Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמערכת שלי מחוברת לרמקולים ישר אין שום הפרעות(המערכת היא פיוניר 1600-רדיו דיסק רגיל)

לפני כשנה חיברתי למערכת מגבר של boss והוא היה עושה לי רעשים(התקנת המגבר המערכת והרמקולים נעשו בצורה ערבית-התנצלות בפני חברי הפורום הערבים הכוונה לעבודה עצמה ואין כל רצון לפגוע באף אחד) של המנוע לפי איך שהייתי נוגע בגז(בלי קשר לווליום של המערכת)

המגבר נשרף מזמן כבר והיום בא במקומו מגבר חדש שלpower acustic המגבר הנ"ל עושה את אותה בעיה של רעש כשהמנוע מונע(כשהמנוע לא מונע אין כל הפרעות)

ניסיתי לשים מסננים בכניסת מתח של המערכת וכלום לא עזר למישהו יש פתרון?

פורסם

אני לא יודע מזה אומר אבל דיברתי עם חשמלאי במוסך ואמרתי לו שיש לי לפעמים הפרעות שאני שועמ רדיו

הוא שאל אותי אם אני שומע את המנוע ברמקולים והוא אמר שאם כן אז או שצריך לשים משתיק למגבר (לא שאני יודע מזה ) או שצריך לסדר את כל החיווט.

מקווה שעזרתי

מרון

פורסם

אתה יודע אולי אם העבירו לך את החוטים של החשמל יחד עם החוטים RCL של המגבר?

כי אם כןן אתה חייב להפריד בצד אחד להעביר את החוטים של החשמל זה אומר את החוט האדום והרמוט

ובצד שני להעביר את החוטים של הרמקולים הקידמיים ואת הRCL !

וככה לא יהיה לך רעש זה בגלל הקיבול שיש מסביב לחוט חשמל משהו כזה אני לא זוכר מה אמרו לי אבל בטוח שזה זה מניסיון!

בהצלחה

יקי!!!

פורסם

קראתי כמה תגובות פה דרך החיפוש ליללת אלטרנטור ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המינוס של המערכת לRCA זה יעזור במשהו או שכדאי להעביר את החוטים של הRCA מהצד השני של האוטו במקום זה?

פורסם

בכול מקרה אתה חייב להעביר את הRCA ואת הכבל של הפלוס בשני צדדים שונים זה אלף תעשה קודם את זה לא יעזור תקבל המשך טיפול

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קיצרתי במערכת בין האדמה לאדמה של הRCA וזה פתר את כל הבעיות גם את הרעש מנוע במגבר וגם את זה שהיו לי טיקים עצבניים כשהייתי מחליף אקוליזר במערכת

תודה רבה לכל מי שעזר

• תוכן חדש...