פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
שלום מעוניין בהמלצה שלכם למונובלוק או מגבר שני ערוצים להגברת אך ורק סאב של pioneer tsw306c 400 r.m.s הסאב ממוקם בקופסה אטומה התקציב הוא 1000 +\- תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 915 צפיות
יש לחבר שלי מגבר אודיו פלטיניום כאשר חיברנו אליו סאב (עד היום היו מחוברים אך ורק 2 רמקולים) המגבר עבד קצת קצת כיוונו ווליום הגברנו ופתאום נכנס לפרוטקט ומאז כל הזמן נכנס לפרוטקט ניתקתי תסאב ושוב זה נשאר בפרוטקט מה לדעתכם הבעיה?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר הנ"ל,או שהוא לפחות מכיר או שמע עליו,זה יעזור מאוד. הייתי באפריל טקליין,יש למישהו מושג למה המכשיר הזה עולה כמעט כפול מה9855 / 9835 ? ממה שהבנתי הוא די זהה בחיתוכים והתצוגה(אין לו שליטה גרפית רק פרמטרית,ואין אנימציות- לא קריטי בשבילי),הוא גם BIO LITE,ההבדל המהותי הוא שיש לו שליטה על טלפון,ושהפאנל נכנס אוטומטית לגוף המכשיר,אבל אילו הבדלים בולטים יותר יש לו שהוא עולה כל כך הרבה כסף??? למי שמבין באלפיין,זה נורא יעזור,הרכישה אמורה להתבצע מחר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
מה תפקידו של הבלון שמרכיבים במערכות שמע ברכב? + תמונות
מאת Guest ®XploiteR- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי בהרבה התקנות מין בלון כזה שמחוברים עליו כל מיני חוטים... עכשיו השאלה שלי היא מה תפקידו בעצם? (שימו לב בכל אחת מההתקנות יש את ה"בלון" המדובר)
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז יש ברשותי רנו אקספרס ו ברכה הנ"ל אין מקום לחיבור רמקולים מאחורה אני רוצה להתקין רמקולים אחוריים שיהיו מוגברים ע"י מגבר של חברה בשם ABBA 700 אר אם אס עכשיו אני רוצה בבקשה עזרה ממכם בקשר למידות של התיבות עץ שיהיו עשויות MDF אני ירשום את המידות שאני רוצה לעשות ותקנו אותי או אימרו לי בבקשה מה לשנות ואיפה. אורך : 12 אינץ' רוחב : 8 אינץ' עומק : 4.5 אינץ' אני גם הבנתי שלכל רמקול יש דרישות מתיבה אז תגידו לי בבקשה מידות אחרות עם צריך ואלה רמקולים 250 וואט של פיוניר משהו ברמה לא גבוה כל כך . תודה רבה לעונים ויום טוב. נ.ב יש לי חבר שהוא נגר והוא יעשה את העבודה.
הודעה אחרונה מאת asaf12345, -
- 2 תגובות
- 734 צפיות
אני מחפש כבר שבועות לקנות קומפוננט ברמה.... אחרי חיפושים קשים אני פונה אלכם חברי הפורום היקרים!!! אני מחפש קומפוננט 3 WAY בסכום כסף של עד 350$ מכיוון שאני רוצה לקנות את הקומפוננט מחו"ל... הקומפוננט יחובר למגבר של Rockford Fosgate P5002 עם עוד קומפוננט של מוראל מילניום... אני רוצה שלקומפוננט יהיה איכות צליל נקיה בלי באס כי יש לי אוטו קטן וכבר הסאב והרמקולים על המגש מקפיצים לי את האוטו ......יש לי כבר כמה אופציות כמו: 1 JL Audio XR653 ועוד כמה... אז מי שיכול לעזור לי תודה רבה!!!
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
קרובים שלי נוסעים לחו"ל ויש לי שתי אפשרויות במסגרת התקציב שלי. הראשונה היא : JVC kd-g415 השנייה היא: panasonic cq-c1301nw איזו לקנות? הראשונה 750 והשנייה 800 יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv2, -
- 5 תגובות
- 891 צפיות
תאמינו לי שאפשר להביא מערכת טובה מאוד בתקציב הזה .. אבל אני רוצה שגם אתם תעזרו לי למצוא.. המערכת צריך להיות כללת הכל -מגבר ,פנל, קומפוננט ,רמקולים אחוריים, וסאב תודה מראש המערכת שאני חשבתי עליה: --------------------------------------- פנל : (היה ניראה לי הכי משתלם במחיר הזה עם 2 יציאות למגבר) http://www.audionet.co.il/details.asp?id=546&lead_id=&look= 848 שקל ------------------------------------------------------------------ 2 מגברים של פלטיניום אודיו ,אחד לסאב אחד לרמקולים (שמעתי שהם הכי ממולצים במחיר הזה) http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3431,'normal_sales') 1200 שקל ---------------------------…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 6 תגובות
- 921 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3431,'normal_sales' תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
ככה כמו שכבר הספקתם להבין ממני אני מביא מחר LANZAR MAX 12 DVC בכל מקרה יש לי כמה שאלות לאנשים שיש להם את הסאב או התנסו בו ומכירים אותו. 1. אני מביא אותו במטרה לחבר כל סליל שלו לגישור במגבר FURI V12 4 ערוצים שלי[המגבר שלי מוציא בכל גישור 200RMS -180 ]?זאת אומרת שסה"כ הסאב יקבל בראש כ360-400RMS ב2 סליליו. זה אמור להזיז אותו היטב? 2. נגיד וכרגע אני עובד עם סליל בודד מתוך ה2 ומחבר את הסליל לגישור אחד, האם הסאב במצב כזה יוכל לעבוד עד חצי מההספק האמיתי שלו[275RMS לסליל נגיד..?] 3. מה דעתכםעל הלאנזר מקס בכללי לטעכם[רק מי שמכיר]?[האם יצא לכם לשמוע את הDVC של סידרת המקס של לנאזר] 4. שאלה אחרונה -האם התיבה שלי כרגע[51 ליטר פתוחה פיר של 3 צול מכוונת ל40 HZ תהיה בנתיים…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי בעיה במגבר שהתחילה השבוע... יש לי מגבר לנזר HTG224 שיש לו 2 יציאות... ואליו אני מחבר בגישור את הסאב של פיוניר 305C... השבוע שמעתי מוזיקה בווליום גבוה ופתאום המגבר נכבה ונכנס לפרוטקשיין... וכשאני מכבה ומדליק את הHU הכל חוזר לקדמותו.. הווליום ששמעתי בו זה 26 מתוך 35 בHU של קנווד... והגיין במגבר הוא על 3/4.. כמו תמיד... כבר כמה חודשים שאני שומע ככה ובחיים לא היה לי את זה... עוד דבר ששמתי לב אליו שזה קורה רק ביום.. כלומר בשעות החום... עוד דבר שחשוב לציין הוא שיש לי את המגבר כ 7 חודשים אז איני יודע איך הוא "מתנהג" בקיץ... לדעתי הבעיה היא בגלל החום.. האם עליי לשלוח את המגבר לתיקון ?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יום שלישי אני טס לארצות הברית ואני מתכנן לקנות מערכת לרכב הרכב הוא טויוטה קורולה 2005. ממה שראיתי המחירים בארצות הברית לכאלה מערוכות מעולים בטוח שאחת הסיבות היא שהרבה מהן הם מייד אין יו אס אי. בתוכנית שלי לקנות 2 רמקולים למגש של הבגאז' שני רמקולים קומפונט לדלתות הקידמיות רסיבר ופאנל ד"אגב הלינקים הם לחנויות שמהם אני הולך לרכוש את הרמקולים ככה שהמחירים שם רלוונטים לגבי הרמקולים מאחורה במגש שמתי על אלה עין: http://www.speedsound.com/caraudio.asp?pg=products&specific=jnnmprgno פיוניר TS-A6991R בגודל 6 על 9 אינץ' 5 way 440 watt פאנל: http://www.speedsound.com/caraudio.asp?pg=products&specific=jnmsfnnpm פיוניר 22 wa…
הודעה אחרונה מאת sosko, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה היא כזו... יש לי מיצובישי לנסר שנת 92 ... איפה הכי מומלץ לשים תטוויטרים כדיי להשיג סאונד טוב... יש איזו תוכנה או משהו שיכולה לעזור?.. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 1 תגובות
- 857 צפיות
שלום לכול המתענינים והמתענינות רציתי לקבל חוות דעת על הסאב HED 15 http://cerwin-vega.com/products/mobileaudio/index.html מחיר של 550 שקל שווה או הלנזר מקס DUAL VOICE COIL מה יותר כדאי על JBL 75.4 GTO
צהריים טובים, נתקלתי בדבר הבא (מאוד משעשע): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7903873&type=1&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%ec%f8%eb%e13 מה אתם אומרים על השטות הזאת
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 1 תגובות
- 707 צפיות
כמה אינצ הרמקול?
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כשהמערכת שלי מחוברת לרמקולים ישר אין שום הפרעות(המערכת היא פיוניר 1600-רדיו דיסק רגיל) לפני כשנה חיברתי למערכת מגבר של boss והוא היה עושה לי רעשים(התקנת המגבר המערכת והרמקולים נעשו בצורה ערבית-התנצלות בפני חברי הפורום הערבים הכוונה לעבודה עצמה ואין כל רצון לפגוע באף אחד) של המנוע לפי איך שהייתי נוגע בגז(בלי קשר לווליום של המערכת) המגבר נשרף מזמן כבר והיום בא במקומו מגבר חדש שלpower acustic המגבר הנ"ל עושה את אותה בעיה של רעש כשהמנוע מונע(כשהמנוע לא מונע אין כל הפרעות) ניסיתי לשים מסננים בכניסת מתח של המערכת וכלום לא עזר למישהו יש פתרון?
הודעה אחרונה מאת punk119, -
- 0 תגובות
- 834 צפיות
"הפורום עובד בצורה וברמה גבוהה ביותר האנשים פה מבינים בצורה מצויינת ואני באמת רוצה להגיד שעבודתכם כאן קדושה ומקווה שתמשיכו אני אישית מביא למלא חברים שלי ת הפורום הזה פשוט רמה מעל כולם תמשיכו ככה" תחילת ההודעה נמחקה. תודה רבה על המחמאות אבל הפורום שומר על רמה בעזרת זה שהמשתמשים כותבים לפי כללי הפורום. תעבור עליהם שוב (למרות שכשנרשמת אישרת שקראת אותם) ותכתוב כותרות שיעידו על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת 301335055, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באדיבות תומר מאוטופרט.
הודעה אחרונה מאת jack-jack, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
Anyone know what is the aproximate price for motorized in dash monitor? ? is there is diffetent sizes avilable? 8inch feets to the radiodisc spot? Only monitor without any kind of player. When I say monitor I talk about computer monitor(monitor that have VGA connector) not about TV/SVideo Anyone tried reading text on such monitor when it's connected to computer at least at 640x480? Is the text is readable?
הודעה אחרונה מאת hazic, -
- 1 תגובות
- 693 צפיות
חלק ממכם אולי ראיתם , וחלק לא ... אז תנו לתמונות לדבר בעד עצמן, מצגת של ההונדה של ALPINE , מדהים ! לכל מי שאומר , "מוגזם" , אני חושב שזו היא המטרה , שיהיה הכי מיוחד ! http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=17HLTWVFIR0X52KY0ZIC8S8MZG
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 4 תגובות
- 965 צפיות
שלום . רציתי לשאול שאלה לגבי המגבר JBL GTO 75.4 שהוא - 104RMS אם אני מחבר אותו לקומפוננט של מורל דוטק MK2 שהם 140RMS האם המגבר הזה יספיק להם ויפתח אותם כמו שצריך ? או שצריך לקנות מגבר יותר חזק שיעבור את ה 140RMS ? אודה לכם על עזרתכם.
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים , נתקלתי פה בהרבה המלצות לגביי המכשירים של פיונייר שמתוך ההמלצה מתברר שהסדרות הכי נמוכות של אלפיין "לא רואות ממטר" את המערכות של פיונייר שאי אפשר להשוות אותם לסדרות הנמוכות של אלפיין, לכן נתחיל להשוות מסדרה 7 ומעלה . לי אישית היתה מערכת של פיונייר PIONEER DEHP-750MP עד לא מזמן שהוחלפה ב-ALPINE CDA-9851 שהוא נחשב מכשיר פשוט בסידרה הגבוהה והחדשה שלהם, ובאמת יש הבדל באיכות , מקודם לא התלהבתי ממנו בכלל , הצורה המרשימה של פיונייר והאנימציות התלת מימדיות היו עושים את המכשיר סימפטי וחדשני לעומת ה-אלפיין החדש שהעיצוב שלו מאוד קלאסי ולא לטעם כולנו. קיימים גדם דגמים של סדרת 984x של אלפיין [לא חשמליים] שגם נותנים תמורה מאוד טובה למחיר ולמוצר וגם יכולים להתחרות ב…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
כיוון מערכת מקצועי 1 2 3
מאת Alexa-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, קיבלתי הצעת מחיר מסאונד סטורם לכיוון מערכת שיהיה בין 300 ל-500 ש"ח, האם זה מחיר שווה?
הודעה אחרונה מאת Alexa, -
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק *** אם כולם יתנו כותרת כמו שלך לא נדע מה יש בתוך ההודעה, ולא נצליח, גם אם ממש ממש נתאמץ, לעקוב אחרי ההודעות בפורום. כל ההודעות פונות לחברים היקרים, אבל עדיין מצליחות לשמור על כותרת עניינית.
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
מישהו יכול לתת קצת הסברים על קרוס חיצוני איך הוא יכול להועיל לי בכיוניים יותר מקצועים ועם זה יכול לעזור לי בכלל מגבר 1 סאב 1 וזוג קומפוננט יש למה להביא את זה או שזה למערות יותר מורכבות במה שונה הקרוס החיצוני מהכיוונים שעל מגבר JBL GTO 75.4 או כול מגבר אחר...? בתודה מראש על התשובות אבי
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי בקרוב חוזר מארה"ב ואני אוצה לבקש ממנו שיביא מגבר. קראתי את התרדים בעניין המכס תחת נושאים שאלות נפוצות ונכנסתי גם לאתר המכס. בהסברים של חברי הפורום נכתב כי מותר להביא מוצרים עד 200$. לפי המידע באתר המכס חישוב המכס הינו לפי מחיר המוצר בארץ או לפי מחיר מופקע בחול. הגעתי למסקנה זו לפי בדיקה לגביי מגבר של ORION 600D לאחר תשלום מכס מחיר הוא כ 2900 ש"ח בעוד שבארץ הוא נמכר סביב 3100 ש"ח. ובאתרים בחול 279$. מסקנתי היא שלא שווה להביא במידה ומתכוונים להצהיר עליו במכס. תקנו אותי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת OH2323, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום , אני מעוניין לקנות סט קומפוננט של סאונד סטרים מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו , איכותי? , חזק? ......
הודעה אחרונה מאת fhagay, -
- 4 תגובות
- 881 צפיות
ברשותי פאנל של פיוניר דגם 7450 יש לי אפשרות לשלוט דרכו על הסאב ויש שתי אפשרויות, אפשרות ראשונה: יש ציור של הסאב כלפי מעלה שזה הרגילה רשום נורמאל האפשרות השנייה הסאב כלפי מטה (הפוך) ורשום .SUB-W1 REV אני לא כל כך מצליח למצוא את ההבדלים בין שתי האפשרויות אולי קצת כשאני שם על האפשרות השנייה שהסאב כלפני מטה הוא נשמע יותר חזק. עוד דבר יש לי אפשרות חיתוך של הרמקולים יש לי 4 אפשרויות תדר של 50,80,125 אם אני לא טועה ו OFF כלומר כל התדרים, כשאני חותך אותם ב 50 זה נשמר. לאחר מכן כשאני נכנס שנית לתפריט זה לא שמור, זה נמצא על מצב OFF. מקווה שתפתרו לי את התעלומה. חוץ מזה המכשיר ממש מעולה נוח לשימוש למרות שלוקח לMP3 בערך 4-5 שניות לפעול בין שיר לשיר הכל מצויין…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתקציב 1000-1400 עדיף כמה שיותר נמוך כי אני רוצה לעשות לו תיבה לפי מידות בבניה לפי תוכנה כמו שצריך. מה אתם אומרים איזה סאב נביא? אני מתלבט בין סרווין ווגה ווגה או להביא גם את הVMAX חדש או שלא יודע יש לכם הצעה אחרת למשהו ברמה שלהם ? יש לי מונובלוק PYLE 400 RMS שיזיז אותו
הודעה אחרונה מאת mikiii,