Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשה טובה, תסתיר מעט ותצניע אותם ..בכל זאת אנחנו גרים בישראל ולא הייתי רוצה בישבילך שתחווה חוויה מהצד האפל של ארצינו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הם בהחלט מושכים עיניים. בקשר לחומרים עמידים במיוחד לא הייתי סומך על זה לדעתי תכסה אותם בכל זאת.

פיוניר, יצא לך כבר לשמוע אותם עם מגבר?

פורסם

כן!! לפני שעה שמעתי אותם עם מגבר לוג'ק , עם חוטים זבל דקים מאוד , איך משהו חבל"ז!!!

2 רמקולים.. אך כל האוטו רועד!!!!! הם מחוזקים היטב ככה שאין ויברציות , ואין רעישם מיותרים!

החיבורים היו ככה במהירות.. לא השקעתי בכיוונים בכלל , אבל ובכל זאת! הרמקול עוצמתי מאוד!! מגיע לעוצמות גבוהות ולא מתעוות לשניה, בנוסף איכות הצליל חדה ומפורטת(לטעמי) , שלא לדבר על הבאסים!! מזה עמוקים וחזקים.. כיפיים (חשוב לציין שזה קשור גם בשיר עניין הבאסים)

בשתי מילים.. אני מרוצה , ומחכה בקוצר רוח לJBL GTO 75.4 שהוא נחשב ליותר טוב מהלוג'ק,

ד"א , קוראים לי אמיר , ולא פיונייר... יום טוב.:wave:

• תוכן חדש...