Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

טוב.

הקדמה.

בקשת היעוץ הזו היא בשביל חבר שכל מה שהוא מעוניין זה מגבר זול וחדש (או במילים אחרות - זבל סיני).

מאחר ואינני מתמצא באופי זה של מוצרים, אני לא יכול להמליץ לו על כלום. לי בראש עולה רק קליפרוניה בום, נחשבת לזבל סיני טוב?

בכל מקרה, הוא מחפש מגבר בסביבות 350 ש"ח. המגבר ירים זוג פיוניר 5.25 1 WAY, וזוג פיוניר 6X9 240 וואט.

המלצות לזבל סיני (מבעלי נסיון \ בעלי זבל סיני גאים) יתקבלו בברכה! :-P

איתמר בשם ד.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, זבל סיני שהיה לי, פלטינום, בהחלט שווה את המחיר שלו...

אהה, ולא מומלץ להרים את ה.5.25, חבל שהוא יתפורר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קליפורניה בום 1000/1200 4 יציאות יהיה ממש מעולה עבורו הם מאד חזקים ששמעתי את שניהם. ב1000 אין קרוס לגבוהים לתשומת ליבך.

עוד מגבר טוב הוא הפלטינום אודיו V12 1000/1200 לא הכי אהבתי את הקרוסים שלו אבל הוא גם חזק .

יש לך את הבוס 1000 ששמעתי אותו שמעתי על סאב ועל קומפוננט . סאב לדעתי הוא קצת מתקשה לפתוח ונחנק [לאחר שחיברתי את הסאב שלי שהמגבר שלי פותח כמו סוס והבוס לא הוציא את המירב מהסאב שלי שחיברנו]

עוד מגבר חזק מאד הוא הסופר סאונד בין היתר יש לי אחד כזה [720] הוא גם חזק ולא מתקשה לפתוח סאב 200RMS ועוד 2 אליפסות 50RMS שבעבר חיברתי אליו.

זה הזבל סיני בכללי שנותן תמורה מעולה ביחס למחיר הזול שאפשר למצוא שים לב שב200-350 זה בעיקר יד שניה ובין 400-450 זה חדש..

חשוב מאד שלפרוסאונד ולקונקורד במגברים שלהם אל תיגע הם בדיחה ובכלל הפרוסאונד עם גוק הגברה מעפן של לא יותר מ22RMS לרוב

. והם מתוכננים ממש על הפנים בצורה חובבנית לאלה ומפסיקים לתפקד חלקית או בצורה מלאה לאחר זמן ממש קצר ומעוותים ברמות מטורפות.

הינה : לך פרוסאונד [קופסאת גפרורים שילד בן 5 סביר להניח תיכנן ובנה] מבפנים.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=2985

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=2986

והינה הגוק הגברה שהמגבר הזה בנוי ממנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=2984

למען ההגינות הפרוסאונדים בהנחה ואתה מביא כל מגבר כזה בגג 50 אז זה הוגן.אבל אל תצפה למהגברה יעילה יותר מזו אשר נימצא בUH של חברך .והאמינות הספציפית של מגבר זה היא בעירבון מוגבל !!

שיהיה בהצלחה

לילה טוב

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי הרכיבים זה מתאים להיות מגנט על המקרר או עציץ.

תגיד לחבר שלך שיחפש מגבר סבבה (אפילו משומש בפורום) ואת שני הקדמיים שיגביר דרך הרדיו-דיסק

גם ככה הפיוניר האלה לא מוציאים יותר מ30 ואט .

ZZR

פורסם

כל מגבר ו3 האופציות הראשונות שציינתי יפרק בכייף את הרמקולים שחברו מתכנן לחבר ובכלל לא יזיז למגבר בעיקר שלא מדובר על סאב..300-350 שקח הוא יכול להביא בשקט פלטינום או קליפורניה משומשים [יש מצב גם חדשים], והם יעשו את העבודה מעל ומעבר..יש להם את ה50RMS+לכל יציאה ואת ה180RMS+בגישור וזה מספיק בהחלט.אגב הפיוניר 240 שלו הם בסביבות ה40-45RMS ולא 30 RMS כמו שאמרת.

פורסם

לפרק בכיף אתה צודק!

התכוונתי לרמקול 5.25 של פיוניר הוא אמור להיות 25-30 ואט מקסימום (להגברה?).

הרמקול האחורי הוא באמת 40 ואט כמו שאמרת.

ZZR

פורסם

גם את הקידמיים הוא יוכל לחבר על המגבר ולהשים קרוס על HP כדי לא לפרק אותם ,והם תאמין לי יחזיקו עם המגבר. אבל גם אני הייתי בוחר באופציית חיבור שאמרת בהנחה וכרגע אין לו קומפוננט כדי ליצור במה קידמית בסיסית , בנוסף על כך הוא ישאיר 2 ערוצים פנויים ובמידה ויש לו תיכנון בעתיד הקרוב להביא סאב עד 200RMS הוא ינצל יופי את הגישור המיותר שירים לו בכייף את הסאב העתידי. בהנחה ובזמן הקרוב רחוק אין לו תיכנון להביא סאב אז בכל מקרה הייתי ממליץ לו להגביר כרגע גם את הקידמיים ולייצר הגברה יעילה ללא עיוותים מקדימה וזאת כדי לשמור הגברה קידמית יעילה יותר מזו שההדיוניט יכול לספק.

פורסם

קבל מערכת סינית משודרגת.

אם הרמקול הקדמי הוא 30 ואט ואחורי הוא 40 ואט . אני הייתי מחבר אותם ב-high pass במגבר על 2ohm

מחבר טויטר איכותי דרך ה-hu

ומשתמש בbridged של 200 ואט סינים איכותיים! לסאב.

מה אתה אומר על זה?

ZZR

פורסם

ומחבר כל קידמי לכל יציאה במגבר[2 יציאות] ומכוון על HP . מחבר את האוברוליים על 2 היציאות הנותרות ומכוון על FULL . כשיהיה סאב בעתיד הייתי משאיר את ההגברה של הקידמיים עם המגבר ואת האוברוליים הייתי מחבר להגברה של הפאנל וב2 היציאות שהיתפנו במגבר הייתי מגשר אותם לסאב.

פורסם

סמוך עליי שעוד 3 שנים ילך להם מעולה. הם רק התחילו אז קצת קשה בהתחלה כמו כן סה"כ הייצור בסין מאד זול דבר שבכלל לא מהווה מדד לרמת איכות התוצר אלה רק לעלויות יצור זולות שיביאו עימן עלויות תימכור זולות כלפי הצרכן. בדיוק כמו הזבל סיני שלא מהיום קיים .הרי גם KEF או JBL או PIONEER גם הן מיוצרות לרוב בסין. נו אז לא תיקנה עכשיו..? קיצר יש זבל סיני כמו שאני אומר אבל יש זבל סיני שלא נופל ממותג . הרי בנינו כל הרכיבים הן בזבל סיני והן במותג באים מאותו מקום ובשני הקטגוריות לרוב משתמשים ברכיבים זהים .יש אולי מצב שבו בחלק מהמותגים הממש כבדים המעגל מתוכנן בצורה יעילה יותר וטובה יות וכמובן העלות עולה . סה"כ צריך לדעת לבחור נכון את הזבל סיני שאתה רוצה להביא כי גם אני מודע לזבל סיני שהוא על הפנים ואני מתנסה בהמון זבל סיני בדרך כלל[ברור שגם אני שומע ובודק מותגים].והפרודאונד זו הדוגמא הכי קשה שהבאתי עד הלום . סתכל בתגובה אחת למעלה לאחר שהבאתי לכם תמונה שלו מבפנים ..בנוסף על כך שמעתי אותו בפעולה -בדיחה. כך גם הקונקורד.

פורסם

שמע אני במכוניות מאוהב רק בצרפתיות ככה שמכונית סינית אם כל הכבוד שיש לי אליה ולמי שייצר אותה אני לא ירכוש . ובקשר להערה שלך אני רוצה לומר לך שיום שבת שעבר שנסעתי לטבריה ראיתי על הדרך מכוניות שניתקעו מסיבות שונות בכל מקרה יצא לי לראות מאזדה לנטיס סובארו פשע ניסן אלמרה וקאיה ספיה -מכנה משותף מכוניות יפניות . קיצר אין ממש קשר לאם המכוניות יפנית גרוזינית או רוסית לסיבה שהיא תידפק על הדרך ותתקע איתה..בכל מקרה כל זה לא נושא האשכול ואנחנו סתם מורחים אותו ועושים אותו ללא ענייני אז פה אני מפסיק את הויכוח או איך שלא תיקרא לזה כי הדיון הזה לא נועד לזה אם כל הכבוד.

בוקר טוב.

• תוכן חדש...