פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
אנא עזרו אני מעוניין לקנות מיצובישי קולט 97 ואני לא יודע מהי מידת הרמקול מקדימה ומהי מאחור אם תעזרו לי אני יודע לכם
הודעה אחרונה מאת ROCKFORD -RF, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כיום רדיו דיסק מדגם kenwood krc-685R וסט קומפוננט MB-Quart DSD216. כל זה בפורד פוקוס שנת 2002. אני שומע בעיקר מוזיקה קלאסית, ואין לי שום עניין במערכת בעלת עוצמה חזקה מאד, אלא רק בצליל איכותי, מדויק מחד וחם ונעים מאידך. אני מניח שמה שחסר לי זה מגבר וסאב כדי להשלים את התמונה, כשהתקציב שלי צנוע. קודם כל, האם אני צודק בנקודה זו? שנית, על איזה ציודים הייתם ממליצים לי בסדר גודל של תקציב לא גבוה? שלישית, מה יש לכם לספר לי על הציוד שיש לי כיום? תודה לכולם, נדב.
הודעה אחרונה מאת alien, -
- 3 תגובות
- 893 צפיות
לחברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות לפיאט אונו שלי רמקולים 6x9 חדשים במחיר של 400 עד 450 ש"ח. על איזה רמקולים אתם ממליצים בהנחה שאני לא הולך לחבר אותם למגבר אבל בכל זאת חשוב לי עוצמה ואיכות (של באסים בעיקר) עד כמה שניתן במחיר כזה ? חשבתי על mac audio premium 69.4 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=216&CatCode=120 למרות שהם קצת יותר מהתקציב שלי מה אתם אומרים עליהם? נ.ב אין לי באוטו רמקולים מקדימה וגם אני לא רוצה לקנות בינתיים בגלל שבפיאט יש מקום רק ל 4 אינטש ואני חושב להחליף אולי את האוטו אז אני לא רוצה להישאר איתם... בברכה סהר אשכזני
הודעה אחרונה מאת sayed, -
- 3 תגובות
- 982 צפיות
בעוד כמה חודשים אני נתכוון להחליף סאב. לסאב הנ"ל: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=723&CatCode=230 כנראה.(עדיין צריך לשמוע אותו). השאלה שלי היא איזה מגבר לדעתכם יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר? חשוב לי לציין שהדבר שהכי חשוב לי זה SQ ולא שישמעו אותי מקילומטר. חשבתי אולי להביא את ה JBL מהדיוטי, ואיך שהוא אם אפשר לחבר את כל היציאות אליו. פתוח להצעות גם לסאבים אחרים עד 2000 ש"ח דגש על איכות. תודה מראש תומר
הודעה אחרונה מאת griber6, -
משהו מוזר בחיתוך לסאב 1 2 3
מאת Turbine- 34 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חבר'ה קניתי HI FONICS ZX 6400 עכשיו הסאב נשמע מוזר מאוד, הוא לא דופק נמוך .. והחיתוכים במגבר נורא משונים אפשר לחתוך לסאב גם דרך הכיוונון על ה HI PASS וגם דרך הכיוונון של ה LOW PASS רשום בחוברת שכששמים את ערוצים 3\4 על LOW PASS הכיוונון של הHI PASS הופך ל SUBSONIC FILTER מהז ה אומר? ואיך אני יכול לחתוך אותו נמוך כמו פעם? אני אוהב את הרעידות, ולא את הדפיקות... הסאב הוא , סרוין וגה דגם וגה 124
הודעה אחרונה מאת Turbine, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחדשתי בו(הביאו לי) ואין לי מושג איך המכשיר הוא טוב? או שכדאי כבר להשקיע באחד חדש? מישהו מכיר את הדגם? הנה תמונה של הפאנל: http://www.telekaeden-valby.dk/pics/pioneer/deh1300r.jpg אני אוכל לחבר לרדיו דיסק הזה סאב וופר וכל מיני בסגנון? מחר אני אלך למישהו שיתקין לי אותו... כמה לדעתכם יקחו לי +/- על פירוק רדיו טייפ והתקנה של הרדיו דיסק הזה? תודה רבה מראש :]
הודעה אחרונה מאת Asher_B, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה, אני בן 18 וקבלתי מההורים מתנה מכונית סוזוקי סוויפט משנת 95 במצב טוב מאוד (105 אלף קילומטר, שמורה) הבעיה היחידה באוטו היא המערכת שלו (או יותר נכון שאין לו..) אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מערכת הכוללת רדיו-דיסק MP3 ורמקולים עד סכום של 1700 שח (צנועה, אבל מה לעשות שזה מה יש..) הרעיון הוא לא להרכיב מערכת שתפוצץ בווליום אלא פשוט תתן אפשרות לשמוע קצת מוסיקה באוטו
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי הפיורי שלי כ180RMS בגישור [סה"כ 180*2] מחובר ב2 גישורים ל2 סלילים של הלאנזר . כללי הפיורי מזיז בצורה מעולה ורצחנית את הסאב ממש מטורף ואני טוחן אותו בעוצמות אבל הוא בזמן האחרון מתחמם בטירוף ודי מדאיג אותי כיוון שהמגבר עובד על 2 גישורים [עומס גדול יותר] ועוד מרים סאב ולא אלמנט 5.25 סטנדרטי ]בנוסף על כך עדין זה לא זה ואני מעוניין במונו שסופית יפתח ויסחט מהסאב את מקסימום התמורה והביצועים שהוא יכול לתת. לכן כניראה ולא תהיה ברירה אלה להביא כמו בנאדם מונו בלוק אשר יעודי לעבודה עם סאב DVC בעיקר ולנצל את מלא ההספק ב2 אוהם . התקציב שלי כרגע הוא עד 850 שח למונו כזה. ברצוני לדעת מה מיד שניה אפשר להביא בסכום כזה? אבקש מבעלי הניסיון לומר לי מה אני יכול להעלות בחכה מיד שניה ב…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם... לאחר חיפוש וקריאה של 8 עמודים עם תוצאות, לא מצאתי את מבוקשי... לכן אבקש את עזרתכם, הייתי רוצה לדעת קצת על הקומפוננטים שלהם, על הסדרות שלהם, מהנמוך ועד לגבוהה... עם אפשר גם מחירים ופרטים טכניים... ולא תזיק גם המלצה לקומפוננט מסויים שלהם... בכל אופן תודה מראש אופיר
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עכשיו התקנתי את הטוויטרים על השמשה הקדמית עם פילטר מעביר גבוהים אקטיבי (היה אפשר גם עם קבלים בתור פילטר פסיבי שמקבלים באריזה אבל זה לא אותו דבר) שומעים פיצוץ , ממש מעלה את האיכות רמה אחת מעלה, אני מרוצה עד הגג
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ההחלפה מ8 גייג ל4 גייג היא כזאתי משמעותית בשמיעה ???? כרגע אין לי כל כך בעיה עם הכבלים הקיימים, אבל אמרו לי שברגע שאני יחליף את כל החיווט כולל הRCA אני ירגיש הבדל גדול... כרגע יש לי 8 גייג באוטו עם RCA 1 של רוקפורד ו1 RCA פשוט כחול... הפיוז שיש לי לי הוא 30A והוא נראה כמו פיוז רגיל של הרכב ולא כמו שראיתי אצל חבר שלי שהוא נראה שקוף וגדול כמו מנורה כזאתי.... זה משמעותי????.
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי HU של רוקפורד מגבר HI FONICS ZX6400 סאב, ורמקולים אני הרכבתי את הכל עצמי, עם קיט התקנה שהיה לי מהרכיבים הקודמים קיט התקנה של לאנזר, עכשיו ה RCA שמחובר, הוא RCA פשוט לחלוטין, לא מה שהיה בקיט (נקרע).. היו לי פיצוצים ופאקים שהייתי מכבה\מדליק את המכשיר, ומעביר שירים, וכו'... חיברתי לRCA מינוס, והקולות האלה השתתקו (כנראה המשתיק רעשים של המכשיר נשרף או משהו) אבל עכשיו נשארו לי רעשי רקע, אלטרנטור וכו'... רציתי לדעת אם כבל RCA איכותי יפתור לי את הבעיה? או שמא אני צריך לעשות משהו נוסף??
- 0 תגובות
- 801 צפיות
שלום פטישים! קיבלתי ממישהו הצעה על מונובלוק מסוג : MAGNAT דגם CLASSIC 1000XL . זה המונו- http://cheaper.co.il/product.asp?productid=308&CatCode=169 בכל מקרה המונו הזה מוצהר 450RMS ב2 אוהם [הלאנזר שלי מוצהר 500RMSב2 אוה] בכל מקרה המגבר אצל הבחור בערך 7 חודש ולא היה הרבה בשימוש. ויש לו אחריות לעוד 5 חודש . הגעתי עם הבחור למחיר של 400 תשלום מצידי עבור המונו הזה. זה מחיר נוח וזול ונגיש עבורי כרגע להשקעה ומתאים לי לשלם 400 על מונו. השאלה היא כזו. את המונו הזה לא יצא לי לשמוע[שמעתי רק את הפאנטום של מגנט שהוא מפלצת ומוצהר מעל 600 ב2 אוהם] הקטע הוא שאת המונו הזה אני לא שמעתי ולא ראיתי ולא יודע כרגע בשלב זה על מה בדיוק מדובר.אשמח לקבל קצת אור מאנשים אשר מכי…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי היום דבר מאוד נחמד אם דיבורית בלוטוט' ופאנל פיוניר, כאשר נכנסה שיחה למכשיר השם של המתקשר הוצג בפאנל ובלחיצת כפתור בפאנל השיחה נכנסה ונשמעה ברמקולים של הרכב. אהבתי את הרעיון מאוד מאוד ועניין אותי לדעת אם אפשר לעשות את זה אם הפאנל שלי Clarion DRX 9575 RZ ואם כן אם איזו דיבורית בלוטוט' לשלב את זה?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
עזרה בבחירת סאב 1 2
מאת קובי נקאש- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם .....ונעים מאוד אני חדש פה.. הציעו לי לרכוש סאב של מורל ...800 ואט פאק 300 אראמאס... למישהו יש אולי מושג איך החברה מורל בסאבים...?!?! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת קובי נקאש, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה, חבר שלי טס עוד יומיים לניו יורק ואמרתי לו שיביא לי כמה רכיבי אודיו... הבעיה שאין לי מושג איזה חנויות יש... אם מישהו יכול לתת לי שם של חנות שיש לה אתר באינטרנט, וממוקמת בניו יורק, אני אודה לו מאוד!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 5 תגובות
- 947 צפיות
מרוב השעמום עשיתי כרגע חיפוש על שום דבר בפורום האודיו, ונתקלתי בתרד ישן: http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24600&highlight=%F4%E0%F0%F5 שבו אייל אמר: השאלה שלי, איך בידיוק אני מחשב את זה? XMAX*INCH? אם כך הדבר, מהו תפקיד הוואטים (רמס) אז? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
עזרה בבקשה
מאת danino- 0 תגובות
- 564 צפיות
כלל מספר 13 בפורום: תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא יתקבלו בהבנה. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
הודעה אחרונה מאת danino, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
החלטתי להחליף את המערכת אצלי ברכב (elta) למשהו יותר רציני יש לי אפשרות לרכוש אלפיין דגם 9843 ב 800 ש"ח חדש באריזה יש למישהו ניסיון עם המכשיר? איך המחיר?
הודעה אחרונה מאת shpatoza, -
- 1 תגובות
- 991 צפיות
בפורום התלונן בחור בקשר לאיכות שמע ב5750. לי יש את אותה הבעיה. איכות גרועה. אולי זה כיוונים, ואולי לא. אם יש עוד אנשים עם 5750 בבקשה לרשום התרשמות מהמכשיר, זאת בכדי לתת כלים לחברי הפורום שעשויים או עלולים לרכוש את המכשיר. שרון
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מגבר PHASE RS4 עכשיו בימים חמים לא רק בבוקר אחרי 40 דקות עבודה המגבר מתחמם ומתנתק השאלה שלי האם משהו לא בסדר עם המגבר או שפשוט צריך לשים מאווררים. ואם צריך לשים מאווררים איפה הכי אסטטי למקם אותם.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם אפשר להתקין רמקולים בדלתות, ברנו מגאן חדשה (קדימה ואחורה), בלי לפגוע באחריות? הייתי אצל מתקין , והוא טען שהוא לא מוכן לעשות את העבודה הזאת, כי זה פוגע באחריות היצרן, והוא לא עושה את זה, ולטענתו אי אפשר להתקין בדלתות בלי לפגוע באחריות יצרן. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני כרגע מרכיב דוטק 6 וחצי בדלתות ,האם עדיף ליצור תיבה קטנה אטומה.? או לחבר אותם רק עם בסיס רגיל האם זה ישפר את האיכות,ואם כן מה נפח התיבה? אני מתקין אותם על יונדאי אקסנט אקוסטיקה על הפנים . ועוד שאלונת. אני משתמש בקבל לרמקולים 2 מילמטר מסוכך זה לא יותר מדי עבה בשביל הטויוטרים?
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
שאלה לגבי קבל
מאת ROEE7- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 998 צפיות
יש לי סוזוקי בלנו ואין לי נפילות מתח, אורות מהבהבים או תופעות כאלו ואחרות. האם אני צריך קבל באוטו? יש לי 2 מגברים אחד של 680 RMS והשני של 560 RMS
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 2 תגובות
- 739 צפיות
בשעה טובה קניתי ב.מ.וו 320 97'. הרכב הגיע עם רדיו טייפ מקורי של ב.מ.וו. על הרדיו לא כתוב איזה חברה הוא ולאור העובדה שספר הרכב הוא אך ורק בגרמנית אני גם כנראה לא יבין משם. (בכלל לא נראה לי שמוזכר שם הרדיו). אני רוצה להתקין צ'יינג'ר באוטו, ואני לא יודע אם בכלל זה אפשרי (אם הרדיו מאפשר שליטה על הצ'יינג'ר) ואם כן מה יתאים ומה לא. כל עזרה או מידע יתקבלו בברכה. עומר.
הודעה אחרונה מאת GILAL, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך להגיע בקרוב המגבר המפורסם JBL GTO75.4 ומה יקרה אם אני יחבר אותו לסאב של 600RMS? הגישור זה לפי היצרן בסביבות ה280 וJBL לא נראה לי שיזייפו הרבה אז כנראה בסביבות השאלה היא האם אני אוכל לפתוח אותו טוב (לא הכי גבוהה שלו אבל טוב)? נ.ב המפלצת הזו מעניינת אותי בגלל שהבחור מאשקלון והוא גם חבר בפורום שהציע לי בזול תודה לכל העונים וזה די דחוף
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בניתי לסאב שלי תיבה אטומה (סאב לאנזר מדגם VIBE PRO) ולא אהבתי תתוצאה של האטומה אני מעדיף להוסיף לו פורט הוא היה נשמע יותר טוב בתיבה הפתוחה שהיתה לי פעם. המידות שלקחתי נמדדו ונבדקו במחשבון באתר אוטוסאונד והמידות שהגעתי אליהם בשביל להגיע ל70 ליטר הם: a:27 b:40 h:36 c:60 את המידות אפשר להבין לפי התמונה הזאת: http://www.autosound.co.il/content/tools/volume/vtrapprism.png עכשיו רציתי להוסיף לו פורט הבעיה שאין לי מושג בזה כמה קוטר כמה אורך ? אם אפשר לעשות תפורט מצינור פלסטיק? אם הוא בולט טיפה החוצה זה נורא? הבנתי שהפורט גם קובע את התדרים של הסאב פחות או יותר ואני אוהב תדרים נמוכים כמה שיותר. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב! יש לי רדיו דיסק של קנווד קצת ישן ונראה לי שלפעמים הוא שורט לי דיסקים!? האם זה יכול להיות? ואם כן יש מה לעשות בנדון? תודה חברים...
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
זה לא פורום סיוע לנערים מתבגרים, נסה שוב עם כותרת שתעיד על תוכן ההודעה.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקציב הוא בסביבות 900-1200 בינתים יורכבו רמקולים סטנדרטיים של האוטו ( איביזה 2002 ) אחרי הרדיו דיסק יבואו רמקולים וכנראה מגבר ... העדפה לפיוניר... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת PMP,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 2,314 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- PASHUT
- דובצע
- WideFocus
- davemustaine87
- lanosforce
- פשטות
- נירו72
- yoni162
- FROGIE
- amit54
- Chmimo