Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת תותקן במיצובישי קולט שנת 94

ומקדימה הרמקולים נמצאים בחלק התחתון של הדאש בורד וה גודל שלהם הוא 3.5" וכרגע מאחורה יש לי זוג 6X9 ובנוסף ישנם עוד זוג בצידי הספסל האחורי שהם 5-1/4 (שבאו עם האוטו).

שאלתי היא איזה סידור הייתם מרכיבים לרכב הזה מבחינת הרמקולים (קומפוננט+6X9 או רק קומפוננט וכו...)

כרגע מה שיש לי בבית מחכה להתקנה זה:

1.PIONNER DEHP860MP

2.Phoenix Gold Xenon X100.4

ומחכה לתשובות כדי לרכוש את שאר החלקים.

ד"א אני גמיש בתקציב אבל לא צריך להשתגע :) סה"כ חלקים אכותיים שיתאימו למה שכבר יש לי.

ואת כל המוצרים אני מקבל מארה"ב אז אתם יכולים להמליץ על כל חברה.

תודה

ועוד דבר אין מקומות קיימים לרמקולים בדלתות.

פורסם

אתה מסכים לעשות בניה בדלתות לגודל של 6.5?

אם כן תלך למתקין טווב (תלוי באיזור מגוריך) ותבקש הצעת מחיר.

אם אתה מחפש לעשות הרבה רעש ובכל זאת לשמוע טוב ה קומפוננט טוב מקדימה, סאב טוב ו6*9.

אם אתה מחפש משהו שנוטה הרבה יותר לאיכות אז רק קומפוננט וסאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ומה עם המקום שיש לי בצידי המושב האחורי?

והאים לשים גם קומפוננט מאחורה????

ואם אני לא טועה אני לא יכול להתאים קומפוננט ,למקום שיש לי כרגע מקדימה ששם נכנסים לי 3.5"

פורסם

לדעתי אין טעם.

ושאלתי אם אתה מסכים לעשות בניה (חור) בדלתות מקדימה בשביל לשים סט קומפוננט טוב?

אופל קורסה 2003

פורסם

כן אין לי בעיה לעשות חורים (יש גם מי שיעשה את זה ללא תשלום )אבל יהיה הבדל משמעותי ב SQ עם הסידור הזה?

והאים כדאי גם להוסיף 6X9 טובים מאחורה (INFINITY KAPPA)?

פורסם

בא נגיד ככה, הייתי מעדיף לשלם 300 ש"ח וללכת למתקין טוב שישקיע בשביל בניה טובה מאשר חור מעפן בחינם. אבל אם זה באמת מתקין טוב והכל אז סבבה, הרווחת!

בכל מקרה כן יהיה הבדל עצום. קומפוננט טוב מקדימה מגבר טוב וסאב טוב זה אחלה של התחלה :)

לגבי 9*6, יש לך כבר מקום בשבילהם? כלומר לא צריך שום חיתוך מיוחד? אם אכן יש מקום אז במקרה שלך הייתי מביא ובודק מה אני מעדיף, אם או בלי. כי מאקסימום אתה מוכר ולא נראה לי שתפסיד הרבה אם בכלל.

אבל זה אומר שהם יחוברו להד יוניט ולא למגבר כי הקומפוננט והסאב מחוברים למגבר.

אופל קורסה 2003

פורסם

סבבה....כן כרגע יש לי זוג 9*6 מאחורה , אבל לא עדיף לחבר את הקומפוננט ואת ה 9*6 למגבר ולסאב להביא עוד מגבר?

פורסם

זה כבר תלוי בך...

אני לדוגמא הייתי מוותר על ה9*6... מישהו אחר היה מוותר על הקומפוננט...

הכל תלוי מה ההעדפות שלך.

אם אתה מחפש איכות סאונד טובה ובמה מוסיקלית (כלומר שהסאונד שלך בה מקדימה כמו שהוא אמור לבוא במערכת סטריאו) אז הייתי מוותר לגמרי על ה9*6.

אם אתה רוצה מערכת עם הרבה רעש מעורבב (רוב הסיכויים שעדיין דיי איכותי ומדוייק, אחרי הכל אלו רכיבים טובים) אז תגביר את הכל.

אם אתה רוצה פשרה, כלומר במה טובה אבל גם מוסיקה שתגיע קצת מאחורה-SPL יותר גבוה והנאה ליושבים מאחורה תגביר את האחוריים מההד יוניט.

אם

אופל קורסה 2003

פורסם

טוב....:)

מקווה שיצא מזה בסוף משהו טוב...ותודה על חוות הדעת.

ועוד משהו עדיף סאב אחד גדול או שניים קטנים\בנוניים?

פורסם

שוב, שאלה של מה אתה מחפש ובאיזה מגבר אתה משתמש.

לדעתי סאב אחד של 12 יספיק

אופל קורסה 2003

פורסם

שדעתי שתי סאבים של 10 או 8 יהיה יותר איכותי..

לגביי הבניה מקדימה, אני מציע לך לעשות לבד זה לא כזה סיפור וגם תלמד בדרך, אגב מתקין מקצועי לא תמיד עושה עבודה כזו טובה הוא גורם לזה שזה יראה טוב מבחוץ..

פורסם

בקולט, לא צריך בניה מיוחדת.

יש סימון מעין אליפטי בדלת, לא לחתוך לפיו !!

אך בעזרתו ניתן לעשות חור יפה בדלת, ועם שתי טבעות עץ 15 מ"מ, להגביה את הרמקול עד הדלת.

עם איטום זה גם נשמע טוב.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
שדעתי שתי סאבים של 10 או 8 יהיה יותר איכותי..

אפשר לדעת למה?

אופל קורסה 2003

פורסם

תודה על התגובה AUDIO FEEL ולכל השאר

ועוד דבר איך הקולט מבחינת אקוסטיקה (אולי שאלה קצת דבילית אבל זו תהיה המערכת הרצינית הראשונה שלי).כדי לדעת גם אם כדאי לקנות איטום DYNAMAT

וזה יהיה בכלל טוב אם למישהו פה יש קולט ויגיד לי מהם המקומות היותר חשובים לשים את האיטום ברכב הזה.

פורסם

איטום בדלתות, יעזור לך להוציא את המקסימום מהרמקולים שיותקנו בהן.

והאוטו בסדר גמור מבחינה אקוסטית, קל יחסית להביא לבמה, ואם העניין שלך הוא לא ב SQ ,

אז גם מסט-אפ זול אפשר להוציא את הטוב ביותר שהוא מסוגל להפיק.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...