Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בCLIPPING עסקינן אז השאלה היא אם אתה רוצה לכוון כך שלא יהיה CLIPPING בכלל או לכוון ליחס מסויים של CLIPPING.

אם את האפשרות הראשונה אתה רוצה אז אתה יכול לכוון עם 1KHZ למשל גם לרמקולים הקדמיים וגם לסאב (תחבר את הערוצים של הסאב לרמקולים הקדמיים) כי ברגע שתכוון את המגבר כך שלא יהיה בCLIPPING ב1KHZ לא יהיה CLIPPING גם בשאר התדרים.

אם באפשרות השניה אתה רוצה לבחור שבה למשל אפשר לכוון את הסאב לקליפינג ביחס גבוה יותר מהרמקולים הקדמיים (כי זה פחות נשמע בתדרים נמוכים) אז לסאב עדיף להשתמש בתדר גבוה יותר מ40HZ. כך יהיה קל יותר לשמוע את השינוי כשהמגבר נכנס לקליפינג. תדר של 100HZ יעשה את העבודה.

תחפש בגוגל tone generator ותקבל תוכנות שנותנות איזה תדר שאתה רוצה.

פורסם
אתה רציתה דיסק בדיקה נכון ?? אז מה אתה מקשקש אתה רוצה שירים רגילים

שרים רגילים לא נותנים לך שום שמיעה נכונה בשביל בדיקה.

איך אתה בדיוק רוצה לבדוק את הסאב שלך?? אם סטיספקשיין?? זה בכלל אהוס

אם תדר של פיק באס גבוה. איזה מין בדיקה זאת?!

תמיר

חחח אני אפילו לא יגיב לכמות שטויות שכתבת פה....

מה בדיוק תבדוק עם התדרים האלה? המבחן האמיתי של סאב הוא איך הוא נשמע כשהו מנגן מוסיקה ולא TEST TONES.

בדיוק מה שאני אומר, לא אכפת לי לשמוע את הסאב עם קובץ של באסים שלא מעניינים אותי

המוח זה לראות איך הוא עובד עם המזויקה שאתה אוהב

ותודה מטאליקה בהחלט יכול לעזור לי פה ברח לי בכלל המחשב עליהם

(זמן טוב לחזור לדיסק השחור)

****תרשום בבקשה הכל בהודעה אחת להבא.

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

שלא יהיה CLIPPING, אייל אני אבדוק כמו שאמרת. אני מעוניין גם לבדוק את יציאות ה-HU וגם את המגבר, כך שלא יהיה CLIPPING. אם למישהו יש לינק מפורט לכיול מערכות (גם באנגלית) אני אשמח. :wink:

פורסם

אם אתה רוצה שיר שבודק כמה הסאב יכול לעמוד בעומס זה:

Lil' Jon & The Eastside Boyz - get low

מneed for spped underground.

שיר שיש בו באס חזק, והוא דיי מדד לבדוק כמה הסאב יכול לעמוד בעומס של באסים חזקים וארוכים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני ממש מסכים עם הראשון שהמליץ על די ג'יי דין-פרוטקט יור אירס

הוא מעולה לבדוק את הקיקים של המערכת.

אילוז'ן של בני בנאסי מפוצץ תאמאמא של הסאב

this is acid גם מקפיץ אותו יפה

והמלצה אחרונה והפעם לגבי קצת משהו שחור-

Chingi-rigt thur

ובכלל למי שאוהב האוסים ודיפים איכותיים אני ממליץ לו לשמוע את הדיסק הכפול החדש של עופר ניסים-searching

עם דגש על טראק 5 בדיסק הראשוןrealese me

ו3 ו6 בדיסק השני(save my soul ו only you)

פורסם

כל מה שציינתם פה לא ממש משתווה לכל הדיסקים של Bass Mekanic שפשוט נועדו לזה..

Faster-Cover.jpg

http://www.bassmekanik.com

חלקם מכילים גם רצועות עם תדרים לבדיקות, אבל רוב המוזיקה שם היא ראפ דראם אנד בייס וברייקביט שעבור remastering בתחום הבאס כדי להדגיש אותו ולהביא אותו למצב הכי קרוב ל0DB בכל פיק.

מומלץ לחימום הסאב, או אם הוא חדש, כדאי "לפתוח" אותו במשך כמה שעות ואפילו ימים בניגון הקטעים האלה בrepeat על הראש של השכנים.

נסו ותהנו.

פורסם

אם יש לך סאב...........

תכנס לאתר להורדת שירים ("ברור שחוקית כן???")

תלחץ SUB TEST הוא יתן לך כאלה שירים שיפוצצו לך ולכל השכונה את החלונות!!!!

חובה לנסות!

ROVER=~~

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
יש דיסק בדיקה של רוקפורד אני יכול לתת לך את השמות של השירים אם תרצה
אם תוכל לשלוח לי אותם אני אשמח!
פורסם

מטאל מעולה לבדיקת תדרים גבוהים!

במיוחד המטאל המהיר והכבד, עם כל הכבוד ויש כבוד למטאליקה, הם לא נכללים.

לדעתי ברמת העיקרון זה ניצול מלא של הרמקולים, כי יש המון תדרים ומאוד מהיר, אבל זו רק דעתי!

אם תרצה אני אמליץ לך על דברים, אבל אני יודע שלרוב אנשים נרתעים ממטאל, אז איך שתרצה

שיט לא ראיתי שזה כזה ת'רד ישן

Now let me ask you a question, Jules.

When you drove in here, did you notice a sign out front that said, Dead nigger storage?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...