Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין להתקין קומפוננט בהונדה סיוויק. מקדימה כמובן:)

בקיצור ככה: לא מכיר מתקינים שיעשו את זה טוב ולכן אני אלך היום לאוטודיפו בקריות לעשות את הדבר. מישהו יודע כמה עולה שם זוג קומפוננטים טובים והתקנה? האם כדאי? יש אלטרנטיבות?

תודה רבה

143897594 איסיקיו

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת: אני מתכוון להתקין קומפוננטים בהונדה של איזו חברה בכמה כסף כמה RMS יש מגבר אין מגבר 2 חלקים או 3

מה העיקר ללכת ולהתקין ולהגיד יש לי קומפוננטים בהונדה?

פורסם

או וואה... מה הקטע של העצבנות אחי?

קיצור המצב הוא כזה" רוצה לקנות רמקולים קדמיים בסביובות ה300 שקל

חשבתי בכיוון של מאגנט הזולים או אולי קומפוננטים של מאגנט בתוספת של 150 שקלים

לפני שתגידו לי "אחי אני מבין בזה מעולה תוסיף עוד 90000 שקל ויהיה לך קומפוננטים הכי טובים בעולם לא שווה המאגנט הזה"

אני כבר החלטתי על התקציב הנ"ל ואין באפשרותי להוסיף כסף לדוטק וחבריו....

אין לי מגבר כרגע מפאת ביות תקציב

pioneer 7450

זה ההד יוניט שלי

יש לכם אולי מקומות מומלצים להתקנות של רמקולים באיזו חיפה?והקריות? אם כן כן

אם לא ואתם מעוצבנים שמרו את הדעה לעצמכם ותנשכו אגרוף.

לא מבין את התקיפות של האנשים היום

בקשר לרכב:

honda civic 1996 125 hp

1600 l

פורסם

בדגם הזה ההתקנה לא מסובכת ואפילו תוכל לעשות את זה בעצמך. כמה כסף אתה מעונין להשקיע בזה?

אם אתה מעונין במאנאט אז באוטודיפו בכלל לא מוכרים כאלה וגם אם היו מוכרים אז זה היה מבחיר מופרז

פורסם

ההתקנה פשוטה יחסית כי אתה לא צריך לפרק את כל הפלסטיק של הדלת, יש שם כיסוי לרמקול בניפרד(כיסוי רשת), תוציא אותו ואז תפרק את הרמקול.

פורסם

השאלה הנשאלת היא מכה זה ייעלה לי באוטודיפו וכמה תעלה לי התקנה שם? והאם שווה שם? או המלצה על מקום אחר באיזור הצפון בלבד

שוב תודה

פורסם

לא שווה לך ההתקנה באוטודיפו כיוון המחיר מופרז...לא ליקנות ולא להתקין

בחיפה יש לך את אוטו'ס ברחוב בר יהודה ליד תחנת מישטרה...

וברחוב העצמאות בחיפה יש לך טופ סאונד מערכות.....אני אישית ממליץ ללכת לטופ סאונד כי אני מכיר את מתקין והוא באמת עושה עבודה טובה....

פורסם

תנסה ב "גרנד-פרי" שנמצא בצור שלום לייד מוסך נאמן מוטורס אם מוכר לך המקום אז אתה תמצא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני צריך מקום שמתקין טוב וזול ומוכר את הציוד אצלו בחנות

אם אפשר טלפונים ושעות עבודה של החנות:)

• תוכן חדש...