Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקח לי חצי יום עבודה לקרוא את ההודעה שלך..

תשתדל לכתוב הודעות עם ניקוד כדי שאפשר יהיה להבין משהו.

אם אתה חושב ש JBL עדיף אז סבבה. אין לי ויכוח איתך.

הוא גם זול מהאוריון באיזה 600 שקל , אבל תאמין לי זה לא סתם זול יותר..

מעניין למה בארה"ב האוריון מתומחר סביב 200$ ו JBL הנ"ל סביב 100$ ..

האוריון זה חברה בעלת שם דבר בסטיראו לרכב. JBL - JUNK BUT LOUD ...

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר מאוד אמממממ חיפוש מזורז מציד לי את הJBL תחת תג מחיר של בין 275 דולר ל299 ודווקא האוריון עולה בין 215 דולר ל245 דולר

ולמי שאמר "JBL היא חברה טובה ביחס לכסף" JBL חברה טובה - נקודה !

לדוגמא בסטריאו בייתי הם נחשבים ממש טובים וכ-ל בתי הקולנוע היוקרתיים שמחזיקים מהם תמיד יהיו עם ציוד של JBL

פורסם
מוזר מאוד אמממממ חיפוש מזורז מציד לי את הJBL תחת תג מחיר של בין 275 דולר ל299 ודווקא האוריון עולה בין 215 דולר ל245 דולר

לדוגמא בסטריאו בייתי הם נחשבים ממש טובים וכ-ל בתי הקולנוע היוקרתיים שמחזיקים מהם תמיד יהיו עם ציוד של JBL

1. לגבי המחירים - לא בדקת טוב. תבדוק עם אנשים שגרים שם לא באינטרנט..

2. לגבי JBL בקולנוע ביתי וסטריאו לבית זאת הדעה שלך ואני אף פעם לא מזלזל בדעות של אחרים.

אבל אם היית מבין קצת יותר בסטריאו / קולנוע ביתי לבית , היית יודע ש JBL זו חברה עממית

עם מוצרים בינוניים מינוס וזה בעדינות. שכח מה שהיה פעם עם JBL היום זה סיפור אחר.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

עוד אחד ששמע שJBL מיוצרים בסין אז הם זבל, הם לא יקרים כי שכר העובדים שם זול, בארצות הברית אתה מביא עובד בסין את מביא 10, אז תבין אותם מוצרים ומערכות בית יש לי זוג רמקולים JBL הם נשמעים מליון דולר חבר שלי השאל לי מגבר sanyo ישן והוא מספק אותם אבל צריכים יותר.

פורסם
1. לגבי המחירים - לא בדקת טוב. תבדוק עם אנשים שגרים שם לא באינטרנט..

2. לגבי JBL בקולנוע ביתי וסטריאו לבית זאת הדעה שלך ואני אף פעם לא מזלזל בדעות של אחרים.

אבל אם היית מבין קצת יותר בסטריאו / קולנוע ביתי לבית , היית יודע ש JBL זו חברה עממית

עם מוצרים בינוניים מינוס וזה בעדינות. שכח מה שהיה פעם עם JBL היום זה סיפור אחר.

רק כי אני באמת נכנסתי לזה הרמתי טלפון לאחי, שבמקרה גר בארצות הברית, ושאלתי אותו אם יש מצב שחנויות אינטרנט מתמחרות שונה ממה שהולך שם, ואתה יודע מה התשובה ? שבדיוק כמו בישראל הם בעצמם קונים דרך האינטרנט כי זה הכי זול...

אז דיי לחפור - עובדתית !! האוריון זולים יותר במצבים מדויימים ב50 אחוז !! (215 דולר מול 300)

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי הJBL הזה (ולא החדש, MK II) עלה בדיוק כמו האוריון.

ויש לי רק משהו אחד לומר על המגברים האלו, מבחינת הספקים תכלס הם דומים מאד.

הJBL מדורג לפי הCES 2006 כאמור דרג שפשוט מוציא הספקים גבוהים מהרגיל! לא סתם הדגם נקרא 75, עד לא מזמן הוא היה מדורג ב75.

והאוריון מדורג במתח נמוח של 12 או 12.5 כלומר שהאוטו מונע הוא מוציא הרבה יותר באיזור ה75 עם דירוג עיוות נמוך, כמו בשיטת הדירוג הישנה, שבה בהJBL הוציא גם כן 75, ואם אני לא טועה הדירוגים של JBL היו עם 13.5 וולט.

ככה ששוב, בסופו של יום במערכת שלנו הם מוציאים הספקים דומים ועולים מחיר דומה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הם לא עולים מחיר דומה

את הJBL אתה מביא ב900 שקל דרך הדיוטי והאוריון 1600 שקל זה הפרש ענק

ובחול הם גם לא עולים אותו דבר...

פורסם

ל VAST בהתחלה חשבתי שאתה עוד מדבר לעניין עד שדיברתה על התמחור, ועל כך שלא סתם יש הבדל.

אז ככה: 900 ש"ח זה כשמביאים מהדיוטי. בארץ הוא מתחיל מ 1400, ככה שיש הבדל של מאתיים שקל ביניהם.

בכל אופן רמה לא נמדדת במחיר בטח ובטח לא בהבדלים זניחים של מאתיים שקל.

ובקשר ל JBL לפי מה החלטת שזה לא מה שהיה פעם? אני באמת רוצה לדעת ולהבין (בלי ציניות באמת).

פורסם
הם לא עולים מחיר דומה

את הJBL אתה מביא ב900 שקל דרך הדיוטי והאוריון 1600 שקל זה הפרש ענק

ובחול הם גם לא עולים אותו דבר...

בארה"ב, הם עולים שניהם 220 בערך, בהנחה ואתה מצליח למצוא את הדגם הישן של הJBL.

בארץ, הם גם עולים מחירים דומים, 1400-1600. וברור שבמחיר של הדיוטי פרי הJBL עדיף בהרבה!

ולגבי העניין של פעם והיום.

יש את העניין של תחרותיות רבה בשוק ומכירת כמות שווה הרבה יותר ממכירת איכות, ניתן לראות את זה במוצרים של רוקפורד, JBL, altec lansing, סוני...

והרשימה עוד ארוכה.

אין זה אומר שכל המוצרים גרועים, אלא רק שהאיכות הכללית של החברה ירדה במעט, אלו עדיין חברות טובות!

עריכה:

אגב, לגבי המחירים בחו"ל, אני לא יודע איפה חיפשתי אבל זה לקח לי בדיוק דקה אחת, ואגב, זה מאותה החנות ככה שאל תגידו חנות יקרה/חנות זולה.

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1835&aff=31766

http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=1453&aff=31766

ערב טוב :)

אופל קורסה 2003

פורסם

מה זה הדגם הישן הדגם החדש, אני לא מבין אותך, מה שיש בדיוטי זה הדגם החדש ? מי מהם עדיף הישן או החדש....

תסביר את עצמך טוב יותר

פורסם

פשוט מאד, אין לי מושג מה ההבדל בינהם, אבל יש שני גרסאות, הרגיל מה שיש בדיוטי פרי והחדש MK II מה שרשום באתר של JBL.

לדעתי זה רק קוסמטיקה (בעיקר הוספת הסמל של ה CEA) כי הנתונים זהים.

ורק כדרך אגב, לא הייתי ממליץ לאף אחד על האוריון הזה, הקרוס שלו הכי מעפן בעולם, הוא אפילו לא וריאבל, הוןא קבוע על 100HZ

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...