Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנות ברחובות

איך הרמה שם? יש מקצועיות?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

*** עריכה - אם זה אחיך, והוא מכיר את הסיפור ספר לו בבית.

לשאר האנשים שבפורום, שהם לא האחים שלך ושלא רואים אותך כל יום תשובה כזו לא מספיקה.

אל תכפיש שם של מקום בלי לפרט, מה עוד שבעל המקום לא יכול לענות ולהגן על עצמו.

אם אין לך הסבר מפורט, בלי המילה "אחי" - ההודעה תמחק***

ZZR

פורסם

אחי *** אבא שואל איפה המפתחות של המחסן ***תחזיר לי תשובה בבקשה זה מאוד חשוב

ואם יש עוד חברה שמכירים את החנות שיגיבו גם הם

תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

חנות נחמדה.

המחירים סבירים, ההתקנות בסדר גמור(לדברים בסיסים לפחות, רדיוטייפים-רמקולים, לא הייתי סומך עליהם עם איזה קיט דינאמט) וההצע של המוצרים על הפנים(מסתכם בערך בקומפוננט אחד של לייטינינג אודיו וסאב של פיוניר).

לך לסאונדר - הרבה יותר מקצועי.

פורסם

ממש לא הייתי ממליץ משום שראיתי כמה חיתוחים שמתקין עשה והם על הפנים היו

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לא ממש מקצועי ומחירים סבירים לא זולים

תלך באמת לסאונדר מתקין באמת מקצועי ויתן לך בזול

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

סאונדר מתקינים גם אזעקות?

• תוכן חדש...