Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הזמנתי רמקולים של פיוניר דגם TSG1640R.

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1995,'normal_sales')

הם מגיעים עם זוג טוויטרים במתנה.

הרכב בבעלותי הוא טויוטה קורולה 93. (יש בו מקום לרמקולים 6.5 מקדימה

ו6.5 על המגש מאחור)

הרדיו דיסק: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2523113

בעתיד אני רוצה לשים עוד זוג רמקולים או וופר מאחור.

האם כדי להכניס עכשיו את הטוויטרים מאחור, והאם זה בכלל המקום שלהם?

תודה.

פורסם

אני בכלל לא הייתי שם את הטוויטרים האלה, חוץ מרעש סטאטי והיסים הם לא עושים הרבה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אלא ספציפית.

טוויטר הוא סוג של רמקול שתפקידו לנגן רק את תחום התדרים הגבוה יותר, טרבל.

טויטר טוב מנגן מוסיקה ובעצם נותן יחסית הרבה (לגודלו :) ) למערכת שמורכבת היטב. כלומר מערכת שמורכבת היטב תכיל לפחות 3 סוגי רמקולים שונים:

סאב (תחום תדרים נמוך, באסים)

מיד/ מיד באס (כל מה שבאמצע, לפעמים מחלקים תחום זה לשני רמקולים שונים, מציד באס ומיד)

טויטר (כל התחום העליון)

ככה שטוויטר באופן כללי זה משהו טוב.

אבל ברגע שמדובר בנירר טישו עם מגנט מתחתיו אני אישית ממליץ לא לשים את זה בכלל!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

טויטרים לא מחברים מאחור רק מקדימה.

אתה יכול לקנות קרוס ולהשתמש בו לחלוקת התדרים בין הרמקולים הקידמיים לטוויטרים או פשוט לחבר את הטוויטרים יחד עם הרמקולים הקדמיים.

אם הרמקולים הקדמיים שלך נמצאים בדלתות , שים את הטוויטרים על הדשבורד

פורסם

זה לא ממש נכון, יש כאלה שמחברים את הטוויטרים מאחורה, בצדדים, מקדימה, וגם מלמטה...

לא היתי משקיע בקרוס במיוחד לשם המטרה של חלוקת הצלילים, משום שאינו מותאם לאלמנטים שאתה משתמש בהם ולכן סביר להניח שתבזבז כסף יקר.. היתי מביא קבל (אם אין על הטוויטר) , ותוחם אותו לבד.

(חיפוש בנוגע לקרוס פאסיבי, קבלים)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

mikmik הוא ביקש המלצה ולא שתגיד לו איפה כל מיני אנשים שמים את הטויטר

אל תבלבל אם אתה לא יודע.

מצורף לינק וציטוט מ-carsound לגבי

Topic: Tweeter Location

http://www.carsound.com/cgi-bin/UBB_CGI/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=022331

If you are using the supplied passive crossovers, it "usually" works best when the mid and tweet are as close together as possible. In addition, the tweeter are usually better off being further from your ears than the mids (farther forward and/or lower than the mids.)

Try this position first. Then try everywhere else.

Temporarily mount the tweets directly below and as close as possible to the mids if there is room (tweet centered below the mid on the door panel.)

If you are able to flush mount the tweeter in the door panel, even better, but I don't cut any holes until you have tried all other locations!

You can also try just below and slightly forward of the mid (just below the outer rim of the mid, but forward, in-line with the forward edge of the mid driver, kindof at a 45-degree angle below and forward of the mid.)

Hope this makes sense. This location has consistently provided the best imaging and stage height for me when using door locations. It seems to work better the lower the mids and tweets are in the door (seems to minimize pathlength distances.)

Try all of the locations without any processing/Time Alignment/Digital Delay. Once you find the best locations, you can apply Time Alignment if available to you.

--------------------

Bill Bodwell Photography

Los Angeles

www.portfolios.com/billbodwell

ZZR

פורסם

התקשרו אליי היום מפומפה (המקום שהזמנתי) להודיעה שהרמקולים אזלו במלאי.

אז ביטלתי והזמנתי את אותם רמקולים ממקום אחר שבו לא נותנים את זוג הטוויטרים במתנה.

אני אחיה...

מכיוון שאני לא רוצה לפתוח עוד טופיק סתם, תוכלו להמליץ לי על רמקולים אחוריים בתקציב עד 350 שח?

לצערי גיליתי את הפורום הזה רק עכשיו כך שאת הרמקולים הקדמיים כבר הזמנתי לפני :sad:

קחו בחשבון שאין לי מגבר.

תודה על התגובות.

פורסם

מידל, ARTICLES, לא קובעות איפה אנשים שמים את הטוויטרים שלהם. (או כל אלמנט אחר)

יש דבר כזה שנקרא העדפות אישיות, והתאמות תקציב לתנאי השטח.

לכן, ציטוט של אתר לגבי TWEETERS LOCATIONS, לא אומר דבר וחצי דבר לגבי המצב המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
mikmik הוא ביקש המלצה ולא שתגיד לו איפה כל מיני אנשים שמים את הטויטר

אל תבלבל אם אתה לא יודע.

מצורף לינק וציטוט מ-carsound לגבי

Topic: Tweeter Location

http://www.carsound.com/cgi-bin/UBB_CGI/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=022331

If you are using the supplied passive crossovers, it "usually" works best when the mid and tweet are as close together as possible. In addition, the tweeter are usually better off being further from your ears than the mids (farther forward and/or lower than the mids.)

Try this position first. Then try everywhere else.

Temporarily mount the tweets directly below and as close as possible to the mids if there is room (tweet centered below the mid on the door panel.)

If you are able to flush mount the tweeter in the door panel, even better, but I don't cut any holes until you have tried all other locations!

You can also try just below and slightly forward of the mid (just below the outer rim of the mid, but forward, in-line with the forward edge of the mid driver, kindof at a 45-degree angle below and forward of the mid.)

Hope this makes sense. This location has consistently provided the best imaging and stage height for me when using door locations. It seems to work better the lower the mids and tweets are in the door (seems to minimize pathlength distances.)

Try all of the locations without any processing/Time Alignment/Digital Delay. Once you find the best locations, you can apply Time Alignment if available to you.

--------------------

Bill Bodwell Photography

Los Angeles

www.portfolios.com/billbodwell

אתה מצוטט, אבל נראה לי שלא טרחת לקרוא את מה שצוטטת...

מדובר כאן על המלצות בכל מיני קונפיגורציות אפשריות - תבחר את המתאימה לך.

אם לא נשמע טוב באף אחת מהן - תמקם במקום שהכי מועדף עליך...

אז הדגשתי עבורך את המשפטים שמדגישים את מה שכתבתי.

ואם זה לא מספיק, אז הנה הדעה שלי:

תמקם היכן שנשמע לך הכי טוב, לא לפי "נוסחא" קבועה, ולא לפי אוזניים של מישהו אחר.

גל

• תוכן חדש...