי) שאין להם תועלת, והם אף גורעים ולעיתים מסבים יותר נזק

מאשר תועלת.

אז אני לא זקוק לריצ'י שיגיד לי את מה שאני כבר יודע.

ומאיפה שאתה קונה אין בעיה לפתוח מגבר ולשים מאוורר?

מאיפה אתה קונה?

אני אשמח מאוד לשמוע את שם המקום שמאפשר לך לפתוח מגבר, ועדיין לשמור על האחריות של המגבר.

ולגבי מה שרשמת על שי... אני אניח לו להגיב, למרות שגם שם - אתה טועה.

פורסם

מיקי יש לך גם בעיות ראיה בנוסף, אני לא הראשון שהגיב.. אני בטוח שאני לא צריך להאכיל אותך בכפית בשביל שתסתכל דף אחורה ותוודא זאת בעצמך שלא היתי הראשון להגיב, וגם אם כן ..

זה לא משנה את הדברים שכתבת, או את משמעותן.

אני באמת שלא מבין למה אתה מצטט דברים שאינך מבין, אז בוא ותסביר לי מה אתה הבנת ..

אם קבלים לא נועדו למנוע ריצודי אורות, אז מה השימוש שלהם .... ?

למנוע מפלי מתח למגברים שלנו ?

דרך אגב, הסיבה שהתייאשת להסביר.. זה לא בגלל שדבריך נכונים, זה בגלל שכתבת יותר מידי שטויות על גבי יותר מידי הסברים.

טעית, תוקנת, יום טוב שיהיה לך :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

במגרי לטנייג אודיו יש אפשרות להוסיף מאוור בכך צריך לפרק אותו....אבל אם רוצים לישמור על אחריות חייבים ליקנות מאוור שלטנייג אודיו "בנו" במיוחד בישבילו.... נכון שזה נישמע הזוי לפרק מגבר חדש ולהתקין מאוור אבל that's way it is...:?

ואין בכלל מה לשוות בין מגבר הכיי חלש של לטנייג אודיו לבין מונובלוק שחזק הרבה יותר של מגנאט....

פורסם

neo19 מצטער אבל פספסתי משהו

אני בטוח גם ב%100 שקיקר אחד בתיבה של SPL יתן יותר מ2 פיוניר 305C

אני גם שמעתי אותם ואני לא אומר דברים באויר

שאני יסיים לבנות את התיבה אין לי בעיה לבוא ולעשות מדידה של DB וגם אתה תבוא עם ה2 פיוניר שלך ונבדוק מי יותר חזק

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

רק רציתי להזכיר משהו קטן, -מ-ד-י-ד-ת ד-צ-י-ב-ל-י-ם ל-א ק-ו-ב-ע-ת א-י-ז-ה א-ל-מ-נ-ט ח-ז-ק י-ו-ת-ר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...