Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם LINE IN ךפיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום!!!

יש ברשותי PIONEER 750MP, ובעקבות רכישה מאוד מתקרבת של IRIVER H10, רציתי לדעת אם יש במחירים סבירים מתאם LINEIN אמין שיחבר את כל העסק.

תודה לעונים!

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

לא יודע אם במכשיר של יש aux אם כן אז ניתן

מהאתר של פיוניר (בעיקרון זה לאפל)

iPod® Adapter Ready!

Attention current and future iPod owners: this deck can be your gateway to taking your iPod music collection on the road! This spring we’ll begin shipping a new Pioneer CD-IB100 iPod Adapter, a small box that can hide almost anywhere. Once you connect this adapter, you can control your iPod through the headunit and even view album, artist, and other music info on its display. The Pioneer iPod adapter powers your iPod and even re-charges its internal battery. Just think: now you can play all of your iPod tunes via a powerful Pioneer mobile audio system!

פורסם

המתאם שעליו אתה מדבר הוא אכן לIPOD בלבד.

המתאם שאני מדבר עליו הוא מהסגנון הזה:

http://www.crutchfield.com/S-Y4xEKFZljbH/cgi-bin/prodview.asp?i=469JVCJRCA

אבל צריך להיות מתאים לנגן הספציפי הזה של פיוניר, וכמובן בניגוד ללינק הנ"ל להיות בחנות מהארץ.

תודה!

פורסם

[תודה רבה!

יש אפשרות למשהו יותר זול? ואגב האם מתאמי הרדיו למכשיריםחיצוניים באמת באיכות גרועה כמו שאומרים? תודה!

פורסם

אצלי יש נגן של ארקוס ואני חיברתי אותי פשוט ביותר לחיבור של ה AUX

עובד מעולה והאיכות משהו משהו

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מתאם "פשוט" בתחנה המרכזית בתל אביב עולה בין 100 שקל ל 150 .

ואת העבודה הוא עושה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...