Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכנון ובנייה סינים, עם כל מה שמשתמע מכך.

אין אתר-חברה ג'יפה(אל תתקנו אותי עם המקרה הפרטני של החברה שמייצרת רמקולים מעולים ואין

לה אתר, אני מודע לנושא .)

מה זה משנה rms ? אני אגיד לך 100 ואט והמגבר לא ידגדג את הסאב.

אני אגיד לך 40 ואט , ואתה תחבר ותצא מאושר.

שווה?- חדש עד 700 ש"ח (בהגזמה).

ZZR

פורסם

מידן איזה "מילים חכמות" , כמה מפתיע .אתה שמעת את המגבר? אתה פתחת וחקרת אותו והעמדת אותו במבחני הספק במעבדה ? שמעת אותו? נגעת בו ? ראית אותו אחד לאחד? איך לעזעזל אתה חורץ גזר דין שכזה בצורה חובבנית ביותר .

דוגרי אני במקומך לפעמים הייתי מחזיק את הלשון ולא יורה שטויות בצרורות כי זה מעורר רחמים. אתה מדבר מתיסכול מסויים שאנחנו לא יודעים? ספר ..

פותח הדיון-בכמה קנית אותו? מאיפה?

כמה ערוצים הוא? על מה הוא הולך להרים?ומה כתוב עליו?[כבר מתאר לעצמי 300*4]ואם ככה אז לא מאמין שהוא מפיק יותר מ65RMS לערוץ בודד אם לא פחות.

תתחדש .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם הוא כבר זרק שהוא שווה עד 700 שקל חדש, אממממ לא עדיף ב900 להביא JBL ?

:D

(אל תתייחסו פשוט מידן משום מה שומע את המילה JBL מקבל קריז שומע אוריון נרגע...וואלה, על הכיפאק) מידן אמרתי לך את זה בשרשור אחר אני גם אגיד לך את זה פה, יש בך הרבה שנאה להפיג....חבל שאתה מוצא הדרך להפיג אותה ככה, לא יודע מה הסיפור שלך אבל אתה פשוט בן אדם ממורמר שרק מחפש "להתנגח" חבל שאתה עושה את זה על דפי הפורום, לפחות תעשה את זה בפרטי יותר דיסקרטי

פורסם

את המגבר קניתי מדוד שלי שהוא יבואן ככה שעלה לי כמעט חצי מחיר ממה שזרק מידן

אני לא רוצה לשמוע מיסיקה בווליום מטורף אלה לשמוע סבבה בסאב של inox 150 rms ושתי רמקולים 6*9 של פיונר rms 80

color]

• תוכן חדש...