Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כבודו יסביר בבקשה איך האוטו טוב מבחינה אקוסטית ואיך זה עוזר להביא לבמה?? אני כבר עבדתי על כמה רכבים בחיים שלי ועוד לא קרה שנקלתי ברכב שקל לעשות במה ואימג' (מתי תתייחס כבר לאימג' לא למדת כלום מהפעם שעברה???) כמו שצריך וגם אני לא מכיר מישהו מקצועי שנתקל בכאלה רכבים אבל אם אתה אומר שקל ברכב הזה אז אני מבין שזה בטוח לפי ניסיון. אפשר אולי לשמוע כמה מהרכבים שבנית בהם במה?? זה ממש מעניין אותי...

פורסם

ג'ק, אתה אנלפבת? או שהבנת הנקרא ממך והלאה?

כתבתי: "קל יחסית". יש?

הייתה לך הזדמנות לשמוע במפגש את הברלינגו שלי, למה לא באת?

ושוב אימג'ינג? הרי דיברנו, וטחנו את הנושא, ואפילו סיכמנו שללא במה טובה, בגובה נכון, לא תקבל תמונה טובה. אז זהו השלב הראשון. אחרי שתהיה לך במה, תוכל לעבוד על תמונה.

אני מקווה שזה היה ברור, והפעם, תפסיק לעשות מעצמך צחוק, וקרא עד שתבין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי...

מכיוון שלי אין כל כך ידע על במות אמאג'ינג ושאר ירקות, תוכל להפנות אותי למקום שמסביר על הדברים האלה כך שאם אני ניגש למתקין לפחות יהיה לי מושג מה אני יבקש ממנו,או שאני ידע בערך שהעבודה שהוא עושה היא עבודה טובה.

תודה

פורסם
ג'ק, אתה אנלפבת? או שהבנת הנקרא ממך והלאה?

כתבתי: "קל יחסית". יש?

הייתה לך הזדמנות לשמוע במפגש את הברלינגו שלי, למה לא באת?

ושוב אימג'ינג? הרי דיברנו, וטחנו את הנושא, ואפילו סיכמנו שללא במה טובה, בגובה נכון, לא תקבל תמונה טובה. אז זהו השלב הראשון. אחרי שתהיה לך במה, תוכל לעבוד על תמונה.

אני מקווה שזה היה ברור, והפעם, תפסיק לעשות מעצמך צחוק, וקרא עד שתבין.

שלומי

קל יחסית אז תסביר לי בקשה איך זה קל יחסית מה בעיה?? אמרת קל יחסית אז יש לזה סיבה לא?? מה הסיבה?? למה לעשות במה בקולט זה קל יחסית לעומת רכבים אחרים?? מה עושה אותה מיוחדת??? אני ישמח לקבל תשובות וללמוד על סוד הקסם של הקולט מי יודע אולי אני יקנה אחת בגלל זה.

לא זכור לי שסיכמנו על משהו כי ידעת רק לדבר ולא לשמוע וגם בלי במה בגובה נכון אפשר לקבל אימג' נכון רק שבמקום מעל הדש זה יכול להיות קצת יותר למטה כמו על הדש או אפילו יותר נמוך (או אפילו גבוה יותר) אין שום קשר וזה רק מראה שאתה עדיין לא מבין ומבדיל בין במה לאימג' זה המיקום של הצלילים על הבמה והמיקום הזה יכול להיות נכון אם הבמה תהיה סתם לדוגמא בגובה חצי מטר או בגובה מטר זה שני דברים שונים תלמד כבר!!!! אתה לא מכיר רמקולים ביתיים איכותיים שיש הבדלים בגובה במה שלהם?? יש רמקולים בגובה מטר וכאלה בגובה שלוש מטר כמעט ויכולים להיות בינהם הבדלים בגובה של הבמה אבל ועדיין בשניהם תהיה תמונה טובה.

לגבי הברלינגו שלך כבר קיבלת חוות דעת עליה ממשתמש בפורום שהקשיב ובוא נגיד שאחרי החוות דעת שהוא נתן עליה להקשיב לה זה לא משהו שבשבילו אני יגיע במיוחד למפגש. הוא גם אמר לי שלשבת איתך ולשמוע זה אומר לשומע את המערכת 20% מהזמן ואותך 80% שאלתי אותו אם הוא אמר לך שהוא לא התלהב הוא ענה לי ואני מצטט מהמסנג'ר "אם שאני אומר לו שזה נשמע טוב הוא טוחן לי את המוח תאר לך מה הוא יעשה אם אני יגיד לו שזה נשמע לא טוב בכלל הוא לא יעזוב אותי" בקיצור אני ממש אוכל את עצמי עד היום שפספסתי את ההזדמנות :lol:

בקשר ללעשות צחוק אני שוב מפנה אותך ללינק שאתה כבר אמור להכיר טוב עד עכשיו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=581073#post581073

ואני מצטט משם את מה שאמר לך blackmazdaF כדי שיהיה לך קל יותר "קצת קפצת מעל הפופיק שלך... ורואים." אבל העיקר זה שאני עושה מעצמי צחוק נו שיהיה מה אני אגיד לך עצה ממני תדבר פחות ותלמד יותר

פורסם

מאחר ואינך מבין, זו הפעם האחרונה בה אני משקיע אנרגיה בלהסביר לך, ולחברך.

20 אחוז מהמערכת, ו80 אני?, בהחלט, יותר מהתרשמות מקצועית.. ממש שכנעת אותי

אני לא קונה את המערכת שלי, לא יודע להתקין, ובכלל מימי לא החזקתי מברג. זה שאתה בעצמך לא שמעת, זה בוודאי.. אחד מהדברים הטובים. אין לי מילים, ג'ק, אתה איש סטראו מקצוען, השומע דרך אזניהם של אחרים. אתה מומחה בלעשות צחוק מעצמך הא?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

כתבתי הרבה דברים למה בחרת להתייחס רק לאחד?? כנראה כי זה הדבר היחיד שיכולת להתייחס אליו לא מעניין אותי אם אתה יודע להחזיק מברג או לא אני מתייחס רק לקשקושים שלך בפורום לגבי במות ואימג' שזה שני דברים (בין הרבה אחרים תעבור על הלינק שנתתי לך שוב) שאתה פשוט לא מבין בהם אבל מברבר עליהם בליהפסקה. אני מכיר את הבחור וסומך על הדעה שלו בשבילי היא מספיקה ברור שלא לגמרי כי תמיד טוב לשמוע בעצמך אבל במה ואימג' זה לא עניין של טעם זה עניין של נכון ולא נכון ואם הוא אומר שבכלל אין משהו שמזכיר במה אז זה לא נראה לי משהו שאני צריך לבדוק בעצמי (וזה כי אני מכיר אותו אם זה היה מישהו אחר אז לא הייתי מתחשב בדעה שלו).

יש לך ממש ניסוח קבוע לדברים שלך בכל הודעה אתה מסיים ב "אתה עושה מעצמך צחוק" וחושב שאולי מישהו בטעות יקנה את השטות הזאת כמו שכבר אמרתי לך מי שעושה מעצמו צחוק פה זה אתה חבל שאתה היחידי שלא מבין את זה...אם יש לך קצת שכל באמת תפסיק להגיב ותתחיל ללמוד במקום לברבר.

• תוכן חדש...