פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי חבר שמעוניין לקנות סאב באיזה חנויות באזור המרכז יש מבחר גדול של סאבים והכי חשוב שיהי אפשר לשמוע אותם בתוך הרכב.
הודעה אחרונה מאת MAZDASPEED 3, -
-
רמקול חורק
מאת אוהד אפרת- 3 תגובות
- 953 צפיות
1והשאלה שלי עם למשהוא יש רעיון למה זה קורה הרמקול של חברת מגנט לא זוכר דגם 2עם משנה פלוס מינוס ולמה זה משנה(סתם לידע כללי) 3 ורדיו דיסק מאוד מיתחמם לי מחפס רעיון למה אוהד
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה שהסתדרתי רק עם רדיו אני מעוניין לקנות מערכת+ 6X9 לאחורה ו full range לקדימה(הרכב הוא סיאט איביזה 95 ואני לא יודע מה הגודל שצריך בדלתות, אז בבקשה משהו שיכנס בדלת). התקציב שעומד לרשותי הוא 1300 שקלים להכל. אני לא מעוניין במערכת איכותית במיוחד אלא רק שאני אוכל לשמוע בסבבה שלי מוזיקה ורדיו. אין לי צורך במגבר כי אני לא מתכוון לרכוש סאב. חובה שהפנל במערכת יהיה גולש בשביל הכנסת הדיסק ואני מעדיף שיהיה גם RDS כדי שיהיה יותר נוח כאשר שומעים רדיו. תודה עמיחי
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
בהגיעכם לפתח המקום, תמצאו אותי יושב משמאל לכניסה. המתחרים שנרשמו עד אתמול מתבקשים לאשר את הרישום ולקבל הנחיות. מתחרים שלו נרשמו לא יוכלו להתחרות הפעם. המדידות יתחילו בדיוק בשעה 14:00!!! המתחרים מתבקשים להיות מוכנים להקפצה של 5 דקות (בסלולארי) לאזור המדידה, הזמן קצר והמלאכה מרובה (25 מתמודדים). אזור המדידה יהיה בחזית החנות, כל מתחרה יעלה על שטיח אדום! ימדד פעמיים ברצף ותוצאתו תרשם. בסיום המדידות יחולקו הפרסים. התוצאות ותמונות מהתחרות יועלו בפורום בהקדם האפשרי. למתחרים, הנכם מתבקשים לנהוג ברכבכם במשנה זהירות ולשים לב לחברי פורום, המסתובבים בין המכוניות. חברי הפורום המסתובבים בין המכוניות, מתבקשים להיות ערניים ולשים לב למתחרים הנכנסים לרחבת המדידה וביחוד, ליו…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
אני ועוד חבר מחפשים להצטרף למישהו בסבבה לא.י.ה למפגש. אם מישהו יסכים אני ישמח, אני מאשקלון דרך אגב.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, המגבר הוא KENWOOD KAC-628 , כמה RMS מוצא לכל ערוץ ? ובגישור? ובכלל הוא היה מחובר אצל חבר שלי על זוג רמקולים של פיונייר , ואני רוצה לחבר אותו על רמקולים של פיונייר סדרה צהובה שהיא 80 RMS , הוא ירים אותם טוב ? הוא אומר שעדיין יש אחריות על המגבר ושעבד אצלו פחות מ 6 חודשים , ושקנה אותו ב 700 חדש ורוצה למכור אותו ב 500 , מתאים? המגבר אצלי אמר לי לנסות אותו ואם בסדר אשלם לו , צילמתי אותו לכם ואם יש צורך שאפתח אותו ואצלם אין לי בעיה תודה, והנה התמונות
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 10 תגובות
- 946 צפיות
אהלן לכולם בעקבות ההכנות שלי לתחרות מתוך הסקרנות מעניין אותי כמה התוצאה שאני יכול להשיג... את כל הציוד הדרוש יש לי חוץ מדבר אחד... המיקרופון שלי לא מכוייל לכן אני צריך מתמודד שכבר מדד פעם אחת ונשאר עם כל הסט אפ שלו ואני צריך כמובן את התוצאה שלו בכדי לכייל את המיקרופון שלי... אשמח אם מישהו יהיה מוכן לתת עזרה בעניין...
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אופן הגעה מהצפון: מכביש החוף (2)- יוצאים במחלף נתניה ופונים שמאלה בכיוון מזרח למחלף השרון (בית ליד). במחלף השרון פונים ימינה בכיוון דרום לכביש הישן (4) עד לצומת רעננה צפון. בצומת רעננה צפון פונים שמאלה לכפר סבא. אופן הגעה מהדרום: מכביש גהה (4)- עוברים את צומת מורשה וממשיכים ישר לכיוון צפון עד לצומת רעננה צפון (הרמזור השני). בצומת רעננה צפון פונים ימינה לכפר סבא. מצומת רעננה צפון: ממשיכים לכפר סבא בדרך מנחם בגין (כיוון מזרח), ברמזור השביעי פונים ימינה לרחוב דרך הפועל (בצד ימין יש איצטדיון), ברמזור הראשון פונים ימינה (תחנת דלק פז), בפניה הראשונה שמאלה לרחוב החרושת. אנו לרשותכם למתן הסברים נוספים בניידים 052-6444406 (תומר), 054-4278009 (יוסי).
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמתי מערכת באוטו עכשיו אחרי שבועיים וחצי שלוש נגמר לי המצבר זה בגלל שהוא לא עומד בעומס של המערכת וצריך קבל ?????
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם שוב זה עוד פעם יגאל האח הקטן של אלכס יש לי שאלה היום רוב הסיכויים אני הולך ליקנות מגבר של מגנט THE ROCK 800 1000W 4 ערוצים ב-1000 -1100 ש"ח והשאלה שלי היא האם למישהו יש משהו טוב יותר להציע לי ב1100 ש"ח MAX תודה
אהלן רציתי לדעת אם החלפת רדיו דיסק תדרוש כיוונים מחדש במגבר. תודה
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סיוויק עם רדיו דיסק: pioneer 4500 מגבר: kongo v-12 1200 שישה ערוצים. רמקולים קומפוננט קדמיים: מורל דוטק סאב: TSW305C הבנתי בעבר מהסברים שונים בעבר בפורום כי רמקולים אחוריים לא מוסיפים כל כך במערכת ועכשיו אני מעוניין ברמקולים אחוריים כי אני מרגיש שחסר לי ההד מאחורה אם כן איזה רמקולים ההיתם ממליצים או אפילו קומפוננט ואם כדאי לי לחתוך מאחורה לרמקולים בעלי קוטר גדול יותר כמו 6/9 ( כי נראה לי שאין שם קוטר גדול)
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה יש חנות אמינה וטובה באיזור ראשון לציון? חשוב שתהיה אמינה וזולה. תודה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ושבת שלום לחבר שלי יש ר"ד עם הספק 4X50 הוא מצא אצלו מגבר 2 יציאות דגם ישן במצב חדש מסוג Sherwood XA-1140 המגבר מספק עוצמה של 2X25 השאלה היא האם כדאי להרכיב אותו והאם הוא יגביר את העוצמה שיש לו כרגע או שיפגע בה תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת alonb, -
מיקום רמקולים
מאת ROEE7- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום שישי אני מתקין את ההייבריד על המגש מאחורה, עכשיו השאלה שלי איפה למקם את הטוויטרים. יש לי סוזוקי בלנו. כדאי למקם אותם מעל הראש? כלומר מהצד(מאיפה שיוצאת החגורה) או שיש מקומות יותר אפקטיביים? תודה...
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן,יש ברשותי פיוניר 3500 לא כל כך איכותי ולכן אני רוצה להתקדם למכשיר פיוניר חדש/כמעט חדש שמתלבש טוב על הדרישות שלי: צבעוני,אנימציות,2 יציאות לפחות,שליטה מלאה על הסאב,קליטת רדיו טובה,פרא אווט של יותר מ2.2 וולט כמו ברוב הפיונירים אם אפשר... תקציב בסביבות 900-1300 שקל,רצוי מסידרה 6 או 7 של פיוניר. חשבתי על 7700,6700....6750...וגם על 7600/760 אבל הבנתי שבדגמים הנ"ל לא ניתן לשלוט בצורה מלאה על הסאב זה נכון? יש לי בנוסף באוטו מגבר של JBL,המוכר...סאב 305C פיוניר,קומפוננט של סאונדסטרים ואחוריים של פיוניר. בנוסף אני רוצה לדעת האם הקנייה בפומפה היא קנייה בטוחה והרדיו דיסקים שלהם אינם מחודשים? אני אומר זאת מכיוון שכבר נכוויתי לפני חודשיים,אודיונט ה"יקרים" ברשות ג…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש זוג רמקולים/קומפוננט (עדיף שלא כי אין מגבר) שיהיה בדלתות בקידמת האוטו....אני מחפש אבל רמקולים שיתנו באס טוב יחסית לרמקולים ללא מגבר כי גם אין לי סאב וופר ובאס זה דבר שחשוב לי מאד...אבל כמובן אני גם רוצה שהרמקולים יתנו צליל איכותי... יש לכם המלצות? תקציב..... עד 1K ..... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 957 צפיות
1. בארץ מחירם כמעט שווה אבל בחו"ל ה-9835 המיושן עולה יותר משמעותית, למישהו יש נסיון איתם ? מי מהם עדיף ? 2. ידוע לי שהמכשירים של אלפיין ניתנים להתאמה לקליטת רדיו בארץ ללא צורך במעבדה אלא שלאחרונה שמעתי שרק מכשיר אלפיין ששם הדגם שלו מסתיים באות R מתאים לקליטת רדיו בארץ - מה נכון ???
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סט קומפוננט "6.5 דגם Lightning Audio BOLT B1.65C, קרוסאובר איכותי, 225W/75Wrms............................במחיר 495 ¤ סט קומפוננט "5.25 דגם Lightning Audio Strike S152C, קרוסאובר באיכות high-end.....................................במחיר 699 ¤ סאבוופר "12 Cerwin Vega V-MAX, בהספק 300Wrms, התנגדות 2 אום בתיבה איכותית תואמת.........................במחיר 1,199 ¤ 2 סאבוופרים "12 Boss DBP-122 בתיבת Bandpass כפולה מקורית מחו"ל, 1600W/800Wrms.........................במחיר 1,599 ¤ סט רמקולים "6X9 דגם Cerwin Vega HED-1693, בהספק 60Wrms, צליל מדהים, נצילות גבוהה.........................במחיר 675 ¤ רדיו דיסק/Boss RDS 3160 MP3, תצוגה צבעונית מתחלפת, 4x60W, שלוש יציאות 5…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים יקרים, בימים אלה, מתכנן אנכי אולפן ביתי צנוע, למטרת הקלטות של חומר אישי, בעיקר אלקטרוני ומעט הקלטות שירה עם גיטרה (של השכנה ) כמו בכל אולפן, למרות הפשטות וחוסר התקציב, מחפש אני פתרון לזוג מוניטורים שישמשו אותי באולפן, ויתנו לי פתרון איכותי כמה שיותר. בין הדברים שחשבתי, היה לקנות סט קומפוננט במחיר סביר, ולבנות להם תיבות קטנות ושהם ישמשו כמוניטורים להם אני זקוק. המחשבה הייתה לכיוון מורל דוטק 6.5, שמבחינת איכות יספק אותי (אני עדיין לא מומחה לאקוסטיקה ) אשמח לקבל תגובות ורעיונות. נ.ב - אני מודע לכך שסט קומפוננט לרכב יהיה בהתנגדות של 4 אוהם, המגבר המיועד למוניטורים מסוגל לעמוד בזה בקלות.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 41 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה משמעות המושג?, אני יודע שהכוונה היא יציאות פריאמפ דיגיטליות מההד יוניט, אבל מה ההבדלים בינם לבין הנורמלי?, מה היתרונות, חסרונות ובאיזה מכשירים מוצע הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לכולם שלום ליפני כמה זמן הייתי בפומפה ברמת גן וקניתי לעצמי מורל פולס קומפוננט ב-520 ש"ח עכשיו בחנות המוכר אמא לי שהרמקולים של מיק טובים יותר וזולים יותר ושפשוט אף אחד לא מקיר אותם עכשיו אני פשוט לא מבין גדול מידי במערכות אבל חשבתי שהוא סתם נותן עלי חרתה אז קניתי את המורל בכל מיקרה עכשיו השאלה האם צדקתי או תעיתי בקנייה שלי דרך אגב זה לא אלכס זה האח הקטן שלו יגאל שרק לא מיזמן התחיל להיתעניין בכל העיניין הזה
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 4 תגובות
- 823 צפיות
לקחתי מאוורר פשוט של מחשב חשפתי את ה+ וה - חיברתי יחד עם ה+ וה - של המגבר חשבתי שהמאוורר יעבוד כל פעם שהמגבר ידלק אבל המאוורר דולק גם כשהאוטו סגור לגמריי... איך אני מגיע למצב שהמאוורר נדלק רק כשאני פותח את המערכת? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שאלה אלכם יש לי רעש שהמרעכת עובדת גם שאוטו מונע וגם שהוא כבוי הרעש הוא לא חזק אבל מעצבן(הרעש הוא פפפששש) וזה לא היללה של האלטרנטור כי זה קורה גם שאוטו כבוי מה זה יכול להיות .וגם הוא לא עולה עם הטורים ,אחד המתקינים אמר לי זה בגלל שאולי האר סי אי שלי נוגע בגוף של האוטו שהוא מינוס ובגלל זה הרעשים של החשמל שבאוטו משפיעים על זה . מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שזה הבעיה ועם יש פיתרון.(האוטו הוא פיאט אונו)
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
תוכן ההודעה נמחק. אתה מספיק זמן בפורום וכבר אמור לדעת שאחד מכללי הפורום הוא לרשום כותרת שתעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
ערב טוב! החלטתי לחדש את הסובראו ג'סטי שלי במערכת חדשה שתכלול רדיו דיסק ואולי 4 רמקולים. רציתי לדעת כמה תעלה לי מערכת טובה לאוטו וכמה זה יעלה לי עם 4 רמקולים וכמה עם 2. כרגע יש לי באוטו 2 רמקולים מקדימה בדשבורד שהם די קטנים, ארוכים וצרים כאלה. האם אפשר להתקין שמה את הרמקולים החדשים או שיהיו צריכים לקדוח בדלת. הבנתי שאם אני אשים 4 רמקולים אז יהיו צריכים לעשות חורים במגש מאחורה כן? אני לא מחפש מערכת מקצועית אלא מערכת פשוטה וטובה. יש לי גם את שני הרמקולים הבאים של JENSEN בגודל 6.5-9.5 אינצ'. האם הם יהיו בסדר לרמקולים אחוריים או צריך לקנות חדשים. בתודה מראש. הרמקולים:
הודעה אחרונה מאת big, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 979 צפיות
חבר'ה, זקוק להמלצה: יש לי סובארו אימפרזה 1.6. מקדימה מותקן קומפוננט Lanzar VB 5.1 (על הגבהה בגלל עומק הדלת). HU � פיוניר 7700 הדגם האירופי. באחוריות היה בעבר 5.25 (pioneer 130W 2Way) � ולא סיפק את הסחורה (חירחר בבאסים). יש לי בבית 6X9 זרוקים(180W) � אז ניסיתי להתקין אותם בדלתות האחוריות. � לא צלח � אין אפשרות להתקין כזה רמקול ענק, פשוט יש יותר מדי רכיבים שמפריעים (פעם זה עמוד של מנגנון החלון, פעם זה הציר של הדלת, פעם זה המנוע של החלון וכו'). בקיצור, מה אני שם שם? חשבתי על 5X7. נראה לי שיכנס. כדאי? (מצאתי pyle ב 220ש"ח וBOSS ב 300) כאפשרות אחרת חשבתי גם לשים קומפוננט (כמו זה שיש לי מקדי…
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאחד שלא מבין הרבה באודיו אבל אני גם לא רוצה שידחפו לי משהו לא נחוץ, אני פונה למבינים שבכם בבקשת עזרה. יש לי אוטו קטן (פיאסטה דינמיק) שהגיע עם שני רמקולים קדמיים ושני טוויטרים. כולם בילד אין בדלתות קדמיות. אין צורך לתאר את האיכות העלובה של השמיעה ולכן אני מעוניין לשדרג אבל לא בהגזמה. נתחיל מהרדיו דיסק - הקיים תוצרת JVC שאינו קולט אף תחנה למעט גל"צ וגם זה לא בכל מקום. האם זו בעיה של מגבר פנימי או טיונר? עוד בעיה היא שכל פעם שאני מדליק אותו, אני צריך לכוון מחדש רמות של בס, טרבל וכל היתר. הוא פשוט אינו זוכר. שאלתי - האם שווה לתקן? אם לא - איזה פירמה מומלץ לקנות במסגרת של 200$ (דיוטי פרי)? רמקולים - אני מקציב לעצמי 600 ש"ח ומעוניין לדעת איך להשקיע אותם: כמה רמקולים (…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לאחרונה יש לי בעיות עם הרמקול הקדמי הימני אם הארסיאיי שלו מחובר הוא מקצר את כל המגבר ומכניס אותו לפרוטקשין זה קרה לפני שבוע ואז הוצאתי את הרמקול,בדקתי שהוא תקין(והוא תקין) והכנסתי אותו חזרה והכל עבד מצוין עד היום שזה חזר לבנתיים הוצאתי את הארסיאיי שלו ואני כרגע עם 3 רמקולים נראה לי חשוב לציין שזה קרה בפעם הראשונה מספר ימים לאחר שהתקנתי עוד 2 רמקולים בנוסף לרמקולים הקדמיים ולסאב שיש לי(אשר לו יש מגבר משלו שלא נכנס לפרוטקשין) בנוסף רציתי לשאול האם משתיק רעשים כמו בפומפה עושה באמת את העבודה או שזה סתם גימיק וזה לא עובד בכלל או שמשתיק מעט מאוד...יש לי רעשים מהרמקולים וזה מעצבן אותי לגמרי תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
כפי שכבר כתבתי, רכשתי יאריס לפני מס' ימים. הרכב מגיע עם רדיו טייפ בילד-אין, האם יש אפשרות להחליף לרדיו דיסק בילד אין? או יותר טוב, לחבר לקיים ציינג'ר?? תודה
הודעה אחרונה מאת goodone,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)