Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיש באתר של JBL זה החדש!

רשום שם חדש ל2005, ורשום ה II שזה אומר גרסה שניה.

וכמו שאמרתי מקודם, הנתונים דומים אם לא זהים לחלוטין, לדעתי זה רק כמה שינויים קוסמטיים, ולפי מה שידוע לי מה שהיה בדיוטי פרי זה הישן, אולי עכשיו עם החלפת המלאי זה החדש ואולי לא, לא אמור להיות הבדל.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי, באזוקה זה מה שנגנב, הספיק לי ממנו, הוא חלש מידי, אני רוצה להשתדרג הלאה, מה שבעצם תכננתי לעשות בלי קשר לפריצה, רק שעכשיו אין מה למכור, וצריכים לקנות הכל מהתחלה...

לגבי קומפוננט, כמו שאמרתי: יש לי נטייה לכיון סאונדסטרים, ברגע האמת אני אסנן את האופציות ואראה מה הכי טוב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מוראל דוטקMK1 או2.

מגבר אוריון4004.

סאב:קיקר קומפ CVR10

תתחדש,המערכת ברמה.

בשלב יותר מאוחר תרביץ איטום.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

חחח אחרי כל הדיון הזה אתה ממליץ על ה4004???

לא שיש משהו רע איתו מלבד מהקרוס, איך אפשר להסתדר עם קרוס קבוע??

אופל קורסה 2003

פורסם

לזה בדיוק הוא התכוון נראה לי שכדי לקבל תשובה מה באמת אם בכלל יש הבדל ביניהם צריך לשאול באתר שלהם.

אני לא חושב שיש הבדל של פעם והיום לכל חברה חברה יש סדרות פשוטות יחסית וסדרות יוקרתיות זה ההבדל.

פורסם
מוראל דוטקMK1 או2.

מגבר אוריון4004.

סאב:קיקר קומפ CVR10

תתחדש,המערכת ברמה.

בשלב יותר מאוחר תרביץ איטום.

דודו

סוף סוף בחור שמדבר לעיניין !

הסט הזה נראה באמת על רמה , (אני זוכר ששמענו באוטו שלך במפגש לפני כמה זמן את הקיקר).

כל מי שאומר שהJBL בדיוטי פרי הוא מגבר יותר טוב מהאוריון שיפסיק לחלום ....

המגבר בעל אחוזי עיוות גבוההים יותר , אני חושב ש1% ,זה שהעוצמה שלו היא 104 RMS לכל יציאה לא הופך אותו לטוב ואיכותי.

שלא תבינו לא נכון , אני חושב שהוא טוב אך ורק יחסית ל200 דולר שמשלמים עליו !

אבל מול האוריון הוא נופל ובגדול .

על איכות משלמים , האוריון הוא 0.1% עיוות (THD) שמוציא 50RMS על 4 איכותי מאוד , שחבר שלי הרכיב אותו באוטו , הוא ידע להרים טוב מאוד את הסאב הרוקפוקד שלו עם פחות מחצי גיין .

לדעתי הבחור רוצה איכות (SQ) סאב 10 אמור להיות מעולה + המגבר של אוריון וקומפוננט דוטק או הייברד ובשלב מאוחר יותר חובת האטימה עלייך !

פורסם

אהה,עיוות של 0.1 זה נמוך??

אז הנה תראה המגבר המושלם, עיוות של 0.02! 100 RMS ב4 אוהם! ורק 100 דולר!!!

http://www.cardomain.com/item/POWLT9604?ref=deal

או כפי שכבר הבנתי או לא, נתונים כאלו לרוב אומרים כלום, הJBL טוען לנמוך מ1 אחוז (יכול להיות הרבה יותר או קצת יותר) וזאת רק משום שכך התקן הזה מגדיר את העיוות.

הJBL הוא כן מגבר טוב, ולדעתי גם טוב יותר מהאוריון ושוב רק משום הקרוס המטומטם הזה! מבחינת כוח אני טוען שהם דומים מאד בסופו של יום.

אופל קורסה 2003

פורסם
סוף סוף בחור שמדבר לעיניין !

הסט הזה נראה באמת על רמה , (אני זוכר ששמענו באוטו שלך במפגש לפני כמה זמן את הקיקר).

כל מי שאומר שהJBL בדיוטי פרי הוא מגבר יותר טוב מהאוריון שיפסיק לחלום ....

המגבר בעל אחוזי עיוות גבוההים יותר , אני חושב ש1% ,זה שהעוצמה שלו היא 104 RMS לכל יציאה לא הופך אותו לטוב ואיכותי.

שלא תבינו לא נכון , אני חושב שהוא טוב אך ורק יחסית ל200 דולר שמשלמים עליו !

אבל מול האוריון הוא נופל ובגדול .

על איכות משלמים , האוריון הוא 0.1% עיוות (THD) שמוציא 50RMS על 4 איכותי מאוד , שחבר שלי הרכיב אותו באוטו , הוא ידע להרים טוב מאוד את הסאב הרוקפוקד שלו עם פחות מחצי גיין .

לדעתי הבחור רוצה איכות (SQ) סאב 10 אמור להיות מעולה + המגבר של אוריון וקומפוננט דוטק או הייברד ובשלב מאוחר יותר חובת האטימה עלייך !

מה זה הקשקושים האלו ? אתה אני וכל מי שלא יהיה פה, לא ישמע באוזן לא 1 לא 2 וגם לא 3 אחוז עיווט, ובטח לא תשים לב בהבדל בין אחוז 1 ל0.0000001 אחוז

וואט זה וואט, האוריון נותן 50 וואט ליציאה הJBL נותן 104, איפה שהאוריון צריך למתוח את עצמו לקצה כדי לדחוף הJBL עוד לא מתחיל להתחמם, אתה בכלל מבין מה המשמעות של לא לאמץ את המגבר שלך סתם ? לא לפתוח אותו עד קצה היכולת ? אתה אומר חצי גיין ? מה הקשר בכלל לגיין, הגיין נקבע בעיקר לפי היציאות של הרדיו דיסק, לי יש פרה אווט של 4V אז הגיין אצלי תמיד יהיה מאוד נמוך, אם אני אגביר הכל יהיה מעווט אז מה ? ואם אני אביא לך רדיו דיסק עם 0.5V אז הגיין של האוריון יהיה פתוח עד הסוף אז מה, פתאום האוריון חרא מגבר ? והקרוס הזה ? קרוס קבוע ? מה אנחנו בשנות ה40 המוקדמות...אין להם כסף להשקיע בפוטנציומטרים שישימו כרטיסים...ויתנו לבן אדם אופציה ליקנות כרטיסים שונים....להבדיל מבJBL שיש לו קרוס מצויין שחותך נ12DB

קיצר ללכת אחרי שם רק כי הוא קצת פחות נפוץ לא חכם מידי....

פורסם

לעתיד וגולף2.0.

א.הסט ששמעתם אצלי היה XTANT [ברמה של ההיבריד]

ב.אוריון לא חייב שיהיה לו פוטנציומר לקרוס.מי שקונה מגבר ברמה כזו[ORION] ולא את הJBL מהדיוטי שלדעתי הוא מגבר עממי[ואני לא מתכוון להתווכח פה עם אף אחד אז אל תתאמצו]כנראה מחזיק ר"ד ברמה יחסית גבוהה ולא קנווד 2020,תסכימו איתי :wink: .

למכשיר ברמה של 770 פיוניר או אלפיין יש אפשרויות כיוון לגבוהות ומכובדות.

ג.תפקידו של מגבר הוא להגביר בצורה הטובה ביותר עם כמה שפחות עיוותים.האוריון עושה זאת .

ד.עם כל הכבוד לJBL [שאגב באודיו ביתי הם טובים מאוד]בתחום האודיו לרכב הם נופלים מאוריון ובגדול.

ה.אני בתור אחד שהתקין לא מעט מערכות יכול בוודאות לומר שהאוריון טוב יותר.

ו.מנסיוני בתחום,ברוב המקרים מוצר בעל שם\מותג ,טוב יותר.

ז.כשקראתי לJBL עממי התכוונתי לכך שהוא יהיה מגבר טוב למי שיעבוד עם ר"ד פשוט [עקב הקרוס]לצורך העיניין.

ח.אצלי מותקן מגבר של סאונדסטרים 5.1

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
מה זה הקשקושים האלו ? אתה אני וכל מי שלא יהיה פה, לא ישמע באוזן לא 1 לא 2 וגם לא 3 אחוז עיווט, ובטח לא תשים לב בהבדל בין אחוז 1 ל0.0000001 אחוז

וואט זה וואט, האוריון נותן 50 וואט ליציאה הJBL נותן 104, איפה שהאוריון צריך למתוח את עצמו לקצה כדי לדחוף הJBL עוד לא מתחיל להתחמם, אתה בכלל מבין מה המשמעות של לא לאמץ את המגבר שלך סתם ? לא לפתוח אותו עד קצה היכולת ? אתה אומר חצי גיין ? מה הקשר בכלל לגיין, הגיין נקבע בעיקר לפי היציאות של הרדיו דיסק, לי יש פרה אווט של 4V אז הגיין אצלי תמיד יהיה מאוד נמוך, אם אני אגביר הכל יהיה מעווט אז מה ? ואם אני אביא לך רדיו דיסק עם 0.5V אז הגיין של האוריון יהיה פתוח עד הסוף אז מה, פתאום האוריון חרא מגבר ? והקרוס הזה ? קרוס קבוע ? מה אנחנו בשנות ה40 המוקדמות...אין להם כסף להשקיע בפוטנציומטרים שישימו כרטיסים...ויתנו לבן אדם אופציה ליקנות כרטיסים שונים....להבדיל מבJBL שיש לו קרוס מצויין שחותך נ12DB

קיצר ללכת אחרי שם רק כי הוא קצת פחות נפוץ לא חכם מידי....

הטענה של כוח מול כוח לא כשרה.

מבחינת כוח סופי בתכלס במערכת ממוצעת ללא עיוותים זה באיזור ה75W.

האוריון מדורג ב12 או 12.5V והJBL ב14.4 ככה שבאוטו שלכם שיש בממוצא 13.5 (תקנו אותי אם אני טועה) ההספקים דומים.

אופל קורסה 2003

פורסם
אהה,עיוות של 0.1 זה נמוך??

אז הנה תראה המגבר המושלם, עיוות של 0.02! 100 RMS ב4 אוהם! ורק 100 דולר!!!

http://www.cardomain.com/item/POWLT9604?ref=deal

או כפי שכבר הבנתי או לא, נתונים כאלו לרוב אומרים כלום, הJBL טוען לנמוך מ1 אחוז (יכול להיות הרבה יותר או קצת יותר) וזאת רק משום שכך התקן הזה מגדיר את העיוות.

הJBL הוא כן מגבר טוב, ולדעתי גם טוב יותר מהאוריון ושוב רק משום הקרוס המטומטם הזה! מבחינת כוח אני טוען שהם דומים מאד בסופו של יום.

130 דולר. וגם זה בחול

עתיד- אני לא ישנה את דעה שלי , לדעתי האוריון לא נופל מהJBL והוא יותר איכותי ממנו , אני לא יתווכח על זה . הJBL הוא תמורה אך ורק למחיר ! הוא מגבר מעולה! בשביל 200 דולר.

חבל שהשירשור הזה ידרדר לעוד שירשור של 10 עמודים של ויכוחים מטופשים אין לי ראש לזה.

פורסם
אבי, באזוקה זה מה שנגנב, הספיק לי ממנו, הוא חלש מידי, אני רוצה להשתדרג הלאה, מה שבעצם תכננתי לעשות בלי קשר לפריצה, רק שעכשיו אין מה למכור, וצריכים לקנות הכל מהתחלה...

לגבי קומפוננט, כמו שאמרתי: יש לי נטייה לכיון סאונדסטרים, ברגע האמת אני אסנן את האופציות ואראה מה הכי טוב...

גם סאונדסטרים מעולים.

הסדרה הנמוכה בסדר גמור.

לגבי הסאב, לא דיברתי על בזוקה בתור צורה אלה על חברת בזוקה סאב של 10 אינץ.

סאב מצויין לטווח מחירים שלו

פורסם

גם הוא דיבר על זה :) זה מה שהיה לו קודם, את הסאב 10 אינץ בתיבה.

אולי אפשר לחשוב על סרווין וגה V MAX. שמעתי ודיי אהבתי אותו חזק ועדיין מדוייק.

אופל קורסה 2003

פורסם

הקיצר, אור, המלצה ממני.

מגבר:

לא אוהב את האוריון בכלל. אם כבר במחיר שלו הרוקפורד שלי (אין באמת הבדל,

אני כמעט בטוח שהסטאפ שלי ישמע אותו הדבר אם הייתי מחליף לאוריון)

אני דווקא הייתי הולך על מגבר זול יחסית

עם חיווט נכון גם יצא טוב:

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1010

שמעתי רק טובות על הלוג'יקים החדשים.

או אפשר גם:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1724,'normal_sales')

או:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3029,'normal_sales')

קומפוננט: בחירות אחרות חוץ ממורל:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=293&CatCode=200

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=200

ואם אתה שואל אותי בקטע של עכשיו להשתגע,

ולבנות קיק פאנל,

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=702&CatCode=194

ללא ספק...

סאב, אני בדיעה משוחדת מעט על הסרווין, אני מאמין שב10 הוא יהיה טוב.

אצלי הוא חתוך מאוד מאוד נמוך עם גיין נמוך ונותן יופי של באס, מאוד דינאמי ועדין (כיאה

למערכת עם יומרות של SQ..)

וזה נכנס בתקציב ונותן יופי של חופש לשחק עם בניות וחיווטים איכותיים,

Race Smart

• תוכן חדש...