Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף ALPINE 9855 או Pioneer 9650?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי משי, הפיוניר 8M מעוות כבר ב40 בווליום ....

באלפיין זה לא קורה (ככה אני חושב , לא ביצעתי בדיקה בעבר).

מעניין אותי לדעת , האם יש פה אנשים שמוכנים לעשות את הבדיקה הזו עם סקופ ?

לקחת פיוניר ואלפין כוויכול מאותו רמה , וציוד קבוע , ולבדוק את העיניין ....

פורסם

אני מוכן לנדב את זמני רק תארגנו את הציוד הנבחן.

לא רק שהפיוניר הזה מעוות יחסית מהר, עוצמת הפריאמפ המתקבלת כשהאות שלו נקייה רחוקה מלהיות עוצמתית.

לא מדדתי אותה - אבל היא לא רחוקה מהפאנל קנווד2020 שלי. (כיילתי את אותה ההגברה עבור שני המכשירים הללו).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבעיה שאין לי את הציוד הנ"ל

אני מעוניין אבל אין ברשותי אלפין או פיוניר מהסידרות הגבוהות , אני ישמח להשתתף בהשוואה ולראות זאת . זה מאוד עיניין אותי .

פורסם
מה הקטע כאן ? למה כולם ככה דלוקים על האלפין? מה כ"כ מיוחד בו ? אם אפשר הסבר מפורט ככה שישכנע שהאלפיין הוא מעל לפיונייר , מה יש באלפיין ואין בפיונייר , דווקא הפיונייר הרבה יותר יפה אם נדבר על המראה החיצוני וגם שמעתי הרבה פיונרים , והם טובים מאוד.. אם אפשר הסבר , תודה.

עוד משהו , אפשר קישור לאלפיין הגי גבוהה F1 ? כמה עולה בערך?

תודה שוב

http://www.alpinef1status.com/e/index.html

לא סגור על מחיר אבל כמה אלפי דולרים.

איציק.

• תוכן חדש...