Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי את הדגו מסטר, אלא סדרה מתחת.

אני מציע שפשוט תלך ותשמע אותם. אין טוב ממשמע אוזניים.

אחלה חברה שם, אני בטוח שיעזרו לך, ותוכל להתרשם בעצמך.

אישית הם לא קלעו לטעם שלי, אבל מצד שני הוצאתי בסוף כמעט פי שלוש מהמספרים שאתה מדבר עליהם על הדגו + המורל. לטעמי הקנייה שלי היתה שווה ועדיין שווה כל שקל.

תנסה לשמוע אותם מותקנים אצל מישהו אחר שעבר התקנה נורמלית כולל איטום וכוונון, ולא סתם מחוברים באוויר.

דבר אחד שלמדתי מכל ההחלפות שביצעתי תוך זמן קצר עד שהגעתי לקונפיגורציה הנוכחית - אפילו הסט שלי כאשר היה מחובר פרוביזורית לא נשמע כל כך טוב.

רק אחרי בניית עץ בדלתות על מנת לייצב את הרמקולים, כולל איטום והתקנת הטוויטרים בפינות על מנת למנוע את ההחזרים מהחלון - המערכת התחילה באמת לנגן.

בעיה למצא בנאדם שמותקן לו קומפונט של זטק :\

סביר להניח שגם כאלו שמותקן עליהם קומפונט של זטק - הם מכוונים לפי הטעם של אותו בנאדם ולא לפי הטעם האישי שלי ככה שזה לא יתן לי כלום.

בגדול אני מחפש קומפונט ברמה גבוהה - אותו אני יכוון כמו שהאוזן שלי הכי אוהבת.

כמובן שלי ברמה כל כך גבוהה שתעלה לי כל כך הרבה כסף כמו שאתה (בנאדם משוגע) קונה לי ציוד בכמה עשורות אלפי שקלים טובים :\

פורסם

על איזה שישים אלף שקל אתם מדברים? האיש דיבר על רמקולים של 2000-3000 ש"ח, מה שקניתי עולה קצת פחות משבע אלף, עבור זוג הסופרימו והמידבאסים של הדגו.

את הסופרימו אני מאוד אוהב, טוויטרים מפורטים בטירוף ובעלי טונליות מצויינת ומאוזנת.

רונן מאוטופרט טען שהצליל שלהם קצת מקומפרסס, אני חולק על דעתו. אני חושב שהטוויטרים שהוא אוהב חדים מדי, והצלילים נוטים כלפי מעלה. גיטרות בדיסק מסויים נשמעות יותר מדי גבוה, כמעט כמו מצילתיים.

החזרים מהחלון - כאשר הסופרימו היו על הדאשבורד, הם פשוט היו דומיננטים מדי, נשמעו מעט צורמים ומעייפים. ברגע שהורדתי אותם למטה ונתתי להם קצת מרחק (בהמלצת החברה מסאונד אפ אקס) כל הבעיות נעלמו כלא היו.

GZA3, הציוד שלי לא עלה כמה עשרות אלפי שקלים. עלות הציוד סה"כ היתה כ 15,000 ש"ח ועוד קצת עבור איטום, התקנה ובנייה.

ניתן לרדת מהסכום הזה ע"י קניית HU קצת יותר פשוט, ומגבר יותר פשוט. אם מישהו מתכנן לקנות סופרימו, מומלץ לא להשתמש בקרוס פסיבי, אלא להגביר אותו ישירות מהמגבר ולחתוך אותו בערך ב 1700-1900 דרך המגבר עצמו. הקרוסים שקיבלתי ממורל עצמם (בעלות לא קטנה יאמר), פשוט לא עשו את העבודה לטעמי.

פורסם
על איזה שישים אלף שקל אתם מדברים? האיש דיבר על רמקולים של 2000-3000 ש"ח, מה שקניתי עולה קצת פחות משבע אלף, עבור זוג הסופרימו והמידבאסים של הדגו.

את הסופרימו אני מאוד אוהב, טוויטרים מפורטים בטירוף ובעלי טונליות מצויינת ומאוזנת.

רונן מאוטופרט טען שהצליל שלהם קצת מקומפרסס, אני חולק על דעתו. אני חושב שהטוויטרים שהוא אוהב חדים מדי, והצלילים נוטים כלפי מעלה. גיטרות בדיסק מסויים נשמעות יותר מדי גבוה, כמעט כמו מצילתיים.

החזרים מהחלון - כאשר הסופרימו היו על הדאשבורד, הם פשוט היו דומיננטים מדי, נשמעו מעט צורמים ומעייפים. ברגע שהורדתי אותם למטה ונתתי להם קצת מרחק (בהמלצת החברה מסאונד אפ אקס) כל הבעיות נעלמו כלא היו.

GZA3, הציוד שלי לא עלה כמה עשרות אלפי שקלים. עלות הציוד סה"כ היתה כ 15,000 ש"ח ועוד קצת עבור איטום, התקנה ובנייה.

ניתן לרדת מהסכום הזה ע"י קניית HU קצת יותר פשוט, ומגבר יותר פשוט. אם מישהו מתכנן לקנות סופרימו, מומלץ לא להשתמש בקרוס פסיבי, אלא להגביר אותו ישירות מהמגבר ולחתוך אותו בערך ב 1700-1900 דרך המגבר עצמו. הקרוסים שקיבלתי ממורל עצמם (בעלות לא קטנה יאמר), פשוט לא עשו את העבודה לטעמי.

תוכל לרשום כמה כל דבר עולה ולפרט קצת יותר על המערכת שלך ?

המידבאסים של דגו מוציאים גם סאב נכון ?

ויש אפשרות לשמוע ברכב שלך איך הכל נשמע בצורה הסופית (ואגב איזה רכב יש לך) ? :*)

פורסם
ם אני לא טועה זה משהו בגודל של 20 אלף הדקו מסטר

חשבתי שאתה אומר פי 3 מזה. אני גם מאוד אוהב את הסופרימו ולדעתי הם טוויטרים מצויינים. לכל אחד יש טעם אחר ולכן אין טעם להתווכח על מה שמישהו אחר אומר עליהם, הכי חשוב שלך הם נשמעים טוב.

• תוכן חדש...