Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אין מה לעשות. למרות האזעקת ביפר, למרות ההתראה שלה בזמן, והאזעקה בתוך הבית וברכב, כנראה שלקח לי זמן לרדת לאוטו. חשבתי שבטח סתם נשענו על האוטו, - טעיתי.

בכל אופן חברים, לא נבכה על חלב שנשפך.

כל הצעה ל HU בסביבות מחיר ה 650-800 ש"ח , רדיו דיסק, בלי או עם MP3 זה לא משנה, העיקר יציאה למגבר ואם אפשר (לא חובה אבל כדאי AUX)

תודה חברים.

פורסם

תחפש 560P או אפילו 760P יד שניה...ל560 נראה לי לא תהיה בעיה לרכוש ב800 שקל, את ה760 צריך לתפוס מישהו קצת לחוץ.....או שתחסוך קצת ותקנה חדש, חבל לקנות משהו שתרצה אחרי זה להחליף

פורסם

גבר, קודם כל אני משתתף בצערך והלוואי שהבן..... לא יחייה הרבה, נסה לקחת את העיניינים בקלות למרות שאני יודע שזה קשה מאוד, הרגשת חוסר אונים....

שנית, תוכל בבקשה לפרט היכן התבצעה הפריצה ,האם זה בבוקר\ערב\לילה...? מה נגנב ברכב ? האם הביפר ציפצף לך? (גם לי יש ביפר ).האם האזעקה ציפצפה? איך הנוכל הצליח להיכנס לרכב?

תודה.

כל המידע כמובן ישמש אותנו הקוראים שנלמד להבא איך למזער נזקים ולא לאפשר לבני.... האלה להרוס לנו את החיים.

פורסם

אחי מצטער לשמוע על הפריצה.. משתתף בצערך אבל כמו שאמרת.. ממשיכים הלאה :]

תחפש 560P או אפילו 760P יד שניה...ל560 נראה לי לא תהיה בעיה לרכוש ב800 שקל, את ה760 צריך לתפוס מישהו קצת לחוץ.....או שתחסוך קצת ותקנה חדש, חבל לקנות משהו שתרצה אחרי זה להחליף

אתה יכול בבקשה לרשום דגם יותר מדיוק וחברה בבקשה?

פורסם

Tov Shalom shov.

Hapritza itbazta bezert shvirat hamanol b nosa side.

Beeper tizftzf on time, alarm tizftzf, but slow response on my side.

ham lo pachdo marash shel hazaka.

ze kara b 2 balyala

פורסם

איפה זה קרה, באיזה מקום? גנבו לך עם הפאנל או בלי?

ודבר אחרון , האם אתה נוהג לשמוע מוזיקה בווליום ...בקיצור, יש כאלה שמכבים את המערכת 2 רחובות לפני ומוציאים את הפאנל ,האם אתה מאותם אנשים או שפשוט רגיל...?

תודה.

• תוכן חדש...