Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלהרכיב 2 זוגות רמקולים בבאגז פלוס סאב מאשר לעשות במה קידמית בזמן שהרגלים מסתירות תרמקול פלוס תהודה עלובה יחסית של הבאגג ועוד הרמקולים נימצאים למטה ברצפה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא תודה תודה תודה........ כרגע אצלי יש רמקולים מוראל מקדימה ומאחורה גי בי אל והם מכונים באותה עוצמה שניהם

אגב עם מישהוא מכיר לינקים לאקוליזרים לרכב או מעבד סאונד שאין לו מושג מזה באמת יעזור כי אני מעונין להוסיף

פורסם

מה זה מכוונים באותה העוצמה?

ואם יש לך במה, איך מפריע אם את הרמקול שבדלת מסתירה רגל?

אולי הבמה שלך נמוכה מדי?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

קודם תלמד לכתוב בלי שגיאות, אח"כ *תציע לאנשים דברים.

עשה לי טובה, חזור לשנת החורף שלך.

פורסם

באמת אני מקווה שתוכל לסלוח לי על השגיאות שלי נדמה לי שכבר אמרתי לך פעם שיש לי דיסלקציה ושלהוסיף על זה עברית זה גם לא שפת אם שלי אבל אם כל מה שנשאר לך זה לצחוק על הדיסלקציה שלי זה באמת עצוב. אני לא ישן שנת חורף אני קורא פה כל שבוע פשוט לא מגיב הרבה ושוב אני מציע (תקנתי בשבילך חמודי) לך לקרוא ולשנן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=575582#post575582

פורסם

לצערי, אין לי מנוס מלהגיב בצורה כזאת, אלא לא להגיב כלל (מה שאני לא רוצה)

אתה לא יורד לעומק הדברים שאני כותב, מסתמך על דעתם של אחרים, לא ראית/שמעת אף לא אחת מההתקנות שלי, ומגיע למסקנות כשאין בידך שום דבר ממשי.

שוב, תסלח לי, אך הטענות שלך אינן מבוססות, ואתה הולך איתן סחור וסחור.

ולא זאת בלבד, שאינך מתקין.

לא מתכוון לנצל את חולשותיך , ואם זה נראה כך קבל את התנצלותי.

שלומי

פורסם

עומק דברים?? על איזה עומק אתה מדבר ולאן יש לרדת בו?? לא מצאתי עומק בדברים שלך רק דברים לא נכונים וכבר כתבתי אותם בהודעה אל הקולט המופלאה וגם בלינק שנתתי פה אני יכול לחזור עליהם עוד מאה פעם אבל חוץ מכל מיני ניסיונות שלך להתחמק בכל מיני סיסמאות מצחיקות זה כנראה לא יביא לכלום. אני מגיב לפי מה שכתבת ומה שאתה כותב מראה על חוסר ידע ואני לא צריך בשביל זה לראות התקנות שלך אבל אם יש איזה התקנה מעניינת שעשית אני ישמח לראות אותה רק תגיד לי עליה (ולא אני לא מתכוון להתקנה של של רמקולים בדלתות). אני כרגע לא עובד בהתקנות אבל נדמה לי שכבר אמרתי לך שעבדתי בהתקנות כשחייתי בחול וגם הייתי מתחרה להיות מתקין לא נותן נקודות זכות בטח לא בארץ אולי ההפך בארה"ב רוב המתחרים הכי טובים לא מתקינים אין בכלל קשר ואני בטוח שרוב הזמן אתה מתקין אזעקות ודיבוריות כמו כל המתקינים אז לנפנף בזה שאתה מתקין זה באמת כבר לעשות צחוק.

דיסלקציה זה לא חולשה ועצוב שאתה חושב שזה חולשה אבל אני לא אנסה לחנך אותך וללמד אותך גם על זה מספיק לי לנסות ללמד אותך קצת על סאונד (עכשיו שאני חושב על זה בעצם לא למדת כלום לך תבדק אולי יש לך ADD??) טוב אני מסיים בזה בטח תכתוב בהודעה הבאה שלך איזה סיסמא חדשה ישנה כמו "אתה עושה מעצמך צחוק" "אתה תלמד אותי?" "אני פה ואני שם" ועוד ועוד ועוד הכל חוץ מדברים רציניים אני מקווה שחסכתי לך את זה

• תוכן חדש...