Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להוסיף להד יוניט של פיוניר החלש שלי או מחשב נייד, הבעיה שזה לא נוח כל כך או להרכיב מחשב ביתי עם מסך לסי די או מסך רגיל של דיודי מה דעתכם מה שניסה או מתכנן, אגב מה האיכות של הסאונד בלסטר פרו הסטנדרטי?

פורסם

למה אתה קורא לפאנל שלך חלש ?

מה התכלית של הוספת המחשב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל איפה כמות הגיגות שאני אמור לשמוע , איפה החיפוש הזריז בעזרת תוכנות שונות , איפה האקוליזר הרכב של הכרטיס קול שאני יוסיף פנל חלש זה אומר יציאה אחת למגבר כאשר יש לי 3 מגברים שסב זה ה3 שמקבל מהמגבר ה 2 מה דעתך? גם לדעתי אני יוכל לטעון חומר מחמחשב בבית לאוטו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי או לא אלחוטי הבעיה המרכזית פה זה הגנבה ..... או לסחוב את זה איתך..... תמסך כמובון

פורסם

אלוהים ישמרנו.

קשה לבדוק קצת דקדוק ושפה תקינה?

אם תרשום בצורה קצת יותר ברורה ונאותה, נראה לי שיהיו לך יותר תגובות. לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

פורסם

מחשב נייד לא יהיה פרקטי לפי דעתי.

ואם אתה הולך על CARPC נורמלי טוב, זה יעלה לא פחות מ 2000$

דבר עם ליאור FireBall

יש לו (טוב עדיין אין לו אבל יהיה :) ) מחשב בראלי שלו.

תתיעץ איתו כי זה חתיכת חור להיכנס לפרוייקט כזה. :)

פורסם

אלון באמת לליאור יש מחשב בראלי???? איך לעזעזל פיספסתי ולא ראיתי .:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא הבנתי מה כל כך סיפור קונים תרכיבים ומתקינים יום יומים גג

השאלה פה איזה כרטיס קול יוצר מהמחשב פי סי הזה וכמה יציאות וכל הפרצדורה כי ראיתי שלא מפורט

פורסם

לי היה פעם מחשב באוטו והוצאתי אותו, אני מוכר את הלוח אם שהוא מדגם VIA EPIA M-10000 תעשה עליו חיפוש, תגיד לי אם אתה מעוניין, זה מחשב שלם על לוח בגודל 17*17 סנטימטר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לדעתי ממש מיותר, עדיף לקנות כלשהו כונן נייד של 40 60 80 GIGA, לחבר אותו בעזרת HU שיש לו חיבור USB.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לדעתי ממש מיותר, עדיף לקנות כלשהו כונן נייד של 40 60 80 GIGA, לחבר אותו בעזרת HU שיש לו חיבור USB.

אם אתה משתמש בו רק למוזיקה אז אולי כן למרות שעדיין לא שווה את המחיר

אני כרגע בתהליך של בניית carpc בתקציב של מקס' 2000 שקל ( שזה כולל פול דברים ) שזה מחיר של רדיו דיסק נורמלי

ההבדל הוא שהמחשב לא מוגבל ואתה יכול לעשות איתו מה אבל מה שאתה רוצה

כמה אפשרויות :

Mp3

סרטים

Obd2 ( מערכת ניטור לאוטו )

משחקים

Gps

מצלמת רברס

Wifi

ועוד פול דברים שהכל תלוי בדמיון שלך :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בוא נגיד ככה, שאנחנו יותר מנשמח לראות פרוייקט כזה גמור, או בהליכי ביצוע...

אבל כמו שזה נראה... זה לא יהיה בזמן הקרוב.

• תוכן חדש...