Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אלטרנטור משופר?

המתח אצלי ברכב 13.5 וולט בסרק.

אני צריך להעלות את זה

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אלטרנטור משופר לא שמעתי על דבר כזה

אני יודע שמתח תעינה של אלטרנטור צריל להיות ביון 14.3 - 14.7 ושזה לא משנה עם המנוע עובד בסרק או יותר מהר יש ווסת תעינה ששומר על מתח קבוע

אז התעינה אצלך כמו שאמרתה היא 13 ומשהוא אז זה מעיד על נפילת מתח באיזה שהוא מקום

אבל האלטרנטור תקין

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון לאלטרנטור חזק יותר משלו, כשהוא השתמש במילה משופר.

בכל אופן מתח העבודה של האלטרנטור זה לרוב בין 13.8-14.4.

נפילות מתח זה בדרך כלל בחיווט, אם הוא מודד את המתח במצבר לדוגמא, אז אין ממש אופציה לנפילות מתח .. במיוחד לא במצב כשאין דרישה מצד הצרכנים של הרכב. (עומס)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ככה קוראים לזה אלטרנטור "מחוזק".

ומתח לא עולה על 14.4.

אם אתה רוצה תפנה לד.ש אלטרנטורים למרות שהשירות על הפנים הם מקצועיים בתחום.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מישהו הזמין פעם? כמה עולה בערך להזמין+להתקין אלטרנטור סבבה של סטינגר? לא מפלצת.. אבל חזק.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

• תוכן חדש...