פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
צהריים טובים. ברשותי כרגע הרמקולים האלו של חברת מאגנט . http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=1116941&pl=9&s=64 הרמקולים ממוקמים מאחורה ,ומקדימה יש לי רמקולים 6.5 אינץ' של קנווד . כול מי שיושב באוטו אומר ששומעים פצצה,אבל לי זה לא מספיק אני מחפש באסים יותר חזקים. http://cheaper.co.il/product.asp?productid=613&CatCode=108 חשבתי על הסאב הזה מפני שהתקציב מוגבל . מישהו בבקשה יכול לתת חוות דעת עליו? בתודה מראש עמית
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
שלום לכולם.... ראיתי תיבה לסאב מרובעת עם פורט אבל הפורט הוא בצד ובצורת מלבן עם דופן שנכנסת כמעט עד הסוף בעומק של התיבה.... אם למישהו יש כזה דבר אני ישמח לקבל מידות לסאב 12 אינץ... תודה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 39 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, כפי שאתם רואים הפורום בזמן האחרון החליט לוותר על הצד הטכני שלו. ולהתבסס בעיקר על מיתוסים של "מתקינים", או לחלופין של ילדים אשר מאמינים בכל דבר אשר בא ליד. אז הנה, בהתערבות האחרונה שלי. הם לא הסכימו לבוא להרוויח 2000 שקלים בשביל להוכיח את טענתם. (לא שאני מופתע, גם כן מומחים גדולים). אז שוב, מידן, אתה מקבל 500 שקלים אם אתה מגיע לפה וגורם למגברים שלי להרוס את הPREAMP שלי, בדרך שתיארת בצורה כל כך מדעית. (יאללה מידן, תוכיח לכולנו שאתה לא כולך דיבורים ..... אה סליחה, אחרי ההתערבות האחרונה שלא שמת כסף על המילה שלך, כבר הוכחת לכולנו מה המילה שלך שווה, מסתבר שלא הרבה )
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 864 צפיות
נגיד יש לי רמקולים 6X9 שמחברים למגבר ונחתכים ב HPF אם אני שים את הבאס +5 תכונת ה full bass הרמקולים יצאו באס או הם כבר נחתכים בתדרים האלה ולא יכול לנגן אותם? אז שהאפשריות של הבאס והfull bass זה ישלוט רק על הסאב נכון?(ברדיודיסק סוני)
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 10 תגובות
- 816 צפיות
אנשים שלום. חבר שלי רוצא ליקנות רמקולים קידמיים לרכב שלו - סוזוקי בלנו 1998. אז יש 2 שאלות: 1. איזה גודל הרמקולים הקידמיים ברכב? 2. ואילו רמקולים טובים אפשר ליצוא בסכום של 200 - 300 ש"ח תודה.
הודעה אחרונה מאת The Red, -
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב!! היום התחדשתי ברמקולים הצהובהים של פיונייר! הם יותקנו על מיצובישי לנסר 2004 , במגש האחורי אך החור עגול במגש האחורי ולא מתאים ל 6/9 לכן בניתי הגבהה מעץ סנדוויץ' שמותאמת בדיוק לאוטו ותכנס בול במגש האחורי , רק לא היה זמן לקנות לבד שחור בדיוק כמו צבע הלבד במגש האחורי לכן לא התקנתי עדיין באוטו אך הכנסתי ההגבהות והנה תמונות. ד"א עדיין אין לי מגבר , אני מחכה לג'י בי אל מהדיוטי פריי , לכן חיברתי אותם אצל חבר שלי שיש לו מגבר לוג'ק,, ותאמינו ליייי הרמקולים משהו פצצתי הם יקרים נכון השגתי בסביבות 900 אך מצידי שווים כל אגורה, הם מגיעים לתדרים מאוד גבוהים והרמקול לא מתעוות בווליום גבוהה בנוסף לצליל המאוד נקי ומפורט!! ממש מפורטים שומעים כל פרט קטן בשיר והסאונד מזה נקי.…
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
מה המצב ? ככה, יש לי 400-500 שקל לסאב, הייתי רוצה לקבל המלצות מה הסאב הכי טוב שאפשר להביא במחיר הזה, אין לי בעייה גם עם משומש במצב טוב. אני מחפש סאב שיהיה איכותי, אבל בעיקר חזק. המחיר הוא רק לסאב, יש לי כבר תיבה, התיבה היא פתוחה עם פורט 62 ליטר (נראה לי שצריך להתחשב בזה בזמן בחירת סאב לא ?). זהו בעיקרון, המלצות התקבלו בברכה, כמו שאמרתי גם משומש במצב חדש אין לי בעייה. תודה...
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. רציתי לבוא יום שבת, אבל לא התעוררתי. הרכב: טויוטה 2005. נראה לי הרמקולים הם 6.5 אינץ'. ממש לא בטוח. ברצוני להחליף את הרמקולים המקוריים שעל 4 הדלתות, או לפחות 2 מהם. יש ברשותי מגבר JBL 75.4. השאלה מה קורה עכשיו עם סאב, כי למגבר יש 4 יציאות ככל הידוע לי. אם אני אקנה 2 סטים של קומפוננט, ל4 הדלתות, מה יקרה מבחינת באסים? באיזה איכות אני אשמע אותם? אשמח לקבל הסבר. (הבאסים ישמעו יותר טוב ממה שאני שומע כרגע או פחות טוב??) ההתלבטות שלי היא סאב+זוג קומפוננט או 2 זוגות קומפונט בשביל האפשרות השלישית אני אצטרך עוד מגבר(נראה לי) ועוד הרבה כסף.... אחי נוסע עוד 5 ימים להודו, וקרובת משפחה שלי באה עוד שבועיים מארה"ב, אז נראה לי שיש מבחר..... אני רוצה גוז קו…
הודעה אחרונה מאת bmwforever, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז יכול להיות מאוד שזה לא משהו... כי חיפשתי עליה בהרבה מקומות והיא לא כזה נדרשת גם המחיר שלה מאוד זול אני קניתי 2 רמקולים אחוריים(350 וואט) ב 150 שקל חשבתי שזה זול אני רואה שבאינטרנט 4 רמקולים אחוריים וקדמיים 1060 וואט הספק כולל.. ב 200 שקל כנראה שיצאתי די פראייר קניתי מאוטודיפוט.. מניאקים אני יודע.. הקיצר, אני שומע סבבה עד לעוצמה מסויימת.. ואז כבר כאילו המרקולים עושים טובה שהם משמיעים באסים בכלל.. אני ידוע שזה לא סאב, אבל צריך להשמיע קצת.. גם הקול כזה, מתחרבש שזה חזק.. כאילו אני שומע רדיו או משהו.. אני בטוח שאני צריך מגבר, תמליצו לי על משהו טוב שיפתח את הרמקולים האלה טוב כל רמקול בהספק של 350 וואט. מגבר עד 350 שקל, יד שניה לא אכפת לי, גם אם מיש…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החלפתי קבלים בקרוסים של הקומפוננט שלי (קבלים תואמים) ומאותו רגע יש לי גם רעש שעולה עם הסל"ד וגם בום ברמקולים כשמעלים את הווליום מ-0 ל-1, כשמעבירים שירים יש בום כפול... אח"כ ניתקתי את הקומפוננטים ועדיין הבעיה לא נפתרה....
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
טוב סיפור ארוך שלא נגמר. התקנתי בניסאן שלי לפני כחצי שנה מערכת שמורכבת ממגבר וי 12 משומש שהיה לי + רמקולים קנווד 200 6*9 וסאב 8 . קומפוננט מאגנט 2160 החובבנים שם עשו לי בלאגן שלם שבגללם נאלצתי ללכת למישהו אחר ששיפצר לי שם הכל. אבל מה היה לי רעשי מנוע. שם משתיק וככה זה נשאר. הקיצר הלך לי הסאב לפני כשבועים ואז לפני יומיים הלך המגבר בדיוק אחרי ששטפתי את האוטו. משונה אבל הבלגתי בכל זאת זבל מזוייף בן 5 שנים. הקיצר קניתי סאב חדש 150 וואט כבר לפני שבוע שעבר יפה והיום קניתי מגבר של PLANET AUDIO VX2004 הכל טוב ויפה. אבל התחילו לי רעשי מנוע איומים . לאחר הצלבות רבות מסתבר הHU מוציא רעשי מנוע ביציאות RCA חובר כבר מהכניסה של המגבר שלי לפנל אחר ברכב אחר שעמד ליד מו…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש ומאוד התרשמתי מה הרמה של הפורום בכללי ומהאודיו בפרט אז ככה השבוע אני צריך קבל את הרכב החדש, מאזדה 3 2.0. אתה המערכת שלי אני יפרט בהמשך והיא כולה מכוונת לSQ ברמה הגבוה עכשיו מקווה שלמאזדה יש רעשי נסיעה מאוד חזקים הפלסטיקים יקרקשו בווליום גבוה אני רוצה לאטום הרכב עד היום הבאתי מחו"ל מה שהוזיל מאוד את הקנייה נכון להיום אין לי אפשרות להביא מחו"ל ורציתי לדעת האיפה אתה יכול להשיג זוג בלאנקים של דינמאיט אקסטרים במחיר שפוי תודה רבה לכול העוזרים שחר
הודעה אחרונה מאת MAZDASPEED 3, -
- 6 תגובות
- 947 צפיות
הנה http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=953 ואם לא , מה הייתם בוחרים עד תקציב 800 תודה.
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי מגבר קונקורד שני ערוצים500Vואני מעונין לדעת כמה הוא מוציא הוא מחובר לרמקולים 9\6של JVC 120V והרמקולים לפי שמיעה עובדים מצוין אבל אני חושש להם אוהד
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
סאב צנוע וזול לכול חובב ! "MTX"... 1 2
מאת Guest תמיר .א.- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי חיפושים ברשת. נא להכיר. http://www.mtx.com/caraudio/products/subwoofers/jackHammer.cfm זה הסאב שגרם לאסון הצונמי 12KW. 150KG של מסה. תמיר
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
עזרה בחיבורים
מאת -lv-- 1 תגובות
- 714 צפיות
אהלן חברה...דבר ראשון מלא זמן לא הייתי פה...(בעיות אינטרנט למי זה לא קרה???) אבל הייתי במפגש מרכז האחרון אייל אח שלי שיחקת אותה אהבתי את הבניה מאחור וגם הבחור עם הקורולה שלא קלטתי את השם ממש יפה היצירה מאחור!!! (רק חסר תותח באמצע ובריכת כרישים) טוב ולעיקר.....המערכת הנוכחית שלי בנויה ממגבר 4 ערוצים סוליד אודיו פורמולה 4 קומפוננט אחורי של פייס ליינר cx6.5" והד יוניט של פיוניר.....איפה הבעיה.....ההאד יוניט מוציא רק שני ערוצים מה שעד היום לא הפריע לי כי הקדמיים שלי הם סטוק ולא ניצלתי ת'מגבר עד הסוף עכשיו אני רוצה לשים ככה בשביל הכיף סאב חביב כזה מאחור...הציאו לי לקחת את הRCA ולפני הכניסה למגבר לפצל אותי לארבעה RCA מ-2... זה בסדר לעשות כזה דבר???...המטרה בסופו של דב…
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
שלום לכולם, הנה באה שנת 2005 וכמובן הגיע החלפה לדגם המפורסם והאהוב מכולם TS-W305C, דגם של 2005 :TS-W306C נתונים : Max. Power : 1000W Nominal Power : 500W Speaker Size : 30 cm Impedance : 4 OHMS Sensitivity : 89 dB/W (1 m) Frequency Response : 18-2,000 Hz Gross Weight : 6.99 kg / 15 lb 7 0z Interlaced Aramid Fiber Reinforced IMPP Cone Dual Mass High Power Magnet 3-Layer, Fiber Woven Radial Surround Extended Excursion Design האם יש פה מישהו שכבר זכה לשמוע אותו אישית ?
הודעה אחרונה מאת AdamZuf, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם, חולי סאונד יקרים (כמוני!) אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כאן בעבר, אם כן זה כנראה היה בעבר הרחוק, כי אני לא מצאתי כזו. בכל אופן, חברים יקרים - אני מתכוון להזמין רדיו דיסק מחו"ל ולא ברור לי העניין הזה עם הרדיו. האם יש בעיה למכשיר שיובא מארה"ב לפעול כאן? (אני כמובן מדבר על מכשירים ברמה גבוהה, של clarion או alpine, אם זה קשור לסוגיה...) אם יש בעיה כזו, איך מטפלים בעניין? אשמח לתשובה, אני לא רוצה לזרוק כסף סתם על מכשיר שלא יעבוד כאן, למרות שאני שומע רק פעם ביום חדשות ברדיו וזהו.... תודה מקרב לב.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה למשל מרווח מוכר מסאב שמחירו 500שקל או מגבר שעולה 900שקל
הודעה אחרונה מאת sti05, -
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
רדיו דיסק לרכב KDSH9700 JVC VS רדיו דיסק לרכב DEHP7600 Pioneer אני צריך מכשיר SQ ו עמין איזה יותר טוב ועמיין תודה מראש !!!
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
עזרה בחיבור מגבר 1 2
מאת alexwrx- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה קטנה האם אני יכול לחבר 2 מגברים ליציאה 1 של הREMOTE שיצאת מהמערכת או שאני עלול לשרוף את היציאה
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- 1 תגובות
- 791 צפיות
שלום חברים קניתי רמקולים מחברת פיוניר דגם tsa6971e ה350W וכאשר הסתכלתי וראיתי שיש באוטו במצף מקום חתוך חשבתי שזה יתאים אך כשבאתי להתקין אותם באוטו הם פשוט לא נכנסים רק חלק גם המדף עצמו לא ישר יש כל מיני שקעים בקעים וגם אבא שלי אמר שלנסר זה לא טוב כי הפח של המדף הוא בעצם חיזוק וניסור בו יכול להחלישו ארצה לשמוע תגובות מבעלי לנסרים שנתון 88-93 שהרכיבו רמקלוים 6*9 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי מגבר לאנזר VIBE421 1000 וואט והוא מגביר... רמקולים 6/9 של אינפיניטי וסאב סרווין ווגה 250 RMS בגישור עכשיו יש לי באוטו כבל פלוס של 10G רציתי לדעת עם כדי להביא כבל פלוס של 4G ההם זה ישפיע ? המגבר יקבל יותר כוח ואז יוציא יותר כוח לרמקול ולסאב.... תודה לכל מי שיעזור
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 784 צפיות
רוצה ללמוד כמה שיותר.. אהלן חבר'ה אני יודע שאולי זה ישמע מצחיק אבל אני ממש ממש ממש לא מבין באודיו לרכב.. חשבתי אותי תוכלו להגיד לי באיזה שרשור או אולי אתר אחר אני אוכל ללמוד על זה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
שדרוג אלטרנטור
מאת sti05- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אלטרנטור משופר? המתח אצלי ברכב 13.5 וולט בסרק. אני צריך להעלות את זה
הודעה אחרונה מאת רון, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
DEHP4650 Pioneer KDC4026 Kenwood אם יש משהו אחר בטווח מחירים הזה הוא גם יתקבל..
הודעה אחרונה מאת imper, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם . רכשתי השבוע קומפוננט קדמי של MOREL PULSE 6 www.morel.co.il שלפי הנתונים של החברה הם יכולים להתמודד עם 120W RMS. התקנתי אותו מקדימה לאחר חיתוכים בפח של הרכב שלי - סוזוקי באלנו. בנוסף רכשתי כם את הרמקולים של PIONEER בדגם TSA6910 http://www.edirectory.co.uk/pf/pages/moreinfoa.asp?pe=BCAJGFFQ_+Pioneer+TSA6910+330w+Ccelerate+6x9&cid=880 בנוסף יש לי מערכת של PANASONIC לא זוכר את הדגם המדוייק אבל לפי מה שראיתי הוא מספק 50X4 ויש לו תצוגה כחולה יפיפיה. חיברתי את כל המערכת ללא מגבר ישירות למערכת על מנת לבדוק האם המערכת שלי מסוגלת לדחוף את כל הרמקולים והקומפוננטים. שמתי לב שאת הפיוניר היא דוחפת בוא נגיד אישהו בסדר ואת המורל הוא לא דוחף בכלל ואפילו נכנס ל…
הודעה אחרונה מאת Molecular, -
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום בהמלצה של KICKER לבניית תיבה לסאב L7S10 רשום להפעיל 25HZ Subsonic Filter set at 24db/Octave לעומת זאת במגבר KICKER KX600.1 יש 25HZ Subsonic Filter at 12db/Octave אני לא מבין מה ההבדל בין האוקטבות, ואם זה יעבוד לי בסדר ככה... אז אם מישהו מבין בנושא, שיתן את דעתו (בחיפוש בפורום על הנושא מוזכר סאבסוניק פילטר, אבל על הבעיה הזו ספציפית אין)
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חברים תנו ביקורת למערכת שאני הולך להרכיב 1 2
מאת Guest ®XploiteR- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
1. רמקולים: קנווד 350W. http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1085 2. מגבר JBL. http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO755.6%20II&ser=GTS&cat=AMP 3. סאב סוני XPLOD 800W. http://hotitemsunlimited.vstore.ca/product_info.php/cPath/10/products_id/170 תודה מראש...
-
עזרה במדידת הספקים. 1 2
מאת mikmik-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים כבר זמן מה אני מעוניין למדוד הספקים של מגברים. עד כה השגתי את כל הציוד הדרוש לי בשביל למדוד הספקים אמיתיים ב60 הרץ. השלב הבא, הוא מבחן המציאות, הדרך היחידה עבורי לדעת מה רמת הדיוק שלי, (אם יש בכלל). זה אך ורק על ידי מדידה של מגבר אשר נמדד מראש על ידי מעבדה. האם למישהו מחברי הפורום יש מגבר אשר יש לו מבחן מעבדה אובייקטיבי ובעל כל פרטי המדידה? אם כן, הודה לו מאוד אם ירשה לי למדוד אותו בשביל לדעת מה רמת הדיוק שלי. (אם בכלל..) תודה רבה, שי.
הודעה אחרונה מאת shibby, -