Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יותר מ2500 שקל

עדיפות לפי סדר:

1.עומק Mount: מקסימום 7.5 אינטש (מאד מגביל, אני יודע)

2.נצילות מאד גבוהה

3.התנגדות- 4 עדיפות ראשונה, 8 שניה, 2 אסור

4.וואט RMS גבוה

ודעה על איכות כמובן

תודה

אדם

פורסם

1.זמינות של וופרים מתאימים בארץ, וניצול המחיר הנמוך יחסית של שוק הרכב. מי כמו האנשים בפורום הזה יודע שמשלוח סאבים מחו"ל זה ממש לא משהו.

2.יש עוד נתונים שאני צריך מהסאב שלא ציינתי (Fs, Qts, Xmax) שהתכוונתי לחפש בעצמי מההמלצות ולראות אם זה בסדר. ההגברה שאני בונה היא שופרית. בגלל הקושי של וופר לדחוף אויר דרך הלחץ של "גרון" השופר, Xmax גבוה זה יתרון, שבו אין צורך חזק לאפליקציות PA לא שופריות. אני לא צריך משהו מעבר ל15 מ"מ, מינימום 4 מ"מ, והרבה פעמים רמקולים PA שכן יש להם פרמטרים אחרים מתאימים, יהיו בסביבות המינימום בXmax, או לפחות אלה שזמינים בארץ :wink:

3.התנגדות כמובן! אני מתחיל עם שתי תיבות בס, ויש לי מגבר PA שנותן 1000 וואט RMS לארבע אוהם.. בהתחשב בזה שההגברה תעבור תקלוט של מוסיקה אלקטרונית, סטריאו (במקום שני סאבים 8 אוהם כ"א, מונו במקביל) נשמע טוב, לא? :-D כמה רמקולים PA יש שהם 4 אוהם, הא? (-:

אני לא מתכוון בקרוב לחבר לכל ערוץ סאב עוד סאב במקביל, כך שאין לי בעיה עם עכבה של 2 אוהם, מה שנמוך מדי להרבה מגברים (לא מגברי רכב, מן הסתם)

TS-W306C - חבל שהוא 89db, יש לי אהדה למוצרי פיוניר... המחיר יפה אבל.

בכל מקרה, אבל כמו שרשמתי, נצילות והתנגדות יותר חשובים מוואט, יחסית - כי הם משחקים תפקיד בכל מצב, לעומת וואט מקסימלי.

• תוכן חדש...