פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 853 צפיות
הצלחתי להניח את ידי על מגבר קנווד, 4 יציאות וברצוני לדעת מה ערכו, מעט מידע כללי עלייו ומה כדאי לי לעשות איתו ... אז כמו שאמרנו מדובר במגבר של קנווד, להלן שם הדגם - KenWood KAC-646 4-Cannel Power Amplifier
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בלהרכיב 2 זוגות רמקולים בבאגז פלוס סאב מאשר לעשות במה קידמית בזמן שהרגלים מסתירות תרמקול פלוס תהודה עלובה יחסית של הבאגג ועוד הרמקולים נימצאים למטה ברצפה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא תודה תודה תודה........ כרגע אצלי יש רמקולים מוראל מקדימה ומאחורה גי בי אל והם מכונים באותה עוצמה שניהם אגב עם מישהוא מכיר לינקים לאקוליזרים לרכב או מעבד סאונד שאין לו מושג מזה באמת יעזור כי אני מעונין להוסיף
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם התקנתי דיבורית לנוקיה 7250 (כמו הדיבורית של ה6100) ויש לי דבר אחד שמאוד מציק לי הדיבורית לא עובדת קבוע אלה רק עם הסוויץ. אני רוצה לשנות את זה ניסיתי לנתק את הפלוס של הסוויץ וזה לא עבד ניסיתי להעביר אותו לפלוס הקבוע זה גם לא עבד הדיבורית בכול מקרה עובדת לי כרגע רק עם הסוויץ וזה משגע אותי מישהו אולי יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה?? אולי חשוב לציין שאת הפלוס הקבוע והפלוס עם הסוויץ וגם המינוס לקחתי מהצמה של הרדיו דיסק. תודה לכולם מחכה לתגובות
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני רוצה להוסיף למערכת(HU של אלפין ו6X9 פיוניר) שלי רמקולים קידמים אני יכול לשים 6.5 והתקציב הוא עד ה400 שקל ואני לא מתכוון להגביר אותם אני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותים למחיר וחשבתי על הסט של מגנאט שהרבה כמוני לקחו אותו: http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2008 או משהו אחר שאתם חושבים עליו, אני מבקש שתעזרו לי עד מחר בבוקר זה די דחוף לי ואם אפשר גם את שם החנות שמוכרים בא את אותו הרמקול. תודה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חשבתי שזה יהיה רעיון טוב שאנשים יפרסמו אם הם מתכוונים להגיע ומה רוצים למכור
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, זה הרדיו-טייפ הישן שבמכוניתי, אבקש עזרה בזיהוי החוטים והכוונה איך להתקין רדיו-דיסק חדש בעצמי ? כחול-אפור : מה מטרתו ? ירוק-חום : מה מטרתו ? ורוד-אדום: מהם ? שני שחורים: צהוב: כל הצבעים הללו יוצאים מהרדיו טייפ הישן האם יש משמעות או לשאול על פי מה שיש ברכב: זוג אפור ואפור-שחור : אולי רמקולים? זוג נוסף אפור ואפור-שחור: ? זוג אדומים ? תודה לכל היעצים והעוזרים והתומכים הנושא....
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המערכת תותקן במיצובישי קולט שנת 94 ומקדימה הרמקולים נמצאים בחלק התחתון של הדאש בורד וה גודל שלהם הוא 3.5" וכרגע מאחורה יש לי זוג 6X9 ובנוסף ישנם עוד זוג בצידי הספסל האחורי שהם 5-1/4 (שבאו עם האוטו). שאלתי היא איזה סידור הייתם מרכיבים לרכב הזה מבחינת הרמקולים (קומפוננט+6X9 או רק קומפוננט וכו...) כרגע מה שיש לי בבית מחכה להתקנה זה: 1.PIONNER DEHP860MP 2.Phoenix Gold Xenon X100.4 ומחכה לתשובות כדי לרכוש את שאר החלקים. ד"א אני גמיש בתקציב אבל לא צריך להשתגע סה"כ חלקים אכותיים שיתאימו למה שכבר יש לי. ואת כל המוצרים אני מקבל מארה"ב אז אתם יכולים להמליץ על כל חברה. תודה ועוד דבר אין מקומות קיימים לרמקולים בדלתות.
הודעה אחרונה מאת jack-jack, -
- 2 תגובות
- 935 צפיות
אוקיי אחרי שקניתי במזל טוב מערכת חדשה [פיוניר 4700] החלטתי היום להתקין אותה. לאחר מלחמת עולם עם המערכת העתיקה הקודמת [קנווד לא מזוהה] גיליתי שאין קונקטורים מתאימים לפיוניר החדש ולכן חתכתי את החוטים של הפלוס מינוס ואדמה וחיברתי אותם ישירות לחוטים הקיימים ברכב שהיו חתוכים גם... אך משום מה המערכת לא נדלקת [לפני כל החיבורים של הרמקולים אלא רק מתח] אני לא מצליח להבין למה... הייתה מערכת לפני שפעלה עם אותם חוטים בדיוק אז למה אותם לא חוטים לא מפעילים את המערכת החדשה? אני תקוע ואין לי פיתרון... עזרה תתקבל בשמחה עוד עובדה שאולי תעזור החלפתי גם את כל החיווט באוטו אבל רק של רמקולים מתח נשאר אותו אחד שהיה.
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.alpine-usa.com/images/main/main_body/041904/05_X5alpine_cvr.pdf חובה לצפיה, רכב ההדגמה של השנה של ALPINE BMW X5 2005. אבל אני לא מבין מבחינת סאונד נכון למה זה ככה שתי זוגות קומפוננט אחד אחורה אחד קדימה?!?! אם אלפיין לא עושים את הסאונד נכון אז מה נכון? או שזה למטרת תצוגה נטו, ולא למטרות סאונד נכון ובמה\תמונה נכונה...
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 7 תגובות
- 920 צפיות
רציתי היום לקנות 2 פיוניר בגלל ברירת מחדל תקציבית והמוכר השמיע לי את הקנווד הנ"ל שעולה אותו דבר,והוא יותר מדוייק ממנו והייתי מחשיב אותו לרמה אחת יותר למרות המיר הזהה,ואני שמח לדעת שהפיוניר הוא כבר לא ברירת מחדל. הם יהיו מורכבים אצלי בתיבה אטומה בנפח 2CUF כנראה,נעדכן אתכם כבר בתרד של הבנייה. http://shopping.zdnet.de/kenwood-kfc-w-3009-car-hifi-boxen-hifi-audio/seo/shopping/0,20000182,20732520p-20000032q,00.htm
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סט של רמקולים 6*9 למגש האחורי אני מתכוון לחבר אותם לHU המקורי של האוטו שלפי מה שהבנתי הוא לא הכי חזק בעולם אבל בעתיד אני מתכוון לשים עלייהם מגבר חשבתי על הפיוניר 420 וואט החדשים מה אתם אומרים? יש הצעה לרמקול אחר באותו תקציב? או שאולי עדיף לי ללכת על ה350 וואט? בכל אופן אני רוצה של פיוניר
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני נוסע לחו"ל בשבוע הקרוב ואני מאוד מעוניין לקנות HU לרכב, ואני ממש קצת מבין - איזה דגם נראה לכם הכי הכי? (דעתכם האישית, ו\או ניסיונית) א.Pioneer DEH-4700MP http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1 ב. kenwood KDC-431MP http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2193&CategoryID=72&Page=2 ג. pioneer DEH-3750MP http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2393&CategoryID=72&Page=3 אני ממש אודה אם תוכלו לדרג מה הכי טוב ומה השני הכי טוב שאני אדע. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 1 תגובות
- 881 צפיות
בדגמים של סדרה 3 וגם מה הגודל של החורים מקדימה ואחורה (מאחורה זה קומפונט בכלל ?) תודה
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
יש לי מגבר V12 USC9980 Platinum Audio וקומפוננט5.5 MIK ושברולט איוואו חשבתי על שני רעיונות 1 לקנות לדלת הקידמית קומפוננט pulse 6.5 morel ולשים באחורית את המיק לקנות ממיר מטח 12\220 וביציאות של שישי להוריד מהבית סאב אקטיבי מטורף בתור השלמת סאוונד 2 לקנות 6 על 9 לשים בתוך בוקסות אני חושב על פיוניר TSA6991s 460w או morel pluse 6*9 ולקנות ממיר מטח בשביל פעם ב... להוריד את הסאב הערה: אני לא רוצה סאב קבוע באוטו אני צריך את הבגאז לשים בו דברים ועכשיו שאלות 1 אם יש לכם רעיונות יותר טובים תגידו טוב? 2 איזה אפשרות עדיפה 1 או 2 לפי דעתכם ? 3 בבקשה תבדקו אם הרמקולים שרשמתי הם באמת מה שעדיף לקנות אם יש הצעות טובות יותר תגידו …
הודעה אחרונה מאת oru85, -
- 5 תגובות
- 984 צפיות
האם שווה לקנות את המגבר ב 1000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
פיוניר פנינה.
מאת amit1- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום . קיבלתי הצעה מחבר לקנות את הסאב החדש של פיוניר ב400 שקל עם תיבה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33928 זה הסאב . מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, השאלה בכותרת.. תודה ביוש
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 43 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה, אחרי הפריצה לג'אסטי היקרה שלי, צריכים לתכנן את המערכת הבאה, כמובן שלא לפני התקנה של הביפר ששוכב בבית 8 חודשים, ונ"מ. אז ככה: יש תקציב של בערך 3500, משהו כמו 1200 למגבר, 1200 לקומפוננט, ועוד 1000 לסאב. קומפוננט - 5.25 בלבד, 6.5 לא נכנס בדלת של הג'אסטי... סאב - אני מעדיף 10" מגבר - שיהיה משהו 4 ערוצים שיוכל לספק את הסאב והקומפוננט. רמקולים אחורים אין הפעם, שלא יהיה לאנשים עין צרה על הרכב, וגם ע"מ לקבל במה נכונה. HU לא נגנב, הפאנל היה איתי, הוא נשאר במקומו, פיוניר פרמייר 770. תודה.
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו מסכירים מכונית חדשה שברולט איוואו 4 דלתות (את הגירסה אם הכי הרבה איבזור) יש לי מגבר V12 USC9980 Platinum Audio וקומפוננט5.5 MIK אז יש לי כמה שאלות 1 אפשר לחבר את ההמגבר למערכת שבאה אם האוטו ? 2 יהיה מספיק מקום לקומפוננט(5.5) ? 3 איפה לשים את הקומפוננט קדימה אחורה? 4 מותר לעשות חורים באוטו בשביל רמקולים (הוא בליסינג) בסוף ה 3 שנים אנחנו מחזירים את האוטו ? 5 איך המערכת המקורית של האוטו
הודעה אחרונה מאת oru85, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש בנרות לקנות גריל לסאב 12' עם תופסנים , אני מהקריות ואני מגיע למפגש מחר ... אם מישהו יוכל להביא לי מתיבה שהוא לא צריך או למכור לי במחיר סביר אני אשמח מאד או בכל אופן , מישהו יודע איפה ניתן לקנות גריל כזה באזור הקריות ? תופסנים הם כמובן החלקים שמתחברים לתיבה .. לא מדבר על משהו מיוחד אגב הציעו לי ללכת לקאר מקרט בוולקן , לא היה שם , וגם לא באוטו דיפו אני מאיזור הקריוות אז אם למישהו יש רעיון ... בבקשה תודה רבה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 1 תגובות
- 654 צפיות
אמא שלי הפתיעה אותי היום והתקינה על הרכב שלי את הפאנל הזה.. לאחר שהקודם נשרף! עד כה ההתרשמות היא חיובית :סאונד נקי ואיכותי גם בMP, המכשיר מעוצב לא רע בכלל והתאורה מצויינת. הממשק לא הכי ידידותי למשתמש אבל נתגבר! אני רציתי להתקין את הפיוניר 760 והתחלתי לחסוך..אבל אמא שלי השקיעה והתחשבה בזה שאני חייל תפרן וקנתה לי מערכת. המערכת כולל ההתקנה עלתה 1000 שח. אני לא כלכך מתמצא בסטריאו לרכב.. לכן אין לי מושג איפה קנווד עומדת מבחינת מיתוג,אמינות וכו.. אני ראיתי שיש פה הרבה מביני עניין ואני מבקש אך ורק מהם שיעזרו לקבל תמונה ברורה יותר. תודה רבה מראש נאור
- 32 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש מגבר לרכב ויש לי התלבטות בין שני מגברים: 1. jbl gto 75.4, שאני מתכוון לקנות אותו בארץ (הוא עולה כמו בדיוטי-פרי) 2. SOUNDSTREAM ega 4160. הייתי מעוניין לדעת איזה מהמגברים האלה יפעיל לי דוטק בצורה טובה יותר? אני יודע שה- jbl, הוא יותר חזק אבל ביררתי עם סאונדר ברחובות והם אמרו לי שה- jbl, לא מוציא 104rms, אלא פחות. בתודה מראש, דורון ריבניק.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=MX-1000&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 תודה
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אאני חושב שהכותרת אומרת את הכול !! אני רוצה לבנות תיבה לסאב שלי 12W7 של JL שיתן את המירב (SPL) בתדר 55 HZ. וכנל לגבי סאב של אינפיניטי קאפא פארפקט 12.1. וכמובן - תיבה עם פורט רגיל, או דואל בן פאס עדיף . אני מדבר על נפח, גודל פורט, עומק, הרכב הוא רנו קליאו .
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי סאב פיוניר 12 אינץ 800 וואט עם תיבה של קליפורניה בום - 400 ש"ח מגבר רד סאונד 800 וואט 4 ערוצים - 400 שקל האם ההצעות משתלמות נ.ב הכל סחורה חדשה בקופסא תודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת amit1, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קבלו את האתר הבא: http://www.realmofexcursion.com/videos.html
- 1 תגובות
- 829 צפיות
זה לא כמו ייללת זאב... לאחר התקנת המגברים באוטו שלי הפעלתי את הרדיו דיסק ושומעים מן רעש מוזר כזה.. לשם ההשוואה (ורק זה עולה לי בראש) זה כמו הרעש של המכונות בבת חולים שמישהו מת.. רעש רציף כזה.. לא עולה ויורד עם הטורים.. הוא לא ממש חזק אבל הוא יכול לחרפן... למישהו יש השערה ממה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 660 צפיות
יש לי טייפ 4*40 וואט ושני רמקולים של 240 וואט השאלה שלי האם מגבר:nge) supersound max output 100w 2*50w יעשה לי הבדל כלשהו ובכלל מה אתם חושבים עליו
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אין מה לעשות. למרות האזעקת ביפר, למרות ההתראה שלה בזמן, והאזעקה בתוך הבית וברכב, כנראה שלקח לי זמן לרדת לאוטו. חשבתי שבטח סתם נשענו על האוטו, - טעיתי. בכל אופן חברים, לא נבכה על חלב שנשפך. כל הצעה ל HU בסביבות מחיר ה 650-800 ש"ח , רדיו דיסק, בלי או עם MP3 זה לא משנה, העיקר יציאה למגבר ואם אפשר (לא חובה אבל כדאי AUX) תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב,אז היום קבלתי את המגבר JBL 75.4 GTO קיצר היה לי בראש לשים הייבריד מקדימה ומורל 6*9 מאחורה, מכיוון שאין לי אפשרות לשים ברכב סאב..(לא אפשרי לא מבחינת כסף) קיצר הלכתי למתקין ואמרתי לו בערך מה אני רוצה הוא אומר לי בוא תשמע אם אתה מצפה לקבל באס תשכח מזה!הייבריד הוא מאד איכותי אבל אתה לא תקבל באס!! קיצר הוא הציע לי משהו אחר שמעתי!ומה להגיד זה היה מדהים!לא חשבתי שניה ולקחתי! קיצר זה מה שהרכבתי! מגבר JBL 75.4 GTO קומפננט קידמי puls coax 5.1/4 אחורה(זה פצצה זה דבר מדהים!@!!!) VIBE QB69 6*9 טוב זה פשוט אגדה רמקול פצצה!! http://www.vibeaudio.co.uk/products/l-qb.jpg http://www.vibeaudio.co.uk/index.asp?page=p-qb69.html&header=p-qb69-h.html&footer=p-q…
הודעה אחרונה מאת mazda_323,