פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
6/9 של קיקר
מאת car pimp- 5 תגובות
- 975 צפיות
מישהו יכול לתת אתר אינטרנט שמוכר 6/9 של קיקר? חיפשתי בפול חנויות ועדיין לא מצאתי... תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת בחור נדיר, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לנו ברכב HU של בלאופונקט CD50 היידלברג לא קורא MP3 + צ'יינג'ר תואם של 10CD, ורמקולים קומפוננט של mb quart לפאסאט 2001 המערכת בת 4 שנים השאלה היא בכותרת כי אני לא יודע כמה בלאי כבר יש לרמקולים מהחום והשמש וכמה בלאי יש לHU ולעינית הלייזר כמה יעלה לי לפרק את המערכת? כמה המערכת תוסיף ערך לאוטו בטרייד אין או במכירה? נתקלתי פעם כשמכרנו את הלגאסי שלנו בבן אדם שהתלהב מהאוטו שהוא שמור למרות שהיה לו ק"מ גבוה אך ברגע שראה את הרדיו המקורי של סובארו (AM) הוא החליט לרדת מהעיסקה.
הודעה אחרונה מאת singera, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני טס לתאילנד עוד כמה ימים והחלטתי לקנות את זה מדיוטי פרי מחירו עומד על 771 ש"ח(160 $) איך הרדיו דיסק? יש המלצות לסט קומפונט עד 500 שקל בערך? ומה זה אומר סט קומפונט?(מה בתוך הסט)
הודעה אחרונה מאת shorty8, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
השגתי את הרמקולים האלו במחיר מצחיק (150 שקל)... מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.dualav.com/product_individual.php?main=2&id=459# דגם XD7600, אני לא מאמין שכך גם שהוא נראה הוא גם איכותי אבל שווה לנשות .
הודעה אחרונה מאת wacky, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בלי שאלה של תקציב איזה סאב(ים) + מונובלוק הייתם לוקחים אני: JL 13W7 X 2 JL 1000/1 @ 1.5 ohm
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לא מזמן רכשתי את המכשיר אלפיין 9830 עכשיו נתקלתי בבעיה, אני נכנס לתפריט לUSERS עכשיו יש בכל USER סוגים שונים של תדרים בדיוק 3. אני מכוון תדר אחד הכל טוב ויפה שומר אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור 1, עובר לתדר אחר באותו הUSER מכוון שומר, חוזר לתדר הראשון שכיוונתי והוא מוגדר כמו התדר השני שכיוונתי. אני לא מצליח לכוון אותם בנפרד. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת avil84, -
איך הקיט הזה נשמע: Provides Installation for up to 2 Amplifiers Includes LQ12CAP 2 Pieces 16' Foil Signal Interconnect Cables 17' 4 AWG Clear Blue Hexagon Tinned Power Wire 3' 4 AWG Clear Silver Hexagon Tinned Ground Wire 8' 8 AWG Clear Blue Hexagon Tinned Power Wire 8' 8 AWG Clear Silver Hexagon Tinned Power Wire 50' 16 AWG Clear Blue Square Speaker Wire 4' 12 AWG Clear Blue Square Woofer/Speaker Wire 18' 18 AWG Solid Blue Remote Turn On Wire Black Chrome AGU Fuse Holder Black Chrome ANL Fuse Holder Chrome Wiring Terminals Wire Ties,Grommets and Spades Included ??
הודעה אחרונה מאת Turbine, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Morel PLUSE 6*9 ?DS69 KICKER ? Pioneer TS-A6995 ? מחפש מהרמקול באס ואיכות צליל תודה ...
הודעה אחרונה מאת slow_rider, -
למה צריך מגבר ?
מאת feel- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם , ברשותי מערכת : פיונייר 560 פרמיר קומפוננט מורל פולס 6 מורל 6x9 - אחורים את המוסיקה אני שומע בווליום נמוך או בינוני-נמוך , ברמה שגם אפשר לשמוע וגם לדבר עם משהו ברכב. אם אני מוסיף מגבר , זה ישנה לי את טיב הצליל של מערכת שלי , או שרק יתן לי אפשרות לשמוע בווליום גבוה יותר ? במקרה שלי - האם כדאי לי להוסיף מגבר ( אני מזכיר - שומע מוסיקה בווליום נמוך - בינוני ) ?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 5 תגובות
- 987 צפיות
איך אשפר לחבר מגבר אם אין לי HU או REMOTE לחבר למגבר, לדוגמא מכשיר חיצוני כגון MP3 או מיני דיסק? אפשר לקחת REMOTE מהסווי"ץ?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים, מישהו יכול לתת לי שם או לעזור לי למצוא דיסק "לבדיקת" מערכות סאונד, יענטו, מוזיקה עם טדרים גבוהים או נמוכים מה שזה לא יהיה.. אני יודע שאח שלי הביא לי איזה כמה דיסקים אני חושב במקור הם הופקו ע"י מגזיני רכב באנגליה, יש בהם באסים מטורפים, כאילו אני מדבר ככה על דיסק שנועד למערכות סאונד (לא סתם מוזיקה עם באסים, בשביל זה יש ראפרים בארה"ב). תודה!! *אני שונא ראפרים.
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב ברשותי מגבר מאגנט מסדרת the rock 1000 עכשיו ככה... מאז שקניתי (לפני חודשים) לפעמים תוך כידי מוזיקה המגבר היה נכבה לי ל 20 שניות ואז חוזר לפעול בלי בעיה... לפני יומים זה קרה שוב ומאז הוא לא נדלק (נ.ב הוא היה נכבה ולא נכנס לפרוטקט וגם בווליום נמוך מאוד ) הלכתי היום לSG היבואנים של מאגנט ברחוב פינסקר 45 בתל אביב והכנסתי את המגבר לתיקון...עכשיו הלכתי לחבר בחנות מערכות והוא אמר לי שיכול להיות שזה בגלל קצר שחיברתי לא טוב (אבל זו לא ההבעייה) ואמר שאולי הוא היה נכבה כי הרמקולים שעובדים עליו קצת ישנים ויכול להיות שהרמקול היה מוריד את המגבר ל 1 אום ואולי פחות (רמקול קנווד 280 דגם ישן..3-4 שנים בערך) האם זה יכול להיות? המגבר יש עליו שני פיוזים של 40 או 50 והם היו בס…
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
JBL GTO 75.4
מאת Jeka- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יכול לפרט את כל המתגים/ מצבים במגבר הנ"ל? ואיך לחתוך אותו נכון לסאב ורומקולים! אני עומד להתקין אותו היום או מחר ורוצה לכוון כמו שצריך .תודה!
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם!! אני מתכוון לקנות (כנראה מחר) רדיו דיסק MP3 חדש לרכב, לכן אבקש תגובה בדחיפות. המכשיר שאני חשבתי עליו הוא של סוני CDXF7700MP. אשמח לתגובות עליו. חוץ מזה אשמח לאופציות של מכשירים אחרים בטווח של 1,000 - 1,400 ש"ח, אם אפשר לצרף תמונות זה יעזור, חשוב לי המראה של המכשיר. לא לכתוב על מכשירים של חברות לא מוכרות. חוץ מזה, איפה יש חנויות ששוות בדיקה באיזור המרכז? ומישהו שמע על "טומקאר" במושב רינתיה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות את הסאב הזה גודל 12" בגדול 700-800 ש"ח הוא בלבטים קשים הוא משומש אבל חדש לגמרי בקופסא עם אחריות הבנאדם מוכר עקב חובות השאלה אם בכלל שווה להשקיע בסאב הזה? תודה מראש לעונים נ.ב. ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי שום דבר...
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
לנטיס אף
מאת gil bachar- 3 תגובות
- 841 צפיות
האם מישהו מכיר את המאזדה השחורה שהייתה לפני 5 חודשים בערך במפגשים של יום שישי ברמת גן הייתה לה שם בנייה יפה מאוד עם הרבה תאורה ושני סאבים של רוקפורד וקבל ביניהם
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
חברי פורום יקרים אני מעוניין לקנות עכשיו מגבר מסדרת הRF של רוקפורד שהמודל שלו הוא X.6 ההספק הוא 1100 RMS הייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ומה הפיוז הנדרש לו עכשיו רציתי לדעת גם איזה קבל נדרש למגבר זה ואיזה אלטרנטור בתודה מראש TYPE RF
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו מכיר חנות אודיו בבוקרשט שברומניה ?
הודעה אחרונה מאת jigolo, -
- 4 תגובות
- 962 צפיות
קניתי לא מזמן את המערכת ואני מרוצה ממנה אבל לפעמים היא מתחממת יותר מדי. מה אני יכול לעשות כדי שהמערכת לא תתחמם? חוץ מלהחליף.
הודעה אחרונה מאת shorty8, -
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ברצוני להוסיף להד יוניט של פיוניר החלש שלי או מחשב נייד, הבעיה שזה לא נוח כל כך או להרכיב מחשב ביתי עם מסך לסי די או מסך רגיל של דיודי מה דעתכם מה שניסה או מתכנן, אגב מה האיכות של הסאונד בלסטר פרו הסטנדרטי?
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 2 תגובות
- 788 צפיות
מעוניין בהסבר, מה אני רואה בתמונה הזאת בעצם?, 4GAUGE שמתפצל ל4X8GAUGE?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמעתם על אנשים שצריך להרוג? "כאלו שיש להם מערכת שעולה יותר מהאוטו?" לקוח מעיתון בלייזר, לא להרוג אותי הכול ברוח טובה, ועכשיו לחקל המעניין !! http://www.suppo.it/elettronica/creazioni/andrea%20uno%20turbo.htm
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
בגלל השינוי שהתרחש בדרך המחשבה שלי מאז השירשור הקודם אני פותח שירשור חדש. הפעם אני לא רוצה מערכת איכותית אלא אחת שאני אוכל לשמוע בה בסבבה בטווח מחירים של עד 950 שקל. חשבתי שמבחינת HU אני אקח את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32360 של חברת Pyle האמריקאית. בנוסף אליו חשבתי על הרמקולים האלו של חברת Pyle גם: 6X9 למגש האחורי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30203 6.5 לדלתות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30204 איך הרמקולים יעבדו בווליום בינוני? אני לא מתכוון לשמוע בווליום גבוה הרבה. רציתי לשאול האם המערכת תיהיה ברמה סבירה? וגם איך המוצרים של חברת Pyle? הרצתי חיפוש באינטרנט על המוצרים ולא מצאתי יותר מידי ביקור…
הודעה אחרונה מאת ami123, -
- 5 תגובות
- 942 צפיות
ברשותי רדיו דיסק פנסוניק מדגם CQ-C1301N ואני לא מצליח להגיע להגדרות של האקולייזר למרות שלחצתי על כל הכפתורים בניסיון למצוא את האקולייזר שכרגע על FLAT. אם מישהו יכול להדריך אותי על מה ללחוץ שלב אחר שלב אני יהיה אסיר תודה. כך נראה הרדיו דיסק.
הודעה אחרונה מאת sveder, -
Cadence q4100
מאת Eviatar- 3 תגובות
- 984 צפיות
מתכון לרכוש מגבר שציינתי בכותרת כרגע יש לי מערכת pioneer dehp770mp pioneer tsa6971e 350w גם רוצה לרכוש סאב pioneer 800/1000w אם לא אמצא משהו אחר יותר טוב במחיר הנ"ל השאלה היא איך המגבר יסתדר עם הציוד הנ"ל בכוונה של איכות וווליום גבוהה מישהו אמר לי שיהיה טוב אך ארצה לשמוע תגובות מעוד אנשים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל,מניסיון אישי,קישורים באינטרנט,וכו'. איך הוא בהשוואה ל9835 מבחינת פונקציות וחיתוכים? האם זה באמת אותו המכשיר מלבד הSWING SLIDE החדש שבו? הבנתי שזה גורם לבעיות במכשיר (שמועות...) ורציתי לדעת האם יש אמת בכך? תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף סוף קניתי את המערכת... עכשיו הגיעה החלק השניי כמה תעלה לי התקנה של כל המוצרים שהם קומפוננט מגבר פנאל סאב אני מדבר על הכל חייוט קיט כוח והדינמיט... אם אפשר גם המלצות על מקומות? טובים וזולים?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 3 תגובות
- 736 צפיות
שלום לכולם, ברשותי HU של רוקפורד 9100 שממזמן נגמרה האחריות, והמגבר הפנימי שלו שרוף... יש מה לעשות איתו? ( לא שבזה אני ישתמש בעתיד... פשוט אולי אפשר להרוויח עליו משהו) יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
MAXI vs ANL
מאת koyote- 0 תגובות
- 678 צפיות
מה הקטע? סתם שתי שיטות שונות או שיש הבדלים? בקיצור מה עדיף או שזה לא משנה?
הודעה אחרונה מאת koyote,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)