Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף ALPINE 9855 או Pioneer 9650?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Pioneer 9650 עולה אפילו קצת יותר מהדגם של ALPINE 9855 .

אשמח אם משהו ימליץ איזה מכשיר עדיף לרכוש?

מה שאני יודע שבפיוניר יש תצוגה יותר יפה ויש לו 6V PREOUT

לעומת 4V באלפיין

מצד שני אומרים שכלל לאלפין איכות צליל טובה יותר מפיוניר.

אשמח לדעת מה דעתכם..

פורסם

פיונייר מכשיר טוב , יפה ושמיעה טובה אבל בקטגוריה שלו יש מכשיר שרמה אחת על ממנו - מדובר כמוסן ב-///ALPINE CDA-9855 .

בחירתי היא : אלפיין .

מש"ק זרזור

פורסם

תשמע מכשיר אחד מתחת להכי גבוה של שתי החברות, אבל החברה המנצחת היא אלפיין, את האמת אין פה הרבה מה לחשוב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
Pioneer 9650 עולה אפילו קצת יותר מהדגם של ALPINE 9855 .

אשמח אם משהו ימליץ איזה מכשיר עדיף לרכוש?

מה שאני יודע שבפיוניר יש תצוגה יותר יפה ויש לו 6V PREOUT

לעומת 4V באלפיין

מצד שני אומרים שכלל לאלפין איכות צליל טובה יותר מפיוניר.

אשמח לדעת מה דעתכם..

לשם איזו מטרה אתה צריך עוצמת פריאמפ חזקה כל כך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני נראה לי בחיים לא יבין מה הקטע של הפריאמפ, שמעתי כל כך הרבה דברים שהכל התבלבל לי ולא מבין כלום, מה צריך יותר, פחות, מה יותר טוב השתגעתי כבר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

המכשיר הכי טוב למכירה של אלפיין שאתה יכול להשיג זה 9835.

אבל כמו שכולם אמרו זה אלפיין אל תחשוב הרבה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
אני נראה לי בחיים לא יבין מה הקטע של הפריאמפ, שמעתי כל כך הרבה דברים שהכל התבלבל לי ולא מבין כלום, מה צריך יותר, פחות, מה יותר טוב השתגעתי כבר...

פריאמפ זה האות האנאלוגי שהפאנל שלנו תירגם מהדיסק הדיגיטלי שלנו .. (למשל).

אנחנו נותנים למגבר שלנו את הפריאמפ, והמגבר שלנו מגביר אותו בX הספק.

אם עוצמת הפריאמפ שלנו תהיה חזקה מידי עבור בורר הרגישות של המגבר - דוגמא קיצונית - 10 וולט.

סביר להניח שההגברה שלנו לא תוכל "להנחית" את עוצמת האות הניכנסת בצורה מספקת - ובכך תגרום למגבר להיות "רגיש" מידי , ולהיכנס לקליפינג מהר ממה שרצינו, ולא תהיה לנו שליטה על כך.

אם עוצמת הפריאמפ שלנו תהיה חלשה מידי, דוגמא קיצונית, 0.1 וולט.

סביר להניח שההגברה שלנו לא תוכל להשתמש באות ולהגביר אותו בצורה כזאתי שננצל את המקסימום של ההגברה שלנו.

עוצמת הפריאמפ שלנו היא סטנדרט, לעוצמת הפריאמפ אין שום השלכה לגבי טיב הסאונד המתקבל.

זה לא משנה אם מדובר ב 1 וולט, או 4 וולט,

במקרה ונשתמש ב4 וולט, נצטרך לשים את בורר הרגישות של כניסת המגבר על 0% גיין. (לדוגמא).

ואם נשתמש באותו המגבר עבור פריאמפ בעוצמה של 1 וולט, נצטרך לשים את בורר הרגישות של כניסת המגבר על50% גיין, לדוגמא.

המחוג של הגיין איננו מחוג "ווליום" זה לא משנה אם הינה על 0, או על 50, או על 100.

זה לא קובע את טיב ההגברה, או את טיב האות שניכנס. וכמובן שלא קובע את עוצמת ההגברה המתקבלת. (בשני המקרים שתיארתי המגבר יתאמץ בצורה זהה וצריכת החשמל שלו תהיה זהה גם כן)

ההשלכה האמיתית היחידה אשר קיימת על עוצמת פריאמפ חזקה יותר - זה פוטנציאל דחית רעשים גדולה יותר.

ככול שהאות יותר חסון, ככה היחס בינו לבין רעשי לוואי - גדל.

שורה תחתונה, אם אין לנו רעשים במערכת עם אות של 1 וולט, לא יהיה לנו שום יתרון על ידי שימוש ב4 וולט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה הקטע כאן ? למה כולם ככה דלוקים על האלפין? מה כ"כ מיוחד בו ? אם אפשר הסבר מפורט ככה שישכנע שהאלפיין הוא מעל לפיונייר , מה יש באלפיין ואין בפיונייר , דווקא הפיונייר הרבה יותר יפה אם נדבר על המראה החיצוני וגם שמעתי הרבה פיונרים , והם טובים מאוד.. אם אפשר הסבר , תודה.

עוד משהו , אפשר קישור לאלפיין הגי גבוהה F1 ? כמה עולה בערך?

תודה שוב

• תוכן חדש...