פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
השאלה שלי היא כזו ... מה ייקרה לרמקול שייקבל יותר מדיי וואט ממגבר מסויים .. לדוגמא : קומפוננט של מורל פולס 5.25 שאמורים להוציא בין 40 - 50 RMS .. ולהגביר אותם עם מגבר של JBL 75.5 .. שכמובן מוציא בסביבות ה 70 - 75 RMS ... תודה על כל העזרה .שתינתן... ד.א (דרך אגב ) יש אפשרות לכוון את המגבר להוציא פחות ? תודה רבה שמעון.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע יש לי מגבר קטן של קנווד שפותח לי 2 קנווס 6*9 280W ו 2 טוויטרים מקדימה. ההצעה: מגבר 4ch-1000w SPL סט קומפוננט סאונד סטרים XSL6 סאב בזוקה EL10 מדובר בפונטו S שנת 98 (דרוש חיתוך לקומפוננט) חיווט כבר קיים. 3,100 ש"ח מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Sheriff, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 589 צפיות
האם לכל מגבר יש GAIN לכל 2 יציאות או GAIN אחר לכל היציאות ?
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
או קיי אז אני כבר כמה שבועות מנסה למצא מידע על החברה הזאת אבל כמו בכל חברה שהיא לא מוכרת בארץ אתה תשמע ממנה רק דברים רעים פרט למקום שמוכר אותה. מכל המקומות שמנסים לדחוף לך דברים טובים במחירים בשמים (שהם לא מצדיקים את המחיר) כמו קומפונט פשוט של קדנס ב 2000 ש"ח (!!!) או אלפהסוניק ב 1600 שקל ובקיצור לא דברים שנימכירם כמו מיים (JCV פיוניר קנאוד מורל וכ'ו) רק בסאונד FX שמעתי דברים טובים על החברה הזאת "זטק" ולמאן האמת, עוד הרבה לפני שהיה בתיכנון שלי להשקיע מעל אלף שקל על מערכת שמעתי משיחות פה ושם מהמתקינים (ליתר דיוק: ה-מתקינים שלהם) כל כך הרבה דברים טובים עליהם ככה שאני פשוט נעול עליהם עוד לפני שאני שמעתי בפועל את כל הציוד שאני מתכוון להביא שלהם (מגבר P2 שלהם, מגבר מונו G-…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מגבר JBL קומפוננט מגנט 6.5 סאב PYLE בזוקה 400W יש לי בבית ספק של מחשב(נתונים בהמשך) שהוא לא בשימוש שיתן את הזרם למגבר מהמערכת סטריאו 25X2RMS אני יחבר את המגבר (ימין ושמאל) ואז אני יחבר את הקומפוננט ואת הסאב אל המגבר. את הקומפוננט אני ישים בתיבות מעץ... שפה הבעיה אני לא יודע איזה נפח תיבה ואיזה קוטר פיר לשים.. מה אתם אומרים ? אני דיי מפחד גם מהספק שהוא לא ישרף והוא ישרוף לי את כל המערכת ביחד איתו... זה ספק של חברת GYRO נתונים : OUTPUT 3.3V 5V 12V 28A 50A 18A זה אמור להיות טוב ???
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 2 תגובות
- 982 צפיות
שלום! יש לי ברכב מגבר 4 ערוצים של JBL עם יציאה למגבר נוסף. קניתי עוד מגבר כדי להגביר את הרמקולים האחוריים והשאלה היא איך עושים זאת? האם להשתמש ביציאת אודיו של המגבר הקיים או לקנות מפצל RCA? מה עם הפיוז שיש לי במנוע? (צריך להחליף) האם מותר לחבר עוד מגבר לקבל שיש לי? תודה לכם SPL:roll:
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדיי פעם כשאני רוצה להגביר את הווליום קצת, הווליום קופץ עד הסוף. כשמנסים להנמיך אי אפשר אז מכבים. ואז המערכת לא נדלקת, זה יכול להיות למשך חצי שעה וזה יכל להיות גם ליומיים. לאחר שמותאים את הפאנל ונושפים לתוך הברזלים שיש שם אז לפעמים היא נדלקת. מה הבעיה? האם צריך להחליף מערכת? האם אפשר לתקן?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- 3 תגובות
- 973 צפיות
יש הבדל משעותי ביון הסדרות האלו ? במה מתבטה הצליל ?
הודעה אחרונה מאת צחי 22, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 919 צפיות
תודה רבה על העזרה ... שמעון.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי תקציב של 1000-1200 ש"ח לסט קומפוננט 6.5" שימוקם בדלתות הקידמיות. אני שומע הרבה טראנסים וכד' ואין לי סאב וופר אז חשוב לי שהבאס בהם יהיה טוב יחסית לקומפוננט. וכמובן שיהיו רמקולים איכותיים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Y_u_v_a_l, -
- 4 תגובות
- 933 צפיות
הדגם HCW 8 הוא של איזה סט ?? הוא אמור לשמש בתור LOW BASS ?? http://www.morel.co.il/car/components/subwoofers/frameset.htm יכול להיות שהוא שייך לאלייט 9 לסט 3 חלקים ??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כחודשיים קניתי רכב חדש והתחלתי להרכיב לה מערכת! הרדיו דיסק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40730 רמקולים אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604 רמקולים קדמיים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23382 תביאו חוות דעת על המערכת ותציאו לי איזה מגבר כדאיי לי לשים ואיזה סאב !!! תודה.
הודעה אחרונה מאת goop34, -
- 2 תגובות
- 903 צפיות
לא יותר מ2500 שקל עדיפות לפי סדר: 1.עומק Mount: מקסימום 7.5 אינטש (מאד מגביל, אני יודע) 2.נצילות מאד גבוהה 3.התנגדות- 4 עדיפות ראשונה, 8 שניה, 2 אסור 4.וואט RMS גבוה ודעה על איכות כמובן תודה אדם
הודעה אחרונה מאת AdamZuf, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
יש לי 2 שאלות על המכשיר (תמונה שלו למטה ) 1. כשאני מחפש את המכשיר באינטרנט אני מוצא 2 סוגים, למה ומה ההבדל בינהם? 2. האם מישהו יודע איך אני מעלה סרטונים חדשים עליו? ואם אפשר בכלל?
הודעה אחרונה מאת orenhenig, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ברכבי מותקנת הזעקת MVP מזה שבוע. ביום הראשון שלה השלט שלח(פתיחה\סגירה) ממרחק די גדול(300 מטר בערך), לעומת זאת לאחר יום היא פשוט שולחת מ10- מטר בקושי. הדבר המעניין פה הוא , כשהיא דרוכה ומשהוא מפעיל אותה היא שולחת לשלט עדיין ממרחק גדול(300מטר). כלומר רק כיוון אחד התחיל לעבוד לא טוב. האם זאת בעיה? אולי משהוא בתכנות שלה? מה לעשות? תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזה הסאב הזה: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=950 איזה מגבר יכול להחזיק אותו מגבר טוב. ואיזה מגבר יכול להחזיק את שני סאבים כאלה בתיבה כפולה..?
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 3 תגובות
- 839 צפיות
האם הדגם PC של פייז גבוהה יותר מהדגם CXS ? או להפך ? הPC הוא 65RMS והCXS הוא 90RMS. תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
אחד מחברה סבירה פנסוניק/פיוניר/קנווד לשים במקום מה שיש במיצובישי קריזמה אני צריך שזה יראה שמות שירים ויהיה בגבולות 1100 שקל באוטו אין מגבר והרמקולים הם המקוריים של הרכב
הודעה אחרונה מאת punk119, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מה אתם אומרים על הסט הזה 6/9 , איכותי וחזק?. או סתם זבל ? ואיך הוא יחסית לסדרת הפנינה שלהם? הסט הוא TS-D690R תמונה:
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ושהד-יוניט יהיה מאיכות טובה, כלומר לא מותג מדבקה. תקציב של כ-1200, אני יודע שזה לא הרבה אבל זה גם לא מעט, לא?
הודעה אחרונה מאת RADI, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עקב תוכניות לשידרוג קיצוני ברכב (לכיוון CARPC ושינוי רמקולים והגברה) מתפנה ציוד שקיים כרגע ברכב. הרעיון הכללי הוא להעביר לאח הקטן את המערכת לטובת המחשב שלו. אני מחפש ספקי כח AC/DC באיזור ה 30-40 אמפר. בחיפושי בחניות וחשמל וטלפונים לחשמלאים קיבלתי הצעות מחיר עמוק בתוך ה 1,000 שקל. חיפוש בEBAY הביא לתוצאות הבאות: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5782124562&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5782850528&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48708&item=5781865507&rd=1 הבעיה שהם 110V AC ולא יפעלו בארץ. מישהו יודע…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש קומפוננטים שמתאימים לסוג מוסיקה מסוים? ואם כן יש משהו בסביבות ה800 שקל שממש יתאים לראפ והיפ הופ?
- 0 תגובות
- 949 צפיות
אז ככה התחדשתי באוטו והמערכת נוראית השארתי את המגברים שהיו וקנית קומפוננט של אלפא סוניק וסאב 800 וואט של פיוניר הכל נשמע גרוע ולא מכוון הסאב נכבה בווליום גבוה הקומפוננט צורחים באוזן אני מאיזור המרכז ורציתי לדעת אם יש מישהו שמבין ויכול בבקשה לעזור לי אני נואש ועוד שאלה קטנה המגבר של הסאב זה רד סאונד 400 וואט היתכן שהוא לא מסוגל להרים את הסאב בצורה טובה ובגלל עומס הוא נכנס לפרוטקשיין ועוד משהו הרכב זה ב מוו 523 שנת 99 ואני משתמש עם הרדיו המקורי שהוא שולט צ'נג'ר ולרמקולים יושב מגבר סופר סאונד מעפן אז זהו אני לא מתכוון להשקיע עוד כסף באוטו אני כבר חנוק למוות אז אם מישהו יעזור אני אשמח
הודעה אחרונה מאת שלומי יהודה, -
אוקי כמו שכבר כתוב בכותרת אנחנו שוב מארגנים מפגש מרכז לאותם אנשים שגרים באיזור המרכז ואינם יכולים מסיבות אילו ואחרות להופיע במפגש צפון או שפשוט רוצים להנות מ2 העולמות[מפגש צפון+מרכז] בכל אופן קצת פרטים :כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן אני יגיע והמפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך שלא יבוא לי מישהו אחר כך ויגיד לי חיכיתי לכולם...!!! כולם מוזמנים כאחד -גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שלקחו משכנתא כדי לרכוש אותן.. נרגילות,גחלים,טבק יתקבלו בברכה פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע .אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה המפגש לא יזוז מקום או שעה! במידה ויהיו שינויים קיצוניים והמפגש לא יתקיים מסי…
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעה שלך ***
הודעה אחרונה מאת שלומי יהודה, -
- 2 תגובות
- 936 צפיות
אוקיי , יש לי איסוזו איפון כאשר בדש-בורד יש לי חורים מובנים של 4 אינץ . אני מעוניין להכניס קומפוננט של 1/2 5 אינץ . אז יש לי את האפשרות להגדיל ע"י טבעות MDF . אז השאלה היא : האם מישהו ביצע זאת ברכב מסוג זה , ויכול לומר לי האם זה אפשרי ?! או שיש עוד אפשרות ... אני מעוניין להכניס מורל דוטק או פולס . בתודה, יותם.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הציעו לי קומפוננט שלהם, סדרה Z דגם 6 מי שמכיר ויכול לתת לי דעה עליהם? וכמה סט כזה משומש !! שווה בארץ?
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 4 תגובות
- 768 צפיות
מה אתם אומרים ???? http://www.audionet.co.il/details.asp?id=548&lead_id=&look אני מחפש מערכת בזול ... היא עושה את העבודה ?
הודעה אחרונה מאת honda CIVIC 99, -
- 1 תגובות
- 748 צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים!!!! התיעצתי אתכם בעבר הלא רחוק על שילוב של סאב קיקר שקיים ברשותי S12L7 750RMS מגבר JBL GTO 75.4 הסאב ללא תיבה ועכשיו הגיע הזמן לבנות אחת. אחד השאלות שכבר שאלתי היא מידת ההתאמה של המגבר לסאב ?? ואם בהנחה (הבנה) שהמגבר חלש לסאב ישנה תיבה שתהיה אופטימאלית יותר??? כלומר איזה תיבה מרובעת אני אצליח "להקל" אם בכלל על המגבר??
רמקול שרוף
מאת ROEE7- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקי אז ככה- נסעתי לי לתומי לעבודה בווליום 30 מתוך 62 שיש בפיוניר שלי 650 PREMIER כרגע יש לי רק קומפוננט אחד שיושב מקדימה(הייבריד) והוא מוגבר על ידי CADENCE Q4100 כמו שאפשר לראות במפרט שרשמתי... אז אני אחזור לסיפור- פתאום שמעתי שאת הרמקול הימני אני לא שומע בדקתי את החיווט, פתחתי את הדלת ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך גם בHU החלפתי RCA הכל-הרמקול מת לקחתי אותו למתקין שלי והוא חיבר בטרייה כזאת עם 2 חוטים לרמקול לשמוע אם הוא עושה תיקים כאלה ופשוט לא עשה כלום-הוא אמר לי שהרמקול מת וביום שני מישו ממורל בא לקחת אותו לתיקון(יש אחריות) הוא אמר שכנראה צריך להחליף סליל או משו כזה ויש לי 2 שאלות 1) האם זה שמחליפים סליל גורם לרמקול להיות פחות טוב-פחות איכותי, בגלל שפ…
הודעה אחרונה מאת ROEE7,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.