Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שמעתי את הרמקולים של JBL 6*9 על מגבר של לוג'ק , ואיכס! הם לא מגיעים לווליום גבוהה, ולמרות כל הכיוונים הבאס מקרטע,

האמת שמקודם היה לי פיונייר הפנינה 300 ואט , לא היה לי כסף למגבר אז שמתי להם מגבר אינוקס יד 2 ממש על הפנים והוא היה חלש מאוד, ואף על פי כן אנשים חשבו שיש לי סאב באוטו !!... וכשמכרנו האוטו השארתי אותם באוטו , בתקווה שאמצא רמקוליים עוד יותר איכותיים! וכרגע אני מתחרט שמכרתי אותם.....אבל ראיתי שעדיין ניתן להשיג אותם בכמה חנויות שזה קצת מנחם....

עם כל היתרונות שבפנינה שמתי לב שיש את הסדרה הצהובה:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1994,normal_sales

האם היא עוד יותר איכותית וחזקה יותר מבחינת באס והעומק שלו? כמובן מהפנינה..

אשמח לחוות דעת מפורטת , בהבדלים בין 2 הרמקולים הנ"ל

עריכה:

האם עצם העובדה שלסדרה הצהובה יש טיוטר אחד ו 2 WAY ובמקביל יש לפנינה 4 WAY ו 3 טיוטרים , אומר שהפנינה יותר איכותית? איכות צליל?

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אני מדבר על 6*9 !!

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

אשמח לחוות דעת מפורטת...ועוד שאלה.. האם יש עוד רמקולים מהסדרה הצהובה שנמכרים בארץ חוץ מאלו שבקישור הנ"ל? אם כן.. בבקשה קצת קישורים...

ותודה רבה רבה!

אתה צריך יותר לפרט

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני לא מבין ?

זה רק נראה לי או שאתה פשוט מתלהב מהצבע,אני חושב שהמחיר שלהם גבוהה רק בגלל שהם בנויים מחומרים עמידים יותר.

פורסם

מעולם לא שמעתי את הרמקולים האלו אבל אנשים שיש להם אותם אומרים שזם מיפלצות אמיתיות.

אם תיסתכל על התחום תדרים אז הוא יורד ממש נמוך שזה אומר באס עמוק.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

הוא גם מגיע ל23 אלף HZ 12 אלף יותר ממה שצריך בכלל זה טובבבבבבבבבבבבבבבב.

מה השטויות האלה?!?!, כל רמקול מוצהר (אמת או לא רק אלוהים יודע) 20HZ-20KHZ.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מה זה תחום תדרים ? 20-32 יותר טוב מ 21-46 ? איך יודעים בכלל מה טוב ומה לא?

פורסם

בעקרון האוזן האנושית לא שומעת חצי מהתדרים שהרבה מהיצרנים מפרסמים, אבל ככול שיהיו יותר תדרים נמוכים אתה תשמע יותר "באס" כמו שאמרו לך, וככול שיהיו תדרים יותר גבוהים אתה תשמע יותר טראבל- כלומר צלילים גבוהים (אם ניתן לקרוא לזה כך- תקנו אותי, לא מצאתי את המילה הנכונה אין צורך בלהרוג אותי).

ככול שתחום התדרים יהיה יותר רחב(מהכי נמוכים ועד הכי גבוהים) אתה תשמע יותר צלילים ותהנה מצלילים מגוונים יותר, אם כי עדיף שלא לנצל כל אלמנט בכול תדריו אלא להפיק את הדרוש ממנו, לדוגמא: סאב תדרים נמוכים בלבד, קומפוננט תדרים גבוהים , כך שכל אלמנט בעצם ישלים ובסופו של דבר תשמע את מירב התדרים שהאוזן שלך מסוגלת לשמוע.

פורסם

הנתון של התדרים לא יקבע אם תשמע יותר באס או לא.

אמינות הנתונים ותיבת תהודה של אותו הרמקול, קצת יותר חשובים בשביל לדעת כמה באס תקבל בסופו של יום.

וכמובן, כל סאב יתן -הרבה- מעבר למצב האופטימלי המדובר.

ומאיפה המידע בנוגע ל: "תחום תדרים רכב יותר, אתה תשמע יותר צלילים, ותהנה מצלילים מגוונים"

אני באמת לא יודע מאיפה הבאת את זה.

הוא צריך לבחור רמקול שנשמע לו טוב,או המלצות מכאלה ששמעו אותו. לא לקרוא נתונים "שנראים" טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא אמרתי לו לבחור רמקולים לפי תחום התדרים, הוא שאל:

"מה זה תחום תדרים ? 20-32 יותר טוב מ 21-46 ? איך יודעים בכלל מה טוב ומה לא?"

בסך הכול הסברתי לו בצורה כללית מה אומרים איזה תדרים.

• תוכן חדש...