Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן ...... חד כסכין .... ואין כלום מתחת .....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.carsound.com/cgi-bin/UBB_CGI/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=004346

כל מילה מיותרת.

גם בחו"ל אותה בעיה. אותו תיקון ,

הבעיה נוצרת כאשר מדליקים מגבר שמחובר עם rca למכשיר ,אך המגבר אינו מוארק לגוף הרכב.

משמע, המגבר סוגר מעגל דרך ה-rca של המכשיר (משמש כנק' ground )

כל הזרם חוזר אל ה-HU ואל גוף הרכב.

עכשיו,עצמת זרם גבוהה ולא מתוכננת דרך המכשיר,מן הסתם, תסתיים בשריפה של רכיב מסויים במכשיר.

david navone מנהל פורום בארה"ב לגבי תקלות.

http://www.carsound.com/UBB/ultimatebb.php?ubb=forum;f=2

יש שם הכל (חוץ מmikmikים)

ZZR

פורסם

באמת מידן ?

תודה רבה שחידשת לי ... :)

אולי גם תפרט עבורי מהזה קליפינג בדרך ... אתה נראה לי בשוונג...

(אם תביא לי ציטוט של RC.. אני בכלל יתגלגל על הריצפה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עכשיו אני מבין איך הגעת לתואר עם 2364 הודעות.

4-תובנות מעניינות

60-חיזוקים

300-פתיחת ת'רדים שטותיים

2000- נכון, שטויות.

אפילו ת'רד מעניין אתה מצליח למוסס.

ZZR

פורסם

מידן, החלטתי פשוט להתעלם ממך.

אתה פשוט "גדול" עלי ופשוט אינני עומד בקצב של מילות החוכמה שלך.

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה כל כך צודק שאתה פשוט מוכן לעמוד במבחן המציאות ולהרוויח 500 שקלים.

זה ברור מאליו שאתה צודק.

עכשיו תתחיל להרגיע את הCOUNTER שלך.

עשית מספר מספיק גדול בשביל לילה אחד ..... לילה טוב ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק , עובדה , אתה לא מתיחס בכבוד לאחרים חושב שרק אתה נולדת בעולם הזה,

עברתי על רוב ההודעות שלך ותאמין לי אם הייתי מנהל בפורום , היית בהשעייה מזמן.

פורסם

פיוניר, אני לא מתיחס בכבוד לאחרים ?

על הנושאים המדוברים פה, אגבתי שוב ושוב ושוב....

כשאנשים עם חוסר ידע בתחום מתחילים להשמיץ חברה מסויימת שמייצרת פאנלים, פה אני שם את הקו.

איפה יהיה הגבול ?

היום פיוניר אשמה שמייצרת פאנלים פגומים, מחר גם תבואו בתלונות לאלפיין וקלריון ..

מצטער אם ככה נראים לך הדברים, אבל כל המפורט ומתועד על דפי הפורום, ובאמת שמיותר לכתוב את מה שנאמר בתרד הלא מועיל הזה, אלה רק גורע ממשתמשי הפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
מיקמיק , עובדה , אתה לא מתיחס בכבוד לאחרים חושב שרק אתה נולדת בעולם הזה,

עברתי על רוב ההודעות שלך ותאמין לי אם הייתי מנהל בפורום , היית בהשעייה מזמן.

מזל שאתה לא מנהל בפורום...

ולפותח ההודעה, תרשה לי לומר משפט אחד, שאיתו אני עובד:

התקנה לא טובה = תוצאה לא טובה.

אם ניקח בחשבון שהרכיבים שבבעלותנו הם במצב טוב ופעיל לחלוטין, אין שום סיבה שלאחר ההתקנה

שלהם אנו נקבל ביצועים לא נאותים מהם.

הכל, אבל הכל תלוי בהתקנה.

ולכן, היית אצל מתקין? ישנן בעיות? גש אליו, ושיפתור לך אותן!

במשך כל השנים שבהן עסקתי בהתקנות לא שמעתי אף תלונה אחת, ולעולם לא חזרו אליי עם בעיה,

וזאת כי השקעתי את הלב ודאגתי ליישם בהן את רזי המקצוע.

מוזר - רק אצלי ברכב אני לא משקיע... :?

פורסם

מיקמיק , כל מה שניסיתי לעשות הוא לעזור לפותח הת'רד , היה לי אותו מכשיר ואותה בעיה, והפיתרון היה לגשר אז הצעתי לו לעשות מה שאני עשיתי ומה שעוד כמה עשו והצליחו! המטרה והכוונה שלי היא רק לעזור לו , כי אחרי השקעה של כמה אלפים ולשמוע רעש זה הכי מבאס והרגשתי את מה שהוא הרגיש , הצעתי לו הפיתרון! אין טעם שתבוא ותגיד שאני מדבר שטויות!!! זה הכי מעליב שיש ומגדל שנאה! יכולת להגיד שדבריי לא מבוססים על תיאוריה מדעית , להפך אשמח לשמוע זאת ואכבד אותך יותר , אבל שתגיד שאני בור? למה מי מת? מי אתה בכלל שתקבע או תגיד זאת!!!

כאן זה פורום, אני כאן ורובם כאן כדי לקבל עזרה ולעזור במידה ואפשר , הצעתי לו לעשות מתוך נסיון אישי שלי ושל כמה שאני מכיר! זה עבד אצלנו אולי יעבוד אצלו סיכוי גדול מאוד! דיברתי מתוך נסיון!! בכדי שהוא ינסה גם , אם הצליח סבבה! ואם לא אז לא ישרוף את האוטו ולא יפסיד שום דבר חוץ מ 10 דקות של הנסיון

אנשים לא חייבים לעשות הכל לפי ספר מסויים ולפי חישובים מדויקים ולפי מדע מדויק וכתוב ובדוק! זה לא תמיד ככה.

בכל זאת אין לי שום בעיה שתגיד שכל מה שאמרתי לא מתבסס על עובדה , ואני מודה שאני לא יודע מה השיטה הזאת עושה , אך מכיוון והיה לי נסיון עם אותו רדיו דיסק ואותה בעיה אז אמרתי שאותו פיתרון שהיה שלי יעבוד אצלו זה בסך הכל נסיון עזרה מבחור לבחור , והוא ינסה או לא זה חוזר לראש שלו , מה שכן מציק ומפריע בדבריך שאתה משחק אותה חכמולוג ומנסה להעליב! אחרי התגובה שהגבתי ראיתי שכתבת " בורות של משתמשים " בשביל מה העקיצה הזאת?! דיי כבר! אתה חופשי להביע את כל מה שאתה רוצה אבל הגבול לחופשיות שלך כשאתה מתחיל להעליב אנשים אחרים ולהציק לחופשיות שלהם (כן כן אתה מציק לחופשיות שלהם הם יתחילו לחשוב פעמיים לפני שיכתבו משו בכדי שלא ישמעו את המחמאות שלך- הרי שום דבר לא מוצא חן בעיניך)

פורסם

פיוניר, הכל כתוב ומתועד על גבי הפורום.

במקום להקשיב לניסיון המועט שיש לך בתחום, הבחור היה יכול לעשות חיפוש בפורום ולבזבז כמה דקות טובות.

והוא היה יכול ללמוד את הנושא על בוריו.

אם הוא היה צריך להקשיב לכל אחד שהדבר היה עובד עבורו.

אז בוא תקשיב מה הוא היה צריך לעשות:

1. לעשות את מה שהצעת.

2. להפריד בין הכבל מתח, לכבל סיגנל .. כי כולם מאמינים שזה יביא את הגאולה .. לא?

3. להחליף את הפאנל, כי כניראה לפיוניר יש פאנלים פגומים.

4. להחליף את המגבר, כי כניראה המגבר אשם.

5. להוסיף משתיק רעשים, כי ככה פותרים בעיות.

ואם כל זה לא היה עוזר לו ?.. אז הוא היה משקיע באיזה כבל אר סי אי , שגם הוא לא היה פותר את הבעיה משום שהוא איננו היה יודע מה לחפש.

אז במקום לתת לו לעשות כל מיני "שיטות" שאנשים זורקים באויר, הצעתי לו לעשות חיפוש בפורום ולדעת בדיוק מה הוא יצטרך.

אם אתה מוצא בזה משהו רע, אז תסלח לי .. תשאיר את השיטות ואת הניסיון שלך לעצמך.

אני לא חושב שזה יפה לתת לאנשים "להתנסות" בדברים רק בגלל שלך אין ניסיון בתחום המדובר.

אם להיות יסודי, ולעשות דברים אשר מחוברים להיגיון מסויים... זה הפשע שלי.

אז אני מודה באשמה.

אולי עבורך זה סינית, ואולי זה לא לרוחך, אבל צריך להשלים עם העובדה הזאתי שכניראה אין לך מספיק ניסיון בתחום.

אני יודע שבסך הכל ניסית לעזור, אבל אתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט אובייקטיבית.

זה לא יעלה על הדעת שכל מי שמשהו מסויים עזר לו, יזרוק באויר ניסיון לעזור מבלי לדעת מתי למה ומדוע צריך לפעול כך, והאם זה בכלל תקין.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין לי נסיון בתחום!!!! אני מודה!! אני עובד במשו לא קשור בכלל , ואודיו זה רק תחביב לא יותר.

לך אולי יש ידע ואולי לא , אי אפשר לדעת האמת, אבל בכל זאת אין אבל ממש אין לך ת'זכות להעליב אחרים כאן ולטעון שהם מדברים שטויות , א-י-ן לך ת'זכות! תגיד מה שאתה רוצה אבל אל תעליב ואל תעקוץ

כאן פורום! יודע מה זה פורום? כל אחד מביע את הדעה שלו ואין לא ולך ולא לאפאחד ת'זכות להעליב או להגיד על משתמש אחר שהוא בור ולא מבין כלום , אפאחד לא נולד מבין הכל.. פשוט ת-י-ר-ג-ע.. אתה שום דבר.. משחק לי אותה איינשטיין..

פורסם

שוב פיוניר, מצטער אם אתה רואה בזה העלבה.

מנקודת המבט שלי, אתה מעליב את פותח התרד בזה שאתה מיעץ לו בנושא שאין לך מספיק ידע בו.

אתה הופך אותו לשפן ניסיונות רק בגלל שדבר אחד פתר אצלך את הבעיה.

זה לא פייר כלפיו.

ובטח שזה לא פייר כלפי פיוניר שמתחילים להשמיץ את הפאנלים שלהם ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה לא העורך דין של פיונייר , ופותח הת'רד יודע שהפיתרון שנתתי לו הרבה מתקינים עושים אותו. והוא בדוק! ובכלל לא מזיק ושווה את הנסיון!

• תוכן חדש...