פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
עזרה בכיוון מגבר .. 1 2
מאת AlonSe- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי מגבר של PLATINUM 1000W 4 ערוצים. עכשיו אני רוצה לכוון אותו את הסאב חיברתי ב bridge ל REAR. ואת הקומפוננט לFRONT , עכשיו במחוגים של הכיוונון שמתי לקומפוננט, HPF עכשיו הטווח שלי זה בין 120H ל 3K, מה אני צריך להשים בערך...? וגם את הGAIN בערך איפה להשים.. ובסאב שמתי את המתג על LPF, והטווחים שלי זה בין 50H ל 250H כמה להשים גם פה...? וגם הGAIN כמה בערך... BASS BOSTER (SUPER BASS)s שמתי על 0 בנתיים יש לי 0|6|12 מה אתם ממליצים? יש לי קומפוננט LANZAR VX6C 120 RMS וסאב של LANZAR MAX-12D תודה מראש לעוזרים ...אלון
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי תיבה של אקספלוזן אם אני יאטום אותה הסאב עלולה בעתיד להיפגע? מתוצאה של לחץ שיכול להיוצר בתוך התיבה ומה התפקיד של החור בתיבה ?
הודעה אחרונה מאת liavm, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה יש לי סאב מגבר ומערכת קומפננטים אני צריך כבלים להתקנה עכשיו את ההתקנה אני אעשה במקום מסודר אבל אינ יביא איתי חוטים שיעלה פחות בכל אופן אני צריך הסבר קצר איזה חוטים צריך הבנתי שגם צריך פיוז בכל אופן אפשר המלצה טובה לחברה טובה שמייצרת ערכות או מה שצריך בשביל זה
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 2 תגובות
- 990 צפיות
לאבא שלי יש רמקולים בדלתות הקדמיות של אודיובנק או אודיו בהה(לא זוכר גם איך כותבים וגם איזה מהם) עכשיו כל פעם שהוא מכוון על באס גבוהה הדלת רועדת(וזה רק בצד אחד) הוא לא רוצה לעשות איטום למה זה לא בדיוק לתקציב שלו, חשבתי לבנות איתו תיבות .... אפשר בבקשה מדריך או תמונות של מישהו שעשה (עשיתי חיפוש) לפני כמה זמן ראיתי מישהו שעשה וגם בבקשה רשימת מצרכים וכמה עולים (אני רוצה לעשות אם אפוקסי ועץ) נ.ב - הרכב הוא סיטרואן ג'מפי תודה מראש יונתן
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה,אחי רוצה שאני ישפר לו את המערכת ברכב שלו (טראנו) וקומפוננט לא מספיק לו למרות שהוא אוהב את מה שקיים היום (HED סרווין 6.5אינץ'),כרגע בנוסף אליהם מותקנים בדלתת האחוריות קנווד 7X10 280W הישנים והטובים,ההתלבטות שלי אם להחליף אותם או להשתמש בהם. הבחירה היא בניהם,לאינפיניטי לJBL,השאלה אם שווה להשקיע בחדשים. ההתקנה תהיה כזאת,שתי סאבים בתיבה קטנה מאחורה (עובדים עם הרכב אז אין מקום לשטויות כמו בהונדה שלי) ועל התיבה אני יבנה תיבות לרמקולים האחוריים,בגלל שבמצב של היום הם נחנקים ועובדים גרוע בדלתות האחוריות. בנוסף אני רוצה להחליף לו את הHU מ7450 ל7700 החדש. ההתלבטות הנוספת שלי היא בין הסאבים של רוקפורד,בין הP1 לP2,את הP1 יש לי ב450 ליחידה ואת הP2 יש לי ב650 ליחידה,חדשים…
הודעה אחרונה מאת תומר צין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
באיזה רדיו דיסק של אלפין יש תחיבור לאי פוד ? ומה זה הי פוד בכלל? שם של חברה או שם כללי של נגן?
הודעה אחרונה מאת kashat18, -
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
http://img191.imageshack.us/my.php?image=pic007901mz.jpg http://img191.imageshack.us/my.php?image=pic007891st.jpg ואחרי הורדת הכיסוי: http://img242.imageshack.us/my.php?image=pic007943vr.jpg הרמקול יהיה מורל פולס 6X9 אמרו לי שיכול להיווצר מצב שאחד הדפנות שלו יהיה רחב ואי אפשר לקבע אותו. תודה
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני טס מחר ויש לי אפשרות לשדרג משהו במערכת. כיום המערכת שלי כוללת: JVC KD-G400 שני מגברים של לנזר HTG424 לרמקולים וHTG224 לסאב שני זוגות קומפוננט: מורל דוטק קדמיים ומורל פולס אחוריים וסאב סרווין ווגה HED12 מתוך כל המערכת הרדיו דיסק זה הדבר שאני הכי מאוכזב ממנו. אני מחפש 3 יציאות למגבר,קריאה מהירה של דיסקים, ובעיקר אמינות. בנתיים חשבתי ללכת על הDEH-P7750,למישהו יש ביקורת עליו?(אני מתכוון למישהו שיש לו אותו או היה) גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה...תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבעלותי סובארו B4. ברכב מותקן רדיו אינטגרלי של קנווד, אינני יודע דגם מסויים. לרדיו יש שתי תופעות מעצבנות ואני מבקש את עזרתכם לאיתור ופתרון התקלות או למציאת שותפים לצרה. 1. כל 20-30 שניות יש תופעה של 2-3 שניות שבה או שהשידור מופסק ע"י שקט (כמו שיחה ממתינה). או שתחנה אחרת עולה על זו שאני מאזין לה. 2. תוך כדי האזנה לתחנה כלשהיא בנסיעה באותו איזור, פתאום מתחילה סריקה של התחנות ולבסוף הערוץ חוזר ומתייצב במקום ממנו התחיל. אני רוצה לציין כי בכל המקרים השידור תמיד נשמע תקין לחלוטין. הסריקה חוזרת על עצמה גם במצב של עקיבה אחר הערוץ וגם במצב של ביטול האפשרות הזו. מאחר שלא היו לי בעיות כאלה בעבר. אני מבקש לדעת האם התופעה מוכרת בסובארו או בקנווד. אשמח לקבל מידע
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
שלום רב, לאחורנה רכשתי את ה7750MP ויש ברשותי איי פוד, ראיתי בעלון של פיוניר שיש אפשרות לחבר את האי פוד לרדיו דיסק באמצעות מכשיר שנראה כמו מודם. מישהו מכיר/ניסה את החיבור הזה..מישהו יודע כמה עולה מכשיר כזה, ובכלליות כל מידע שאיר את עיני יתקבל בברכה. תודה מתן
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 3 תגובות
- 963 צפיות
אני מתכוון לקנות ביום שישי את הDEH-P7750MP בדיוטי פרי וראיתי באתר של הדיוטי פרי שרשום שהמכשיר הוא 6.5V פריאאוט..זה נכון? אני שואל מכיוון שבאתר של פיוניר ישראל רשום שהמכשיר הוא 2.2 פריאאוט הנה קישור http://www.pioneerisrael.co.il/car.php?prod=DEH-P7750MP תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול בעזרתו הנדיבה של חבר שלי, שמבין בבנייה יותר ממני, בנינו תיבה יפהפייה לסאב שלי! התיבה הקודמת הייתה בעלת נפח של כ27 ליטר כשמומלץ לסאב שלי נפח של38-39 ליטר!! לתיבה הנוכחית יש נפח של כ42-43 ליטר. הסאב הוא ד"א PHOENIX GOLD OCTANE-R12 250 RMS. הרבה סיליקון, דבק נגרים ו-MDF בעובי 19 מ"מ. אנחנו הדבקנו על העץ את החומר הזה, מן מדבקה גדולה כזאת, מה שנותן לתיבה גימור דמוי שיש ממש יפה!! וכך היא נראית גמורה, מודבקת, עם הסאב בפנים ונקייה מכל שארית סיליקון/דבק או כל דבר אחר! וד"א זה חבר שלי שעזר לי לבנות! וכך כל הסיפור נראה באוטו אני ממש מרוצה מכל הנושא ורוצה להודות לחבר פורום בשם S-MAX (אני מקווה שאני כותב את זה נכון ) שאחרי שהתחלנו לדבר בחנות אודיו בח…
- 1 תגובות
- 617 צפיות
מהו גודל הרמקולים ברכב (קדימה)? האם בכל הדגמים( 3/5 דלתות) הגודל אותו דבר? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת gal75, -
שלום לכם אני בן 17.5 ולאחרונה רציתי להתקין סאב באוטו ראיתי את הסאב מדגם הנ"ל של פיוניר הרבה השביחו אותו והרבה אמרו שהוא לא ממש מומלץ(עשיתי חיפוש) חישפתי לעומק ומצאתי פיקס את התיבה שאמורה להוציא מהסאב את המקסימום באס! האם זה כדי? זה מה שיהפוך את הסאב ליותר אפקטיבי? http://www.audionet.co.il/details.asp?id=523&lead_id=&look זאת התיבה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141 וזה הסאב האם הוא סוג הסאבים שעובר לידך אוטו וכל הרחוב רוטט? או שזה הסוג שרק שומעים בתוך ה"סלון" של האוטו?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
דרוש מגבר 4 ערוצים 1 2
מאת koyote- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מחפש מגבר 4 ערוצים, לא חייב להיות דגם חדש אבל חשוב שיהיה איכותי בסביבות 4X50RMS - 4X75RMS במחיר של עד 2000 ש"ח מה דעתכם על: rockford 551x, Orion 4004, JL300/4 יש עוד המלצות?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 19 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי מגבר BOSS מדגם BA2900 אני רוצה לחבר לו מגבר נוסף, השאלה שלי האם אני צריך למשוך עוד סט של כבלים מהמצבר ומהמערכת (הכוונה ל- RCA, כבל +, וREMOTE) או שאני אמור למשוך מהמגבר הקיים?? אשמח אם למישהו יש תמונה שמראה את אופן החיבור ולהסבר קצר איך אני עושה את החיבור הזה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 907 צפיות
המתקין שהייתי אצלו אמר שבלי שלט למסך אני לא יוכל לראות בו כי צריך לתכנת אותו יש הגיון בדבר היות וברכב הקודם לא תכנתו עם שום שלט? איפה ניתן לקנות שלט למסך דינקי?
הודעה אחרונה מאת קובי, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המערכת הולכת להיות מוגברת על ידי jbl gto 75.4(בתקווה שיהיה בדיוטי פרי). גודל הרמקולים האוחריים הוא 5.25 אני אוהב באס עמוק, ואני שומע בעיקר ראפ, טראנס, ישראלי. רציתי לדעת האם שווה לרכוש בדיוטי פרי את הרמקולים והסאב(יש לי גישה לשם עוד שבועיים). או לרכוש בארץ, אם כן היכן(איזור ירושלים, עם אפשרות ליסוע לתל אביב אם יש מקום מיוחד או זול). כמו כן רציתי לגעת גם לגבי מקום התקנה. והערכה כמה עולה להתקין את הכול(רמקולים,סאב,מגבר).? תודה מראש, צחי.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 3 תגובות
- 959 צפיות
היי הרמקולים שלי הקידמים בדלתות מותקנים בצורה שהרמקול לא אטום ומחוזק בתוך הדלת אלה יש רווח של כמה סנטימטרים מהדלת עצמה כי אין מקום בתוך הדלת האם צמר סלעים מסביב לרמקול ויגשר בין הדלת לרמקול יכול לעזור בסאונד יותר טוב או שאין סיכוי וצריך בצורה מיקצועית עם עץ לעשות את זה? אולי ספרי שמחבר בין בלוקים של אינטונג לבטון יכול לעזור ? לא זוכר מה השם של הספרי...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי שמכיר ALPINE CDA-9847R רציתי לשמוע את דעתו על המכשיר ....
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 2 תגובות
- 931 צפיות
יש לי סאב אחד של מגנט הוא בצורה מלבנית צבע שחור ומצד אחד אפשר לראות את הצד הכסוף של המגנט ומצד שני לבן איך הוא ויש לי עוד סאב של מק אודיו אדום רד אטאק red atteck איך הוא תביעו דיעה הדגם של הסאב של מגנט הוא trancforce1100 300 וואט ר-מ-ס
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בטח כולכם שמתם לב שכל המכוניות החדשות מגיעות עם רדיו דיסק מובנה ומעפאן... אני שואל את עצמי מה יהיה? אוקיי אז היום לרובנו עדיין יש את הפיג'ו או הסוזוקי או הניסאן משנות ה90:) אבל מה יהיה עוד 20 שנה למשל ... המכוניות החדשות של היום יהיו הישנות של העתיד, משמע כל המכוניות יהיו בעלות רדיו דיסק מובנה... לאן כל העסק הזה הולך? הרי רדיו דיסק מובנה זה דבר מסריח לגמריי... מה אתם אומרים?יש פיתרון למצב הזה? ולא פיתרון שדורש התקנה מסובכת של רדיו דיסק חיצוני
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
הספקים של מגבר
מאת ROEE7- 7 תגובות
- 860 צפיות
שמתי לב שבפירוט של המגברים של קיקר ישנם 2 מצבים ואני אפרט בקצרה: 14.4V 120RMS*4CH=4OHM 12.5V 70RMS*4CH=4OHM מדובר על הדגם 650.4KX למה זה בעצם ככה? ואיך זה פועל בעצם כל הקטע הזה?מה הגורמים המשפיעים פה? האם יש מצב שיש לי מגבר כזה באוטו והוא מספק לי רק 70 RMS/? עם כל הכבוד 50 RMS לערוץ זה הבדל ענק!@#!$@#$ תודה....
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
צריך (צריך = מבקש) המלצה למערכת בפונטו
מאת Guest anakonda- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה אליכם בקשר למערכת ברכב פיאט פונטו שנת 2004(אם זה משנה) יש לי עכשיו רמקולים מקוריים ברכב זאת אומרת רמקולים באמת דיי טובים מקדימה ורמקולים חרא מאחורה קצנים בקושי שלוש סנטימטר רוחב בקיצור חרא של איכות הקדמיים נראה לי דיי טובים אפשר להשאר איתם אני מעוניין לרכוש רמקולים אחוריים סאב בופר ומגבר עכשיו השאלה שלי איזה חברות אתם ממליצים ? אני צריך מגבר אחד לסאב ומגבר אחד לאחוריים? אם אפשר קצת הסבר כללי על ההגברה שצריך ברכב חשוב לציין כי יש לי גישה לדיוטי פרי אם אתם ממליצים על מוצרים משם אני גר באזור הצפון(חיפה) לי כרגע יש רדיו דיסק של פיוניר דגם DEH1650 Pioneer תודה מראש לעוזרים!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה חומר בידוד הכי מומלץ לשים בתוך סאב ,ואיך אני אדע כמה לשים?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
סאב של hifonic
מאת mismis- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. חבר שלי רוצה לקנות סאב וופר ,אני הצעתי לו ללכת על היפוניק כי קראתי בכמה פורמים שהחברה מאוד איכותית והמוצרים שלה נשמעים נפלא. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2690,'normal_sales') זה סאב של היפוניק שהכי מתאים לתקציב שלו . איך הוא ,זה בטח הסדרה הכי נמוכה שלהם לא?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 950 צפיות
שלום, אני כבר כמה חודשים מחפש, נובר וחופר.... בחיפוש אחר מגבר לרכב במחיר של 300-500 ש"ח... רציתי יד שניה (משהו ששווה 700 ככה... במחיר טוב) אבל לא יצא לי למצוא משהו טוב יד שניה במחיר סביר... הציעו לי את המגבר הזה: http://www.b2loud.com/items/item198.htm ב-500 ש"ח, המחיר סבבה בשבילי, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את הכסף... הוא מגיע עם אחריות לשנה ככה שזה כבר טוב, השאלה אם כדאי להשקיע 500 ש"ח בכזה רסיבר, או להישאר בלי ולחכות למציאה? השאלה השניה היא - אולי הרסיבר הזה ב-500 ש"ח עם אחריות לשנה, זו בעצם מציאה לא רעה...? תודה לכם חבר'ה ולילה מצויין
הודעה אחרונה מאת 0r3n, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכול מי שלא יודע ללנד קרוזר יש מערכת מובנת (רדיו דיסק מובנה) השאלה שלי היא אם אפשר לחבר לרדיו דיסק המובנה הזה מגבר (או במילים אחרות אם יש לו יציאה של RCA)....ואם לא אז איך אני יכול לחבר לו מגבר וסאאב וכו כי כול המערכת יושבת לי פה בבית. תודה רבה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת alpine, -
בעיה בסאונד 1 2 3 4
מאת TRANSFORMATOR- 58 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הייי יש לי בעיה כאשר אני מגביר יש לי עיותים ושריקות חדות ישר לאוזן כיון כבר עשו לי מיק מיק מהפורום ועדין ישארה אותה בעיה רעיונות פיתרונות?
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות פאנל חדש ואני מתלבט בין שני המוזכרים הנ"ל. ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם מכיוון שהשני עולה פחות. תודה מראש על העזרה, אייל.
הודעה אחרונה מאת kashat18,