פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 949 צפיות
רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין בזוקה לסאב חוץ מהמראה החיצוני . האם בוזקה מתאימה לסוג מוזיקה מסויים או שזה סתם סטיגמה . תודה
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 3 תגובות
- 781 צפיות
יש הצעת מחיר של הרכיבים הבאים באתר אינטרנט כלשהו (לא אנקוב בשמו למניעת פרסום): מגבר - PLATINUM AUDIO דגם pb-777 רמקולים - PIONEER 6961 וזוג טוויטרים (לא מצויין של איזו חברה או הספק...) המחיר הכולל של החלקים הנ"ל - 649 ש"ח רציתי לדעת מה איכות המוצרים ואם העסקה שווה. אשמח לתגובות.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 8 תגובות
- 885 צפיות
שלום.. יש לי סאב של קיקר 800 וואט 400 RMS והוא 2 סלילים כרגע הוא מחובר רגיל כמו כול סאב אחר ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר את הסאב כמו שהוא צריך את 2 הסלילים ביחד הוא יוציא יותר חוזק?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Pioneer 9650 עולה אפילו קצת יותר מהדגם של ALPINE 9855 . אשמח אם משהו ימליץ איזה מכשיר עדיף לרכוש? מה שאני יודע שבפיוניר יש תצוגה יותר יפה ויש לו 6V PREOUT לעומת 4V באלפיין מצד שני אומרים שכלל לאלפין איכות צליל טובה יותר מפיוניר. אשמח לדעת מה דעתכם..
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
הנה : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2351,normal_sales מה אתם אומרים עליו? למישו יש אותו... אם כן אשמח לחוות דעת. האם זה עדיף עליו? גם פיונייר ואותו טווח מחירים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30954 על התגובות יתקבלו בברכה, תודה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכבוד זה שהבאתי קיקר חדש מארהב החלטתי שהמונובלוק שלי לא עושה תעבודה איתו כמו שצריך וחשבתי להביא מונובלוק ברמה של חברה ברמה גבוהה אז חשבתי על planet audio דגם: VX900D קראתי עליהם הרבה דברים טובים שזה יצור יד class D ועוד כל מיני דברים השאלה אם הם באמת שווים את המחיר שלהם?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 977 צפיות
אני לא ממש מבין בסדרות של המכשירים של אלפיין, מה שכן אני מבין שהם מאודדדד יקרים(כנראה יש סיבה לכך). המכשיר במחיר הכי סביר היה מדגם-CDA9813, איך הוא?למישהו יש אותו?ישן?חדש? מה הפרי אמפ שלו? כל השאר כבר מגרדים את ה4 מלמטה. תודה
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1641904 מישהו יכול לחוות דעת על המכשיר? יש לו אפשרות להקליט ישירות על USB או על כרטיס SD וכמובן לנגן mp3 מהם. תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv_s, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתלבט האם לקנות מכשיר משולב dvd או רדיו דיסק איכותי ולשלב dvd בנפרד. שמעתי שמועות שבמכשירים משולבי dvd איכות הסאונד יותר גרועה, כי הלייזר של הdvd מפענח פחות טוב סאונד (במיוחד קבצי mp3). האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת GILAL, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הם גודל הרמקולים הקדמיים בפג'רו? ומה גודל האחוריים?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתם לא ממש יודעים איך? יודעים אך מתביישים? יודעים אבל לא מעלים על דעתכם איך אפשר לעולל דבר שכזה? הינה לכם תשובה אחת אשר תדליק אתכם לטוב ולרע -זה כבר מנקודת המבט שלכם. לחצו פה כדי להוריד ולצפון בסירטון אשר ימחיש לכם כיצד שולחים JBL 12" 1000 GT לעולמו ב2 דקות OMG!!! LOL המראות קשות לצפיה- ראו הוזהרתם!
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
"התחדשתי" במגבר בC150 של בוס וחיברתי אותו אתמול לרמקולים של פיונר 240 W וכל פעם שאני מדליק את האוטו \ מערכת אני שומע מן מכות חשמל מוזרות כאלה .. מן "בומים" ... הבעיה בחיווט ? אקבל את כל הדעות .. תודה רבה שמעון.
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין ברדיו דיסק אם פי 3 של חברת פיוניר / אלפין מצאתי כמה דגמים, אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים שאפשר לקנות בתקציב הזה (אם יש משהו ממש טוב אז אפשר לחרוג קצת) תודה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם, הבנתי את הדרך הנחמדה להוציא הספק כפול ממגבר, בשביל סאב. אני מתכוון לברידג'. אז סבבה, כשעושים ברידג' מקבלים הספק כפול, הסטריאו הופך מונו (מן הסתם...) , אבל מה הקטע של האוהמים? הם גם משתנים? יש לי רמקול של בית ששמתי באוטו, 4 אוהם, הוא גדול והHU לבד מגביר אותו נחמד (PIONEER 50*4) , אני רוצה לקנות מגבר ולחבר את הרמקול בברידג', אבל נבהלתי מהקטע של האוהמים... מישהו יכול להסביר לי מתי יורדים האוהמים ל-2 ולמה זה משתנה וכו' בבקשה? תודה לכם.
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על המכשיר הזה???? http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3436,'normal_sales') ומה אפשר לקנות בתווך המחירים הזה???
- 2 תגובות
- 728 צפיות
אני עדיין לא סגור על עצמי סופית,ממשיך להתלבט לצערי...7700 או 7750 מהדיוטי פרי ביום ראשון....רק כאלה שמבינים במערכות של פיוניר מוזמנים לעזור...כרגע אני נוטה יותר לצד של 7750. http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1845&CategoryID=72&Page=1 http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2392&CategoryID=72&Page=3
- 9 תגובות
- 904 צפיות
יש לי הזדמנות לקנות את המגבר מהדיוטיפרי ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. עד היום שמעתי את המגבר הזה והוא מחזיק מצויין סאב+קומפוננט שזה מה שאני צריך שהוא יפעיל, אבל השאלה שלי אם הוא עושה בעיות בעבודה ממושכת? הוא מתחמם יותר מידי? כיום יש לי מגבר של סוני שעושה את העבודה מצויין אבל חשבתי שאם כבר יש הזדמנות אז אולי נשתדרג קצת.
- 0 תגובות
- 730 צפיות
נדלקה לי נורית "HIGH POWER" המגבר של SOUNDSTREAM R700S . מחובר סאב 4 אום בבריד'ג מה פירוש הנורית?
הודעה אחרונה מאת kondaso, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לעשות התקנה של מערכת ואני מחפש מתקין מורשה (שיש לו חנות, שלא יהיה איזה סתם חאפר) שיעשה לי התקנה טובה עם הכבלים וכל מה שצריך בזול.... אם מישהו מכיר אחד כזה שירשום כאן...תודה...
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
Hi. I am about to install my laptop as a head unit in my car. I want to know what quality can I expect from my laptop built in sound card and the possibilities I have in upgrades. My laptop is IBM Centrino T41. I already tryed to connect it to the amplifier and hear the sound. Let's say it seems it goes poor when I rise the volume to high level.... What is quality of USB/PCMCIA sound cards that can be installed? Will it give an average-good quality when connected to amplifier(hifonics 6400xz)? What is the average price for such sound card is and what type will feet my needs best? Any feedback of someone that has already tried something like thi…
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש למישהו כתובת ו/או מס' טלפון שלהם? (או בפתח-תקווה ואשאל אותם) תודה.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מערכת דיי חמודה עכשיו כל פעם נשרפים לי בה דברים... הדבר הראשון שנשרף לי זה היה סאב בדיוק אחרי יום הוא נשרף והבאתי אחרי יום אחד אחר הסאב שהיה לי היה מאגנט דיסטרקטור 12 אינצ' ועכשיו יש לי מק אודיו מקסימוס 300 הוא בינתיים לא נשרף... לפני איזה חודש נשרפו לי הטויטרים של הסט קומפוננט שלי פייז cfs165.25 והחלפתי את הטוויטרים למק אודיו t20 משהו טוב!! וגם הם נשרפו לי...מכל סט נשרף אחד... עכשיו היו לי רמקולים של פיוניר 260 וואט רציתי להשתדרג וקניתי את המק אודיו אולימפיק גולד שמסוגלים לקבל 200 וואט אר אמ אס אחרי שבועיים שרפתי להם את הקרוסים ואת הטויטר והמיד שלהם אז קניתי פיוניר 460 וחיברתי אותם למגבר...עכשיו הג'יין שלהם עומד על פחות מרבע ואם אני מגביר במכשיר שלי מעל…
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך אני מרכיב את הקנווד 160 וואט שלי בצורה נורמלית על הדלתות הקדמיות? למישהו יש ניסיון?
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
מחפש אקולייזר...
מאת NuFc- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אקולייזר לרכב ואין לי מושג כמה זה יכול לעלות לי ואיפה לחפש... אני ישמח לשמוע על חנויות בהם יש אקולייזרים, ועדיף שיהיה מבחר. באזור חדרה עד פתח תקווה בערך
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם מישהו בפורום כאן רכש מכשיר בחו"ל? האם יש איזה משהו שאני צריך לבדוק בתדרים כדי שאני יוכל לשמוע את הרדיו בארץ? כל מידע נוסף יועיל, אני לא יודע אם לקנות שם או בדיוטי...
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 6 תגובות
- 874 צפיות
שלום, אני די חדש בתחום האודיו וחסכתי סכום של כ5000 ש"ח למערכת, אני אוהב לשמוע באיכות וגם בקצת עוצמה, אני ממש לא אוהב להרעיד את הקירות בבית אני מעדיף איכות על עוצמה. אני רוצה לרכוש מערכת מההתחלה ועד הסוף כולל הכל. חשבתי על כמה אפשרויות לכל מיני דברים ואם תוכלו הביעו את דעתכם על המוצרים או הציעו חדשים. HU: חשבתי על סדרת ה7 החדשה של פיוניר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=13493 או על האלפיין מהסידרה הזולה שלהם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129009 התקציב לHU הוא עד 1500 ש"ח. קמפוננט: ראיתי שהרבה פה ממליצים על מורל דוטק אז הם אחת מהאפשרויות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150456 רוקפורד, שמעתי שהם צרחניים מידי אבל גם הם אפשר…
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 3 תגובות
- 769 צפיות
מישהו יכול בבקשה לציין מס' סיבות שיכולות לגרום להתחממות מגבר? תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 4 תגובות
- 809 צפיות
ברשותי באוטו צי'נגר של סוני(את הדגם אני לא זוכר אבל הוא ישן מאד,פעם מצאתי את הגדם ברשת וראיתי שהוא יוצר בשנת 95!),רציתי לדעת אם אני קונה רדיו דיסק MP3 אני יכול לחבר אותו לצ'נגר ולשמוע גם ברדיו דיסק עצמו וגם בצינג'ר?אתם מכירים מישהו שהוא עושה את זה? כמה אמור לעלות? ואני מחפש דגמים מומלצים של רדיו דיסק של SONY עד 1300+- (את המכשיר אני מתכוון לקנות במהלך שהיתי בחו"ל). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה , יש לי מגש אחורי פנוי לאונו ו"מגן שמש": למגש יש הכנה לשני רמקולים של 6*9, אני צריך רעיונות מה לעשות עם המגש הזה, חשבתי לשים סאב קטן של 8 אינץ באמצע ולכסות הכל בבד אקוסטי (ויש וילון אחורי) כולל תמונה להמחשה. כל רעיון ייתקבל בברכה לגבי מגן שמש, שכחתי את השים האמיתי שלו אבל תבינו בתמונה הכל חשבתי אולי לשים מראה (לא בשבילי ) עם 2 מנורות בצד .
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
מערכת משתוללת.
מאת 620SI- 2 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכם. אני מדבר בשם חבר שיש לו בעיה רצינית באוטו. האמת שניסיתי לעזור ולא ממש הצלחתי. הבעיה היא כזאת.. כשהוא נוהג פתאום הווליום נהיה נמוך מאד. או שפתאום אין באס בכלל... יש לו רדיו דיסק של פיוניר דולפינים. (שכחתי את הדגם). קומפוננט מקדימה של מורל. מאחורה JBL. ומגבר של BOOS. היינו אצל כמה בעלי מקצוע. אחד אומר זה הרדיו דיסק. אחד אומר שזה הRCA. אני כבר לט יודע מה לחשוב. אגב כל ה4 רמקולים מחוברים למגבר. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Eviatar,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 960 אורחים (הצג רשימה מלאה)