פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי כיום מגבר אחד של החברה מגנט רוק 600 הדגם ואני מרוצה ממנו מאוד הוא 4 יציאות תקיט הרכיב לי מתקין מקצועי. אני יום ראשון מקבל מגבר חדש לאוטו מונובלוק של pyle ואני רוצה לחבר אותו לאוטו הבנתי שפשוט וקל משרשרים את החשמל כבל השליטה וRCA מגיעה לי מהפאנל שהוא 3 יציאות RCA השאלה שלי אם איזה כבלים פיוזים כל דבר שצריך לשרשר אותו מה הכי מומלץ איזה עובי? מה יעשה תעבודה הכי טוב יש לי להעביר אותם בערך 2 מטר ככה שהם לא מתוחים ועוברים בלי שיראו אותם ולא סתם זרוקים המגברים אצלי יושבים ליד הגלגל האחורי הימני והשמאלי יש לי מקום לאחד בכל צד נכנס ממש יפה שם תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עד כמה ליטר הפרש מהנפח הרצוי נגרם נזק אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחבר שלי יש ניסן אלמרה 99 והוא רוצה לדעת מה הגודל של הרמקול מקדימה...תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 3 תגובות
- 815 צפיות
כידוע לכם ב18.6 היה מפגש מרכז כשיגרה . בכל מקרה בחור יקר ומוכשר בשם אלון[ alonku84], קיבל לידיו סירטונים מרובים שצולמו ביום המפגש ע"י כמה משתמשים אדיבים וערך אותם כמו שצריך בצורה מאד חמודה ויצירתית . הסירטון מוכן הוא שוקל כ10.5MB . הסירטון נימצא על המחשב של אלון ועל המחשב שלי בכל אופן כל מי שיכול [באמת יכול!] לספק עבורנו שרת שבו נאכסן את הסירטון ולאחר מכן ניתן לינק חופשי ופתוח להורדה . שכולם יוכלו להנות . אני ראיתי את הסירטון אישית הוא די חמוד ואני מאמין שיהיה נחמד אם כלל המשתמשים בפורום שהיו במפגש [וכאלו שלא] יוכלו להוריד ולצפות בסירטון הנ"ל. בכל מקרה כל מי שמוכן [ויכול] לקחת את הסירטון ולהעלותו על שרת , יתקבל בברכה.[גם בקרדיט ] דרך התקשרות : ה"פ לאלון . …
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגעתי להחלטה שאני הולך לעשות בנייה,אחרי שהסתובבתי קצת באתרים וראיתי תמונות הגעתי לתצורה שבתמונה למטה ואני יפרט,דעתכם חשובה לי. הסאבים (פיוניר 305\306C-תלוי מה יהיה לבחור שאני קונה ממנו) יהיו בתיבה אטומה 80-85 ליטר. למגברים יהיו מאווררים מהצד האחורי של הבנייה,לתיבה יהיה שיפוע כדי שהפלטות של המגברים יבואו גם בשיפוע וימנעו מראה מרובע מידי של התא מטען. בנוסף בגלל שלמגנט מונובלוק יש שתי אולטרות אז חשבתי שיהיה יותר אסטתי להוסיף גם למגברים האחרים. את הבנייה אני עושה מסקאי שחור ובז' עם ספוג תחתיו שייתן מראה "מנופח" לבנייה. ה"ח" של המגברים והסאבים תהיה בצבע שחור והרצפה בצבע בז'. רעיון שמצאתי ברשת לרצפה יהיה כזה,לחתוך את האותיות CIVIC מהפלטה,לשים בד שחור מתחת (גרביון או…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 2 תגובות
- 862 צפיות
שלום. רציתי לדעת לגבי הבדלים בין רדיו דיסקים MP3 שונים. מה מאפיין את הדגמים היקרים כמו למשל PIONEER 5750 על פני הדגמים הזולים יותר ? האם זה איכות שמיעה שהוא מוציא שהדגמים הזולים יותר לא מוציאים כמו שצריך ? אולי יהיה אפשר להרגיש את ההבדלים בניהם במערכת שלמה ברמה ? או שההבדלים זה רק תצוגות יפות יותר ? האם כדאי להשקיע ברדיו דיסק MP3 טוב או שזה לא משנה הרבה לאיכות שמיעה ?
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לקבל חוות דעת על המגבר הזה. תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכולם אתמול יצאתי עם חברים וכשחזרתי נוצרה בעיה לא מובנת. אנחנו נוסעים ופתאום המערכת נהיית שקטה יותר ועושה רעשים. המערכת כאילו מורידה מהווליום כי הכל עדיין עובד רק הרבה יותר חלש ועם רעשים מעצבנים. גילינו שכאשר מזיזים את הדלת בצד ימין מקדימה הרעשים נפסקים וחוזרים וגם הווליום חוזר למקורי ושוב נהיה שקט. עכשיו רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי ואם למישהו קרה כזה דבר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אוהד אפרת, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולכם אני דיי חדש פה אבל אני מרבה לקרוא בפורום ונהנה מכול רגע ובאמת זה אחלה פורום. ורציתי לשאול אותכם אם עדיף לבנות תיבה קטנה לרמקולים האחוריים או להשאיר אותם כך? ואם כן מה זה יתרום? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
איטום ל WRX
מאת G.Z.A.3-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 766 צפיות
אני עדיין לא סגור על הרכב שאני רוצה שיהיה לי ואני חושב בכיוון של WRX. הבעיה שלי שמבחינה אקוסטית הוא זבל במצב הקיים ואני רוצה לקחת בחשבון כמה יעלה לעשות אותו עם אקוסטיקה טובה מאוד +/- קיום אני עם פאסאט (אקוסטיקה מעולה ביחס לרכב סטנדרט) ואני עדיין הייתי רוצה לשפר בקצת את האקוסטיקה (שכבה אחת של דינימט אקסטרים). כמה שכבות אני אצטרך להשים הסוברו כדי להגיע לאקוסטיקה יות טובה (אפילו בקצת) מפאסאט ? אני אצטרך להשים עוד משהו חוץ מדינימט ?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם . רציתי לדעת מה הם ההבדלין בין סאב 10 אינץ' לבין 12 אינץ' ולחכמים שבינכם אני יודע שיש 2 אינץ' הבדל אבל איך זה בא לידי ביטוי?
הודעה אחרונה מאת amit1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי שתי סאב-וופרים של חברת KICKER מדגם COMPVR (כל סאב שתי סלילים = 400 רמס) . עכשיו אני צריך עזרה בבנית תיבה [אטומה אני חושב], עזרה במחידות כמובן . בנינתיים גישרתי כל סאב שהוא ירד ל-2 אוהם ,איך אני מחברת את שתיהם שירדו ל-1 אוהם (המגבר עמיד)
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
שלשום התחדשתי במגבר של מאק אודיו . על המגבר כתוב 100 * 4 ,מישהו מהפורם אמר לי שהמגבר הוא 100rms לפי החישוב 100 כפול 4 חלקי 4 שזה הערוצים. אבל יש משהו לא ברור לי ,מגבר כמו פלטינום אודיו שהוא 1000w כפול 4 ערוצים. הגיוני שהוא 250 rms???. אני ישמח מאוד עם תעזרו לי בעניין.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה קניתי מגבר לרכב ואני רוצה להפעיל אותו בבית אבל לפי מה שהבנתי צריך שנאי שמספק 30 אמפר מישהו יכול לעזור לי להסיג שנאי כזה ומה המחיר שלו , או שאולי יש למישהו למכור לי.
הודעה אחרונה מאת ofirb17, -
- 4 תגובות
- 845 צפיות
איך המגבר הזה? כמה rms הוא נותן? וכמה הוא שווה?
הודעה אחרונה מאת oshritah, -
- 0 תגובות
- 698 צפיות
אני מתלבט בין שני רדיו דיסקים של קנווד תגידו לי מה יותר טוב? Kenwood Excelon KDC-X879 Kenwood KDC-MP925 תודה לכולם ויום טוב
הודעה אחרונה מאת movdat, -
- 9 תגובות
- 956 צפיות
המגבר שאני מוציא מהמקום הוא KX800.4 ומכניס במקומו KX600.1 שניהם של קיקר למי שלא יודע... כרגע המערכת מחוברת לקבל 1FARAD, ואני חושש לנתק את ה+ מהמצבר ולאחר שאני מחבר את המגבר לחבר את הפלוס שוב (בגלל הניצוצות) מישהו יכול להגיד לי מהי הדרך המומלצת ביותר להחלפת מגבר במערכת עם קבל?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על במקום ליקנות רדיו דיסק ממוסחר לחבר נגן מפי 3 ואחריו אקוליזר רכב ונוח לשימוש? מה ההשפעות על המגברים לעומת רדיו דיסק והאיכות העם יש הבדל?
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הראשון http://www.thezeb.com/p-Kicker-02K6.2-6-1-2-inch-Component-System-105965.htm השני http://www.shopping.com/xPO-Alpine_Alpine_Type_S_SPS171A_6_1_2_2_way_Component_Speakers_System_6_1_2_Component_Systems איך הם או שהם לא טובים כי הם הסדרות הכי זולות של החבה?
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מערכת מגבר ו4 רמקולים 2 קידמיים 2 אחוריים בהונדה סיוויק שנת 2000 ב3500 ככהה תודה מראש לכל העוניםםםםם
ציוד חדש (תמונה) 1 2
מאת vencube- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, דיי חדש באזור פה, קורא לעיתים ונהנה מהפורום. רציתי לשתף אותכם בציוד שהבאתי היום אחרי שאספתי את החלקים לאט לאט ובזהירות, רוב הציוד של חברת SOUNDSTREAM שלפי מה שהבנתי קיימות לגביה דיעות רבות, חלקן לטובה חלקן לרעה ... אז דבר ראשון אני חייב לציין את דעתי, שזו אחלה חברה ויש לה אחלה ציוד, ולא רק בסדרות הגבוהות, אבל שוב, אין טוב כמראה עיניים, וחוות דעת באות אחרי משמע אזניים בכל אופן, מתי שאסיים את ההרכבה, הסט אפ והחיווט מי שירצה ומתעניין באחד או כמה מהרכיבים מוזמן לבוא ולשמוע... אז ככה, HU של ALPINE דגם 9847 כנראה זמני עד שיגיע הקלריון שאני מחפש נכון לעכשיו מחובר, שמעתי גם לפני ואהבתי את האיכות ... קומפוננט ראשון SOUNDSTREAM TARANTULA 150 RMS קומפוננ…
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סופסוף, אחרי המון חיפושים, התרוצצויות, והמון המון זמן: קבלו את המגבר החדש שלי: DENON- PMA 2000 IVR
-
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
מישהו אמר לי שכן זה אפשרי... אבל באתר של pioneer לא כתוב שם דבר על זה . . . ! מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת MOMO-CARS, -
- 7 תגובות
- 944 צפיות
אם הייתם צריכים לבחור מגבר 4 ערוצים, איזה הייתם בוחרים מתוך האפשרויות האלו: 1. JL 300/4 2. Orion 4004 3. Kicker 350.4 ולא אל תציעו לי JBL מהדיוטי, אני שואל רק על שלושת המגברים למעלה
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. רציתי לדעת אם יש את המגבר של JBL GTO 75.4 בדיוטי פרי ? אם יש מישהו שאולי עובד שם או עבר בדיוטי פרי בשבוע האחרון ויודע אם יש? אחותי נוסעת יום שישי. (דיברתי עם השרות לקוחות גם בטלפון וגם באינטרנט ואין להם שום דרך לעדת אם יש או אין את המגבר)
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגולף החדשות מגיעות בלי רמקולים אחוריים ועם רדיו דיסק מקורי ללא האפשרות FADER. וחבר שלי רוצה להוסיף לאחת כזאת 6X9 260W של פיוניר. השאלה היא האם ניתן לחבר לרדיו זוג רמקולים נוסף? האם יהיה לו FADER? כמה ואט בערך הרדיו דיסק הזה מוציא? ואיזה רמקולים יותר משתלמים מה-260W של פיוניר במחיר של 60$ בדיוטי פרי אפשר להביא?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! אח שלי קונה אוטו ואני רוצה להפתיע אותו במע' חדשה לרכב כדי שגם אני אוכל להנות ממנה אוטוטו אז רציתי לשאול מישהו שמבין... אם אני רוצה לשמוע בווליום גבוה באוטו אבל באיכות טובה בלי רעשים מגעילים כאלה שצצים כשאתה מגביר טיפה ת'ווליום הכוונה היא צליל נקי אם מישהו יכול טיפה לתת לי מושג על כל מה שכתוב במפרטים הטכניים איזה רמקולים אני צריך פחות או יותר מבחינת וואט, הספקים, הספקים אפקטיביים, way וכל אלה אם מישהו יכול טיפה לתת מושג מה אני צריך אם אלה הדרישות שלי(לשמוע בווליום גבוה צליל נקי)?....... אשמח מאד לתשובה כי אני טובע עם כל המפרטים בטכניים באתרים האלה... תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם: יש לי mp3 של פיוניר מדגם p7600mp יש אולי מישהו שיודע אים אפשר להוריד סירטונים למכשיר הזה? במידה ואפשר אז איך. בתודה מראש איציק.ו
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 3 תגובות
- 844 צפיות
שלום, מעוניין בחוות דעת על כבל RCA של חברת דראגסטר הנמכר באוטו-דיפו במחיר של 160 ש"ח, והאם יש לכם כבל עדיף להמליץ עליו? יש להם שם גם כבל של ליטינייג אודיו ב-119, אבל לפי תגובות הבנתי שהוא לא משהו.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
אשמח לקבל עזרה
מאת oru85- 0 תגובות
- 979 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** לפני שאתה שמח, תקרא את כללי הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 אם כולם יתנו כותרת כמו שלך להודעות שלהם, תהיה פה הרבה שמחה, אבל גם בלאגן.
הודעה אחרונה מאת oru85,