פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1789,normal_sales מישהו שמע את הסאב הזה ?,ויכול להגיד לי איך הוא? . נכנסתי לאתר של החברה ולא מצאתי כמה rms הוא ,איך אני יכול לדעת? תודה לעונים
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בהמשך לתרד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=618177&posted=1#post618177 ברור לי שיש המון גורמים בעלי השפעה לגבי איך נשמע רמקול. סוג החומר של הממברנה הרכב ה"מנוע" וזה פחות או יותר כל מה שאני יכול לחשוב עליו... אבל אם מישהו באמת יכול להסביר לי קצת יותר בפירוט מה ההבדל בין רמקול א לרמקול ב?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
נא לשרשר את כל התגובות לכאן ולהמנע מפתיחת ת'רדים חדשים.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 969 צפיות
אם כן-מה העלויות-למשל,9*6 וסאב?הגודל לא קריטי. ושאלה נוספת-יש לי 4 רמקולים מקדימה.אוהב אותם,לא רוצה להוריד אותם.יש תקציב של 2000-2500 ש"ח למגבר,סאב+תיבה וזוג של 9*6.יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם - המערכת שלי היא 2 רמקולים קדמיים 130W של פיוניר שני אחוריים 240W של KENWOOD פנל של JVC KDS890 מגבר JBL CS50.4 2 טוויטרים של פיוניר וסאב מיושן משהו של RED SOUND (אין תקציב כרגע למשהו ברמה..) אני צריך דיסק בדיקה לתדרים כדי שאוכל לכוון את המגבר... המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס אבל גם לפעמים קצת RNB
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ולכולם וערב טוב לאחר הרבה מאוד התבלטיות מעשיות ושאלות סוף סוף התקנתי את המרכת באוטו אתמול. המערכת היא בעצם שילוב של במה קידמית + סאב הדרישה שלי מהמערכת היתה לקבל מקסימום איכות במינימום כסף באוטו לא היה שום מערכת חוץ ממה שהגיע עם הרכב כלומר ההשדרוג נעשה מקצה לקצה את ההתקנה חברי טל עשה ועזרו לנו חיים מסאונדר ברחובות וחברי כפיר ( golf 2.0) אז ככה הרכיבים שהותקנו באוטו hu פיוניר 4700 סאב רוקפורד 150 W RMS מגבר אוריון 4004 קומפננט לגביי הקומפננט התלבטתי הרבה בין הפייז ולבין המורל פולס לבין אינפינטי רפרנס ובסוף ביום של ההתקנה שמעתי את הלייטינג אודיו ופשוט התאהבתי בהם (וגם הייתי צריך לסוע בשבילם לאוטופרט בפתח תקווה). קיט אטימה (אני לא זוכר בדיוק …
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 3 תגובות
- 946 צפיות
שלום, אני משתמש במערכת פיוניר 50*4 עם רמקולים INOX (לא משהו מוכר, 200 שקל) הבעיה שלי היא שכשאני עושה FAD לרמקול הימני, שומעים באסים נקיים וחזקים, כנ"ל לשמאלי. כשאני שם על האמצע (כך ששומעים בשני הרמקולים) הבאסים יורדים והופכים למעין "טיקים" כאלו... בלי חום ותהודה... הקטע הוא, שזה קרה פתאום אתמול... אחרי שאני משתמש ברמקולים כבר כמה חודשים בלי בעיות, כך זה התחיל בלי שום אזהרה... מה הסיכוי הכי גבוה? א. שפתאום נדפקו הרמקולים. ב. שפתאום צריך לשים מגבר בשביל לשמוע באסים טובים בשתיהם בו-זמנית (כמו שאני שומע כשאני שם רק על אחד מהם) ג. אולי בעיה זו היא בעיה מוכרת וקיימת דרך לסדר זאת?
הודעה אחרונה מאת 0r3n, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב שקניתי לאשתי מותקן רדיודיסק מסוג קלריון. מכיוון שאנחנו טיפוסים שמקשיבים לגלי צה"ל וגרים באזור 102.3FM , לקח לנו די הרבה זמן להבין שהרדיו קולט רק תחנות אי-זוגיות! מהר מאד הסבירו לי שברור, כאילו דא... הרדיו קולט רק תחנות אמריקאיות, וצריך לעשות משהו כדי שיקלוט את התחנות הזוגיות. מהו אותו "משהו" שצריך לעשות - זה אין לי מושג. בחיפוש בפורום הזה מצאתי שיש קודים כאלו לדגמים אחרים, אבל לא מצאתי שרשור שדן על קלריון, אז אשמח לעזרה והפנייה לאותו קוד סודי שיאפשר לי להקשיב גם לרשת ב'. תודה!
הודעה אחרונה מאת נמרוד33, -
- 2 תגובות
- 725 צפיות
אמרו לי שהם ברמות גבוהות מאוד ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם. אני שואלל בכלליות ולא על דגם ספציפי, לכך אשמח שמוע בגדול מה אתם חושבים על מה ששמעתם מהקומפונטים שלהם (כמובן לציין איזה מהם גם)
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נגיד פיוניר, kenwood ושאר החברות המוכרות האלה האם הם בהכרח איכותיות כמו שהישאלים אוהבים לעשות אותם? (אני מדבר על רמקולים/סאבים וכד'.. בעיקר רמקולים.) כאילו יש עוד מלייאן חברות מצויינות שהישראלים אפילו לא מכירים לכן לא מייבאים אותם לארץ... למה שלא קצת יגוונו פה בארץ, וישמיעו לקונים שיש עוד הרבה חברות אחרות, פשוט מצויינות בעל איכות נפלאה, במחיר שוק הוגן יותר.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 7 תגובות
- 934 צפיות
שמתי לב הרבה פעמים שאנשים אומרים על רמקולים חדשים או סאבים חדשים שצריך "לפתוח" אותם... זה באמת נכון?שבהתחלה הם פחות טובים מאשר אחרי חודש של שמיעה למשל... זה הרי מוצר חשמלי, הוא דומם איך יכול להיות שביום הראשון הוא יהיה פחות טוב מאשר בחודש הרביעי של השימוש בו...
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 7 תגובות
- 896 צפיות
שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי פה רכשתי את המכשיר שיש בכותרת אני מרוצה עד הגג אך אשמח לקבל הסבר או מדריך למכשיר כי אני לא מוצא איפה אני מחליף אנימציות ועוד שמעתי מחבר שניתן להוסיף מאתר pioneer האם זה נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
מגבר 4 ערוצים
מאת LBC- 13 תגובות
- 982 צפיות
שלום. סיפרתי לכם כבר יום חמישי שהבאתי סאב של לאנזר מקס 12. עכשיו, אני מעוניין להביא עוד אחד כזה. אז אני מחפש עכשיו מגבר 4 ערוצים שיכול לפתוח את שתי הסאבים האלה. אין לי פה מחיר, אני מחפש את המגבר 4 ערוצים הכי זול שמסוגל לפתוח בלי בעיות מיוחדות את שתי הסאבים האלה (דגם ומחיר גם). אין לי בעייה גם עם יד שנייה אגב. אודה לכם מאוד אם תתנו לי הצעות...
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 882 צפיות
לחבר שלי יש ברכב רמקולים קנווד 320W 7X10 80rms והוא מתלבט בן המגברים הנ"ל http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TheRock-400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=XCITE-300&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=Z-2100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 השאלה היא איזה משלושת אלו מתאים יותר לרמקולים ? ואיזה מהם חזק יותר או בעל קרוס יותר טוב? הצעות לעוד מגברים בסכום שלא נע מעל 700 שח יתקבלו בשמחה (השאלה של איזה מהם חזק יותר נובעת מזה שאין לי בעיה לקרוא נתוני ארמס.. אבל השאלה אם מישהו שמע אותם ויכול להצדיק אותם)
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 3 תגובות
- 843 צפיות
ערב טוב ושבוע טוב לכולם יש לי סאב מגבר ורמקולים אחוריים . אני מחפש ליקנות רמקולים קדמיים (קומפוננט) ואני ממש לא יודע מה ליקנות . התקציב שלי הוא בערך 500-400 שקל שמעתי ש MOREL הם טובים תודה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
אתמול קניתי את הרדיו דיסק הנ"ל והרכבתי אותו במקום הרוקפורד 9220 שיש לי, אני חייב לציין שזה ממש מכשיר זבל!!! טוב חוץ מזה ששמעו אולי יותר חזק ברמקולים (בגלל כיונים שונים במגבר) כל הרדיו דיסק הזה שווה לתחת!!! 20 דק' אחרי שקניתי אותו מכרתי אותו לבחור שרצה לקנות ממני את הרוקפורד (והרווחתי 400 שקל על הדרך......) הקיצר עדיף לא לקנות פרמייר 770 החדש! באלקים אני ממליץ לכולם לקנות את הכי פשוט של רוקפורד ולא את ה770 או 7700 של פיוניר!! קובי.
הודעה אחרונה מאת MITSUBISHIGOD, -
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מכיוון שהמערכת שלי עומדת להגיע(שבועיים) החלטתי לעשות דיסק בדיקה דיסק על שירים שמבליטים את הטוויטרים, את הבאסים, ובכללי מוזיקה שטובה לשמוע באוטו ולשמוע עם המערכת עכשיו ואז לעשות השוואות שירים שעלו לי במח עכשיו לטוויטרים: ויאגרה של יהל ואייל ברקן סווג' גרדן - טו דה מון אנד באק בטרפליי - יהל ויש לי שתי דיסקים של מועדון ענק בוושינגון בשם ג'לוו באס: הכי טוב שעלה לי לחשוב עליו זה סטיספקשיין ומוזיקה שאני חייב לבדוק במערכת זה כמובן האוס הכי גדול שיצא לדעתי ספיריטואל היילינג תנו לי עוד שמות לפי הקטגרויות האלה באס,טוויטרים,ומוזיקת חובה למערכת אגב אני יודע שיש דיסקים לבדיקה, הם לא מעניינים אותי זה סתם מגעיל
הודעה אחרונה מאת GlastrA, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, איך אפשר לפרק את מכסה הפלסטיק של הדלתות בבלנו 2000, אני רוצה להתקין לשם רמקולים. ובעיה נוספת באותו הנושא, שמתי לב שאותו המכסה בדלת האחורית לא יושב טוב (אני יכול להכניס אצבע בין הגומי שאמור לאטום את החלון לבין הזכוכית עצמה), איך אפשר לחזק את הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת alooon1, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
חברים יקרים, מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה? יש גם כניסת AUX קדמית לחיבור נגן MP3...
הודעה אחרונה מאת intengo, -
- 3 תגובות
- 848 צפיות
רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד למכשיר תצוגות ? ואם כן דרך איזה תוכנה/מאיפה?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
מיפגש צפון 24.6 1 2
מאת Eddy- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם.... ביום שישי הזה יתקיים מיפגש חוביי מערכות אודיו לרכב בצפון בשעה 3וחצי מיתחם יוניברס קלאב/סופרזול איזור נשר... כול מי שמעוניין להגיעה נא ליכתוב פה.... איל,אנחנו מאוד מאוד נישמח אם תגיעה ואם תדביק את התרד... תודה והמשך שבוע נעים אדי
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 6 תגובות
- 866 צפיות
לכולם שלום!!! יש ברשותי PIONEER 750MP, ובעקבות רכישה מאוד מתקרבת של IRIVER H10, רציתי לדעת אם יש במחירים סבירים מתאם LINEIN אמין שיחבר את כל העסק. תודה לעונים!
בעיה בווליום
מאת yaniv2- 2 תגובות
- 721 צפיות
כשאני מגביר ווליום במערכת (קנווד kdc 319) התצוגה מתעמעמת לי עם כל "מכת" בס... לפעמים היא גם נכבית ונדלקת חזרה... אין לי מגבר אין לי סאב והמצבר חדש בן חודש... מה הבעיה? יניב
-
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי שאלה כזאת, אם אני קונה דיסק מקורי ועושה לו העתקה על האיכות הכי גבוהה 320KBPS נגיד, מזה משנה על כמה אני שם אותו, נגיד שהשיר שנצרב על הדיסק נצרב באיכות 128 אז זה ישנה אם אני ישנה אותו?, שיר הוא דבר דומם אי אפשר לשנות אותו, הוא כבר הוקלט ככה, בגלל שאני יעתיק אותו באיכות גבוהה אני לא מאמין שתשתנה האיכות.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו טייפ של BUSH. מישהו יודע איך אני שומר בו תחנות חדשות בזיכרון? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת stio, -
התלבטות בין כמה סאבים 1 2
מאת smax- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני עוד מעט מתחדש במגבר JBL 75.4 מהדיוטי פרי. אני רוצה לקנות סאב ויש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. 1. סאב חדש של פיוניר TSW-306C 400RMS http://www.audionet.co.il/details.asp?id=579&lead_id=&look= 2. סאב של קנווד KFC-W3009 400RMS http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1104 3. סאב של סרווין וגה HEDS1200 250RMS http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=766 המחירים דומים פחות או יותר וכולם מתאימים למגבר הנ"ל. מבקש חוות דעת אבל כמובן מאנשים שיש להם נסיון עם הסאבים הללו ( שמעו אותם, יש להם את הסאב ים אלו ).
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
קניתי סאב של focal 33a 400rms אני צריך תיבה מישהו יודע כמה ליטר צריכה להיות התיבה לסאב זה
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מקווה שכולכם תגיבו.. תודה
בעיה בסאב
מאת bravo - boy- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי סאב של נקאמיצ'י 10 אינץ' ואתמול משום מה הוא הפסיק לפעול . בדקתי את כול החיבורים של הסאב ושל המגבר והכול תקין והמגבר דולק עם נורה רגילה ירוקה שמראה שהמצב בסדר, שמתי לב שכאשר אני לוחץ על הרמקול עצמו הוא מתחיל לעבוד וכאשר אני עוזב הוא שוב לא פועל . יש לכם רעיונות לבעיה שלי , והאם אני צריך להחליף סאב או שאפשר לתקן אותו ומה המחיר של התיקון בערך ?? . תודה לכולם ברק .
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רדיו דיסק עם יציאות אקס ויציאות למגבר לא חייב MP3 מספיק לדיסקים רגילים שיהיה באיכות טובה ולא זבל עדיף עם שלט אם מישהו מכיר כזה רדיו דיסק בבקשה שיגיב (כמה שהמחיר יותר זול יותר טוב אבל כמובן שעל איכות לא מתפשרים)
הודעה אחרונה מאת Soundman,