Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי כל כך ממהר לקנות מגבר של סאונד סטרים הייתי נזהר טיפה במה שאני קונה הבנתי שהסדרות החדשות והנמוכות שלהם על הפנים..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאני אלך על המגבר של jbl, ה- gto 75.4, אני לא בטוח עד כמה חשובה האחריות של ניופאן כל עוד יש לי אחריות על המגבר ואני קונה אותו במקום מסודר.

אבל אולי אני אחסוך עוד קצת ואני אקנה את ה- jbl px 300.4.

דורון ריבניק.

פורסם

אני לקוח ותיק של "סאונדר", כבר כמה שנים שאני קונה ומתקין אצלם ותאמין לי "מניפולציות" זה הדבר האחרון שהחברה האלה מחפשים, חיים הוא נשמה ומתקין מעולה וכך גם חדוי, אם הם ממליצים לך על מגבר x ולא על y יש לכך סיבה מוצדקת, את המגבר שיש לי קיום למשל קניתי מהם והוא היה יקר יותר מכל מגבר שהם הציעו לי, למעשה אני זה שהתעקשתי לקנות דווקא אותו מתוך שיקולים שהיו לי

פורסם

לא תתחרט אם תחסוך לפאוור של JBL...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

עוד לא הבנתם שלא ניתן לשמוע מגבר, כמו שלא ניתן לטעום מקרר או תנור.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
עוד לא הבנתם שלא ניתן לשמוע מגבר, כמו שלא ניתן לטעום מקרר או תנור.

לא ניתן לשמוע מגבר אבל כן ניתן לשמוע רמקול שעובד ע"י מגבר מסויים לאומת אותו רמקול שיעבוד ע"י מגבר אחר וכך בעצם אתה "שומע" את המגבר, נכון שאוזן אנושית לא תבחין בהבדלים כשמדובר ברמקולים עממיים בהספקים נמוכים אבל ככל שעולים באיכות הרמקול נהיה קל יותר להבחין בשוני שבין המגברים

פורסם

כמו ש-עמרי_ כתב...

גם אני לקוח קבוע של סאונדר ותאמין לי שאם הוא אמר לך 880 על המגבר הזה אז זה מחיר פצצה ובלי לעבוד עליך...

הם לא מתעסקים עם זיופים וכאלה(אלה אם כן אתה מתעקש לקנות מזוייף)

ד"א לדעתי אל תתקרב לjbl ככה שמעתי מתגובות של אנשים שונים וגם חנויות...וזה נכון מאוד שהנמגברים שלהם יותר חלשים ממה שמוצהר....

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אני הייתי הולך על הJBL בשקט מי שאומר שהם לא הכי טובים חלשים עייפים ובלה בלה בלה סתם הJBL מגברים מעולים והם נימדדים על פי איזה תקן כלשהוא שרשמו הקודם בתגובה ואז יוצאים לשוק אם נתונים מדויקיים וגם זוכים וציונים טובים. בקשר לסאונד סטרים לא יודע לך על בחירה חכמה תנסה את גריז בראשון לציון אם אתה לא מכיר אותו תפנה אלי בפרטי ואני אתן לך פרטים קנייה טובה ותהנה הכי חשוב ביי.

אני מאמין ואתם

פורסם

דווקא mdma אם אני לא טועה אומר שאי אפשר לשמוע הבדלים בין מגברים שונים בכלל.

תקן אותי אם אני טועה ?

ומתוך נסיון של כמה שנים עם סאונדר אם הוא מציע לך X ולא Y אז הוא יודע למה ויש סיבות לכך.

וmdma אתה עשית בדיקה של המגבר הנ"ל של הJBL שיצא לו 104 RMS ב14.4 לא ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

סאונדר ברחובות הם חנות מעולה ! חיים בנאדם ממש טוב ואין שום סיבה שהוא יעבוד עליך או משהו .

לעומת זאת לא הייתי קונה סאונד סטרים כי היא בעצם חברת מדבקה , מפעל בסין עם שם .

אותו הדבר כמו רד סאונד. (עשינו השוואה , אותה אריזה-אפילו שיטת הפתיחה של האריזה והקרטונים, אותה חוברת של יצרן , אותם כפתורי כיוונים בצדדים זהים אחד לאחד).

אני בטוח שהוא הציע לך סאונד סטרים בגלל בעיה תקציבית וגם פה הוא בא לקראתך.

ה JBL לדעתי יותר עדיף גם אם הוא לא 104 RMSים בדיוק.

פורסם

מה???

סאונד סטרים חברת מדבקה??

שטויות! אמנם מאז שהחברה נקנתה ע"י PA (פאוור אקוסטיק) איכות המוצרים ירדה במעט (אשמת ההנהלה) אבל עדיין זאת חברה טובה, יש לה סאבים מעולים ומגברים טובים מאד.

בהחלט לא ניתן לומר על החברה "חברת מדבקה".

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

גם סוליד אודיו הוא לא מוצר מדבקה

אלא מגברים טובים מאד. ביחוד סדרת הפורמולה.

זאת חברה לא כל כך זולה ועם מגברים טובים.

וחוץ מזה, יש הבדל גדול מאד בין חברות מדבקה לחברות תקציביות כמו PA או פרופיל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...