Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק.

ולאחר שהוא ינסה את הפיתרון הזה.

יקפוץ עוד מישהו שאין לו הרבה ידע, וגם הוא יציע פיתרון.

ולאחר מכן, יקפוץ עוד מישהו שרוצה לעזור, וגם הוא יציע פיתרון.

אתה צריך להבין שזה פורום טכני, ולא פורום "נסה כפי יכולתך"

זה נחמד שאתה חושב שיש רק גורם אחד, ופיתרון אחד.

אבל זה נובע מחוסר ידע בנושא המדובר.

מה לעשות, זה לא התחום שלך, זה לא בושה שיש לך חוסר ידע בנושא הזה.

אבל זה טיפשי שאתה מתעקש לשים את ידך על העליונה כשאין לך חצי מושג על מה אתה מדבר.

יום טוב שיהיה לך, אם אתה מעוניין לדעת עד כמה הנושא הזה גדול וכמה רגליים וידיים יש לו.

אתה מוזמן לעשות ח-י-פ-ו-ש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה , יום יפה בחוץ תצאו קצת החוצה תנשמו לכמה דקות אויר תחזרו שוב לעמדת המחשב תיכנסו לאתר קחו לכם 10 שניות לפני שאתם מגיבים ותוך כדי שתו כוס משקה ממותק וצונן. אני בטוח שכל אילו יעזרו לכם לעגל פינות .

לא מועיל לכם ולא לנו כגולשי פורום אודיו הויכוח הזה. הרי הוא לא מוביל לשום מקום.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שי ופיוניר, לכל אחד מכם חוסר נסיון בכמה דברים, וזהו פורום, וחולקים בו ידע כל הזמן.

שי, להגיד בור לבנאדם, לא דבר יפה. וטוב שחזרת בך. פיוניר, את התיקון שהצעת עושים המון מתקינים, אך אין זה אומר שהדבר מוכח כפתרון הנכון. לכן, אם אינך יודע בוודאות, זהו חוסר אחריות להציע דבר שאינך מבין עד הסוף.

שי, למה שאתה קורא "מיתוס" זה דבר שקורה בסוגים מסוימים של כלי רכב, ולא בכולם.( נסה למשל את לנד-רובר דיסקברי.) וכדי למנוע אי אלו בעיות, קובעים את זה ככלל גורף. זה דבר שלך בו אין מספיק נסיון, וגם לא לדייויד נבון וריצ'ארד קלארק, שעם כל הכבוד, אינם מתקינים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלום שוב.

קודם כל צרלי שהטרד הזה הפך לזירת התנגשיות ומריבות בין חברי הפורום.

לא לכך הייתה כוונתי.

אני באמת מודה מכל הלב לכל אלו שנתנו את עצותייהם.

בינתיים עידכון קל מהיום בהתקדמות הבעיה.

אז כמו שאמרתי המגבר במעבדה ויהיה מוכן מחר בצהריים אינשאללה.

הפנל נלקח היום בצהרים לעוזי רדיו .

ופה אני רוצה להודות לאנשי עוזי רדיו ובמיוחד לאתי שעזרה לי והרגיעה אותי ולטכנאי שאיני יודע את שמו .

שלקח מידי את המכשיר ותיקן לי אותו בתוך מספר קצר של דקות.קיבלתי שירות מעולה מקצועי ועם חיוך.

וכאלו לא מקבלים הרבה בארצנו.דבר זה רק שיפר לי את ההרגשה של קנה של מוצר דרך היבואן הרשמי ולא דרך יבוא פארללי.

אז תודה קודם כל מכל הלב.

כשהבאתי את המכשיר לתיקון אמרתי לטכנאי את התקלה שזה רעשי מנוע מאוד חזקים.

הוא לקח את המשיכר ולאחר מספר דקות החזירו לידי תקין. ואפילו רצה לבוא איתי לרכב ולהתקין לי אותו ולבדוק אם יש עדיין רעשי מנוע אולם המגבר במעבדה ויהיה מוכן מחר.

התקלןה לטענתו היא ברכיב לא תקין במעגל של הפרא אווט או משהו בסיגנון.

ולא הלחמה שהתנתקה.

מחר אני ארכיב חזרה הכל ונשמע את הכל מחדש.

תודה בינתיים ומבטיח להמשיך לעדכן ובינתיים בבקשה תנסו לא לריב. כואב לי לראות השמצות וטינה בין אנשים עם אהבה משותפת . תאהבו כאילו אין מחר ותפסיקו לחפש את הפגיעות ואת הנקודות החלשות באחרים.

לילה טוב ידידי

פורסם
פיוניר, אני לא מתיחס בכבוד לאחרים ?

על הנושאים המדוברים פה, אגבתי שוב ושוב ושוב....

כשאנשים עם חוסר ידע בתחום מתחילים להשמיץ חברה מסויימת שמייצרת פאנלים, פה אני שם את הקו.

איפה יהיה הגבול ?

היום פיוניר אשמה שמייצרת פאנלים פגומים, מחר גם תבואו בתלונות לאלפיין וקלריון ..

מצטער אם ככה נראים לך הדברים, אבל כל המפורט ומתועד על דפי הפורום, ובאמת שמיותר לכתוב את מה שנאמר בתרד הלא מועיל הזה, אלה רק גורע ממשתמשי הפורום.

mikmik , כנראה שלא הבנת מה זה פורום.

קודם כל צריך לומר "הגבתי שוב ושוב....." (קצת עברית צחה לא תזיק לך בתור מדען)

"אנשים עם חוסר ידע בתחום" ,

"איפה יהיה הגבול ?

היום פיוניר אשמה שמייצרת פאנלים פגומים, מחר גם תבואו בתלונות לאלפיין וקלריון .."

נכון מאוד!

אנחנו צרכנים שמשלמים על מכשירים פגומים של פיוניר,

או כל חברה אחרת.

בשביל זה יש פורום ,כי יש כנראה משהו במכשירים החדשים של פיוניר או באופן השימוש שגורם להם להתקלקל .

עכשיו תקשיב טוב, ותפנים את העובדה במוחך ,

אני משלם על מוצר בכסף שלי.

זכותי המלאה להתלונן על כל חברה עם תקלה חוזרת ונשנית באחד ממוצריה.

אין לך מה לכתוב? לא כותבים ,פשוט לא נוגעים במקלדת.

כל פעם אותו תסריט,

מישהו פותח ת'רד,

mikmik ישר עושה copy ואז paste על התגובה הבאה:

"תעשה חיפוש בפורום, יש תשובה לכל שאלה והסבר אמיתי לכל בעיה.

חיפוש ל:

"רעש אלטרנטור"

"יללת אלטרנטור".

אגב ,גם אני עשיתי copy ואז paste . מאחת התגובות שלך(היו הרבה באותו סיגנון)

אתה יודע למה?

הכי קל זה לכתוב שטויות.

ZZR

פורסם
שלום שוב.

קודם כל צרלי שהטרד הזה הפך לזירת התנגשיות ומריבות בין חברי הפורום.

לא לכך הייתה כוונתי.

אני באמת מודה מכל הלב לכל אלו שנתנו את עצותייהם.

בינתיים עידכון קל מהיום בהתקדמות הבעיה.

אז כמו שאמרתי המגבר במעבדה ויהיה מוכן מחר בצהריים אינשאללה.

הפנל נלקח היום בצהרים לעוזי רדיו .

ופה אני רוצה להודות לאנשי עוזי רדיו ובמיוחד לאתי שעזרה לי והרגיעה אותי ולטכנאי שאיני יודע את שמו .

שלקח מידי את המכשיר ותיקן לי אותו בתוך מספר קצר של דקות.קיבלתי שירות מעולה מקצועי ועם חיוך.

וכאלו לא מקבלים הרבה בארצנו.דבר זה רק שיפר לי את ההרגשה של קנה של מוצר דרך היבואן הרשמי ולא דרך יבוא פארללי.

אז תודה קודם כל מכל הלב.

כשהבאתי את המכשיר לתיקון אמרתי לטכנאי את התקלה שזה רעשי מנוע מאוד חזקים.

הוא לקח את המשיכר ולאחר מספר דקות החזירו לידי תקין. ואפילו רצה לבוא איתי לרכב ולהתקין לי אותו ולבדוק אם יש עדיין רעשי מנוע אולם המגבר במעבדה ויהיה מוכן מחר.

התקלןה לטענתו היא ברכיב לא תקין במעגל של הפרא אווט או משהו בסיגנון.

ולא הלחמה שהתנתקה.

מחר אני ארכיב חזרה הכל ונשמע את הכל מחדש.

תודה בינתיים ומבטיח להמשיך לעדכן ובינתיים בבקשה תנסו לא לריב. כואב לי לראות השמצות וטינה בין אנשים עם אהבה משותפת . תאהבו כאילו אין מחר ותפסיקו לחפש את הפגיעות ואת הנקודות החלשות באחרים.

לילה טוב ידידי

technet , קודם כל, אני שמח על השרות שקיבלת, בתור צרכן, מגיע לך.

שנית הייתי ממליץ לך בחום שלא להתקין את הר"ד, וגם לא את המגבר, עד שהתשתית שלך תהיה מחוברת כמו שצריך, כדי שלא ייגרמו לך נזקים נוספים. לעוזי-רדיו יש תחנת התקנות. הכי טוב, שתתקין אצלם, והם יהיו אחראיים על הכל כך שאם תיווצר לך תקלה, הרי שהם תיקנו לך את המגבר והר"ד, וגם ביצעו את ההתקנה.

שלומי

פורסם

אני לא אתקין לבד את הרדיו והמגבר ביחד .

את הרדיו חיברתי היום מייד בחזרה בלי האר סי איי המגבר נמצא במעבדה לא של עוזי רדיו כי זה לא מגבר פיוניר.

בחתימה אפשר לראות את המגבר שיש לי ואת היבואן ואת המעבדה שלו.

ההתקנה תבוצע אצל מתקין מורשה של הציוד הנ"ל.

אין לי בעיה ואף פעם לא תהיה לי בעיה לשלם כסף טוב עבור מוצר ושירות טובים.

לצערי לא תמיד ידעתי לאן לפנות כדי לקבל את שני הדברים האלו.

את הפורום הכרתי קצת מאוחר מידי אחרי שהנזק כבר נגרם לפני כחצי שנה

פורסם

שלומי, שכחתי .. אתה זה שתקבע איזה ניסיון יש או אין לאנשים .... ? אתה קצת חצוף.

מידן, כבר אמרתי לך .. אין לך מה לפנות אלי .. אני לא הפסקתי לפנות לילדים עם כל כך הרבה ידע בתחום.

הם גורמים לי להיראות קטן ...

תודה על התיקון כתיב, כניראה שבסופו של יום יש לך שימוש כל שהו ..(או שלא)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלומי, שכחתי .. אתה זה שתקבע איזה ניסיון יש או אין לאנשים .... ? אתה קצת חצוף.

מידן, כבר אמרתי לך .. אין לך מה לפנות אלי .. אני לא הפסקתי לפנות לילדים עם כל כך הרבה ידע בתחום.

הם גורמים לי להיראות קטן ...

תודה על התיקון כתיב, כניראה שבסופו של יום יש לך שימוש כל שהו ..(או שלא)

שי, אינני קובע דבר. הדברים עולים ממה שאתה כותב.

ואם כבר, "תיקון הכתיב" :wink:

פורסם

כל מה שחסר לנו שעוד מעט תבוא ותגיד לנו שאתה שומע הבדלים בין מגברים שלומי, ואז באמת נסגור את התרד הזה על הצד הטוב ביותר :)

דרך אגב, לא חייבים לצטט את ההודעה מעליך ..

(דיסלקציה זה לא פשע..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
כל מה שחסר לנו שעוד מעט תבוא ותגיד לנו שאתה שומע הבדלים בין מגברים שלומי, ואז באמת נסגור את התרד הזה על הצד הטוב ביותר :)

דרך אגב, לא חייבים לצטט את ההודעה מעליך ..

(דיסלקציה זה לא פשע..)

עוד מעט תגיד, שי? הרי אמרתי לך מפורשות שכן. זה לא שאני מיוחד במינו, או שיש לי אוזן מיוחדת, ממש לא. הסברתי לך, וזאת בהחלט הפעם האחרונה, אתה לא יודע למה להקשיב. לכן לא תמצא הבדלים.

כשישב איתי אלון באוטו שלו, והחלפתי בין הר"ד שלי לשלו, היו הבדלים? כן, וגם הוא שמע אותם.

זה שעכשיו הוא מתכחש, זה כבר משהו אחר. עזוב אותך, הזמנתי אותך לא פעם, ולא פעמיים לבחון אותי על המערכת שלי. באת? לא. אז "עשה לך מנהג קבוע, עזוב אותי כל השבוע". (הגששים)

פורסם

אני מצטער מאוד שלומי, אף פעם לא עניתי בשלילה לשום הזמנה,

ואת זה חברי הפורום יכולים להעיד פעם אחר פעם.

תקבע יום ושעה, ואני יותר מאשמח להופיע עם כל הציוד.

אני רק רוצה להזכיר לך, שלפאנל יש כמה תכונות שעלולות לגרום לו להישמע טוב יותר מאחר.

באותה תקופה שעשית את "המבחן" הלא מדוייק הזה, לא היה לנו שום ציוד אמיתי בשביל להשוות את המדידה.

אתה מעוניין לעשות אותו שוב, כמבחן עיוור .. אני יותר מאשמח להוכיח את דבריי.

דרך אגב, אל תשכח שבדיוק באותו יום אתה אמרת שהשיר שהשמעתי לך, הוא עמום יותר.

כשבעצם זאת היתה עוצמה חלשה יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני מצטער מאוד שלומי, אף פעם לא עניתי בשלילה לשום הזמנה,

ואת זה חברי הפורום יכולים להעיד פעם אחר פעם.

תקבע יום ושעה, ואני יותר מאשמח להופיע עם כל הציוד.

אני רק רוצה להזכיר לך, שלפאנל יש כמה תכונות שעלולות לגרום לו להישמע טוב יותר מאחר.

באותה תקופה שעשית את "המבחן" הלא מדוייק הזה, לא היה לנו שום ציוד אמיתי בשביל להשוות את המדידה.

אתה מעוניין לעשות אותו שוב, כמבחן עיוור .. אני יותר מאשמח להוכיח את דבריי.

דרך אגב, אל תשכח שבדיוק באותו יום אתה אמרת שהשיר שהשמעתי לך, הוא עמום יותר.

כשבעצם זאת היתה עוצמה חלשה יותר.

זה היה רציני? אתה לא יודע שרמקול מגיב באופן שונה לעוצמה? ויכול להיות שבעוצמה גבוהה יותר (הנדרשת לעילותו הסבירה) הרמקול יפתח יותר? ובכלל, איזו מן בדיקה זאת הייתה? עם דלת פתוחה על רמקול אחד? ואיך אשכח? הרי הכל היה באותו היום..

פורסם

שמעתי הבדלים, ואני לא מתכחש.

השאלה מהם ההבדלים ששמעתי בין שני הפנאלים? אני מודע לכך שמדדנו שני פנלים בעלי מתח PREOUTS שונה, האחד היה 2V והשני 4V.

לא השתמשנו בשום מכשיר כיול - סקופ כדי להשוות בין הסיגנלים השונים, וזה ההבדל ששמענו. זה הכל.

ברגע שתנתק קרוסים/אקולייזרים/תשווה גיינים באופן מדויק.. הפנלים ישמעו זהה לחלוטין וזאת עובדה. אף אדם לא הוכיח אחרת במבחן עיוור. חבל על הויכוח.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אלון, לא חבל על שום ויכוח.

אם הוא מעוניין לעשות השוואה, I SAY LETS GO FOR IT.

רק תגיד מתי היכן ואיזה ציוד אתה רוצה שיהיה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...