Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של hifonic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חבר שלי רוצה לקנות סאב וופר ,אני הצעתי לו ללכת על היפוניק כי קראתי בכמה פורמים שהחברה מאוד איכותית והמוצרים שלה נשמעים נפלא.

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2690,'normal_sales')

זה סאב של היפוניק שהכי מתאים לתקציב שלו .

איך הוא ,זה בטח הסדרה הכי נמוכה שלהם לא?

פורסם

hifonics.

ולא, זו לא אחת החברות היותר איכותיות... ולצורך השוואה, בארה"ב יעדיפו מוצרים של לנזר עליהם

בכל רגע נתון.

וכמו לכל חברה, יש לה סדרות גבוהות יותר (אך לא גבוהות בהשוואה לרוקפורד, קיקר, וכו...)

גל

פורסם

בא נגיד ככה, הסאב הזה נמכר בחנויות (לא איביי) באינטרנט ב27 דולר!!!!

אבל הבנתי שאת ה30 דולר האלו הוא דיי שווה :) מכמה ביקורות שקראתי לא מזמן.

לא בדיוק שיווה אבל סביר, במחיר הזה יש את הקנווד והפיוניר שאמורים להיות טובים יותר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

HIFONICS היא חברה שדי מתמחה בעיקר במגברים.

הסאבים שלהם די אומללים ולא ממש שווים את הכסף.

אבל ב 30 דולר, מה כבר יכול להיות...הסאב יעשה את העבודה, ומקסימום בשביל 150 ש"ח זה פרוטות...

אם אתה מחפש משהו פשוט אז הם מתאימים, אני לא ממש ממליץ על הסאבים שלהם.

לגבי מגברים זה משהו אחר.

under construction..

פורסם
HIFONICS

הסאבים שלהם די אומללים ולא ממש שווים את הכסף.

אבל ב 30 דולר, מה כבר יכול להיות...הסאב יעשה את העבודה, ומקסימום בשביל 150 ש"ח זה פרוטות...

הוא דיבר על לקנות בארץ ב-600 ש"ח!

הבנת?

ZZR

• תוכן חדש...