Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מסכירים מכונית חדשה שברולט איוואו 4 דלתות (את הגירסה אם הכי הרבה איבזור)

יש לי מגבר V12 USC9980 Platinum Audio

וקומפוננט5.5 MIK

אז יש לי כמה שאלות

1 אפשר לחבר את ההמגבר למערכת שבאה אם האוטו ?

2 יהיה מספיק מקום לקומפוננט(5.5) ?

3 איפה לשים את הקומפוננט קדימה אחורה?

4 מותר לעשות חורים באוטו בשביל רמקולים (הוא בליסינג) בסוף ה 3 שנים אנחנו מחזירים את האוטו ?

5 איך המערכת המקורית של האוטו

מגבר V12 USC9980 Platinum Audio

קומפוננט5.5 MIK

שברולט איוואו

פורסם

1. כן, ניתן.

2. תפרק את כיסוי הדלת ותבדוק.

3. מלפנים כמובן - אתה רוצה לשמוע בסטריאו מלפנים, לא מאחור.

4. לא, אסור לעשות חורים.

5. סטנדרטית, סבירה, רגילה, או איך שלא נקרא לזה, אבל לצרכים שלך - טובה.

גל

פורסם

לי יש AVEO.

הרמקולים הקדמיים הם של חברה הזויה בשם MOTORJOY.

k1200601_1.jpg

http://www.motorjoy.com/English/product/product02_detail.htm?name=K1200601&speaker_type=4&tbname=speaker_tbl&idx=49

הם יושבים על "ספייסר" פלסטיק, עשויים מממה שמרגיש כמו נייר של ספר טלפון והם במידה לא שימושית במיוחד ש 5 אינץ (לא 5.25).

כמו כן, העומק הפנוי להתקנה הוא אפסי. אני בזמנו שקלתי להתקין קומפוננט 4" כדי שלא יתנגש עם החלון.

האיכות של הרמקולים המקוריים זוועתית!!!

אני מניח שכמוני קיבלת יחידת ראש חינם מתוצרת סוני. שגם היא לא מציאה יוצאת דופן.

אני התקנתי לבסוף סט אקסטרמה 6.5 אינץ על שלמרות הושבת הרמקולים על הספייסר הכי גבוה שניתן היה להתקין עדיין החלון נוגע ברמקול כך שהותקן מעצור לחלון כך שהוא עוצר בגובה 4 סנטימטר - לא נורא.

אגב, עם "משגעים" את הסוכנות אפשר לרכוש רכב בעלות הקרובה לזאת של חברות הליסינג. כך אפשר להיות עם רכב שלך ולעשות לא מה שאתה רוצה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא חייבים RCA בשביל לחבר מגבר, בשביל זה יש מנחתים או HI-POWER INPUT.

אבל נדיק למצוא יחידות ראש after market בלי לפחות יציאת RCA אחת

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אוטו ליסינג אל תעשה חורים בדלתות הקידמיות יכנסו לך קומפננט 5.5 תשים במקום הרמקול הקיים הוא 5.5 בדלתות בתוכו תזרוק תקרוס יש מקום בפנים תעלה את הכבל לטוויטר ליד הכייון של המראה שמזיזים אם היד בצד של הנהג שם שים טווטיר ואותו דבר בצד שני ובדרך כלל מגיע רדיודיסק נחמד אם האוואו אצלי הגיע סוני cdx 2000 מגיע סטנדרט נחמד אם יצאית RCA למגבר 1 תפצל אותה ל2 מגברים ותתחבר למגבר שלך שים סאב וקומפננט באוטו ליסינג זה די והותר

יש לי אוואו פרטית שלי 4 דלתות ופירקתי אותה לגורמים והחלפתי את כל המערכת 2 מגברים סאב קומפננט 6*9 ורדיו דיסק קלריון אז יש כבר ניסיון

תידע האוטו הזה כמו לגו מתפרק כולו כל פלסטיק אפשרי להחלפה בסוכנות UMI הקרובה ככה שאם שברתה משהו קטן לא קרה כלום

פורסם

oogee

למה המעצור? גם לי יש אוואו פרטית ובוא תשמע מה אני עשיתי כדי לחבר את המורל דוטק 6.5 מקדימה קצת קומבינה אבל עובד מצויין:

כך את ההגבה המקורית שמגיעה הפכתי אותה חתכתי לה אם דיסקית קטנה כזאת לחיתוכים קטנים חתכתי לה כל מיני פלסטיקים שהפריעו בדרך ומה שנשאר לך הגבהה שמתאימה בידיוק. תמצא יש הגבהות ל6.5 כאלה עגולות של 2 ס"מ באות אם רמקולים שקונים בדרך כלל לי היה במקרה במחסן של חבר את זה חיברתי על ההגבהה כדי להגביהה אותה עוד קצת בגובה כדי שהחלון יעבור כמובן בין התוספת להגבהה לשים סיליקון אם לא שומעים תפלסטיקים זזים וזה מעצבן לא משנה כמה חזק תתפוס תבורג! מניסיון חח קיצר לבסוף מחברים על החורים הקימים באוטו הכל מחושב מראש לא צריך לעשות חדשים רק תכנס בעדינות אם הברגים כמובן לשים ארוכים ולהכנס לאט ולבדוק 1) חלון יורד כמו שצריך אם זה לא היה לי בעיה אף פעם אפשר להכנס עמוק 2) האלמנט נוגע ברשת בגלל זה לבדוק ולהכניס כל פעם עוד עומק ולתת לו לזוז לתת לאלמנט לזוז כמה שיותר להגביר כדי שתראה שלא נוגע

יום ראשון אני יצלם אני מחבר מונובלוק חדש לאוטו אז על הדרך אני יצלם לך שתראה איך יצא

פורסם

יש לי מגבר V12 USC9980 Platinum Audio

וקומפוננט5.5 MIK

מה אתם אומרים שווה לעשות באוטו החדש

באיזה מיקום לשים את הקומפוננט ?

לקנות 6X9 לאחורה ובוקסה ?חשבתי על פיוניר 400W

אני לא יכול לקנות סאב כי הבגאז גם ככה קטן וצריך לשים בו דברים

יש עצות אני רוצה שישמעו פצצה

עוד משהוא הקומפוננט נמצא מותקן באוטו הישן אני יודע איך להסיר את הדלת בשביל להוציא את הקומפוננט אבל אני לא יודע איפה נמצא הממיר מתדרים איך שלא קורים לזה (הדבר שמחלק את הסוונד לטוויטר ולקומפוננט עצמו)

אז אם אפשר קצת הסבר בנושא

עריכה: קרא את הלינק הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997

קומפוננט5.5 MIK

שברולט איוואו

פורסם

במקרה שלי יש סט קומפוננט בעל עומק רציני. המגנט אקסטרה הוא סט עמוק במיוחד גם כתוצאה ממבנה הממברנה שהוא כמו קעור מאוד וכתוצאה ממבנה ה"מנוע" שלו. העומק שלו הוא 77 מ"מ בניגוד לאיזור ה 60 של הדוטק.

גם על שלושה ספייסרים של MDF כשהרמקול מילמטרים מפנל הדלת החלון עדיין נוגע ברמקול.

אני בזמנו עוד חשבתי על בנייה חיצונית כמו קיק פנל או פודים מהדלת.

פורסם

אם הכל מסתדר אם אם הקומפוננט מקדימה

1 מה יתן לי יותר השלמת סאוונד טובה יותר ? 6 על 9 של פיוניר דגם TSA6991S זה של ה 460 וואט אם בוקסה מאחור

או קומפוננט בתוך הדלת האחורית MOREL דגם PULSE6

??

אם יש הצעות אחרות בערך בתחום המחיר הזה 150 ש"ח פלוס מינוס אני פתוח להצעות

2 מה היתרונות חסרונות של לשים את הרמקולים על המגש

קומפוננט5.5 MIK

שברולט איוואו

• תוכן חדש...