פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
שירשור בקשר למפגש לכאן ! 1 2 3 4 5
מאת סאונד בראש- 62 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
וואלה היה באמת מפגש כייף הייתה הענות גדולה ומוזיקה לא חסרה ! היה נחמד להכיר אנשים חדשים , תמונות תשרשרו לפה במקום לפתור תרד חדש !
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המגברים ועל החברה עצמה בכלל www.audiobahninc.com
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם רוצים לשפר את המערכת המקורית שבאה במכונית הונדה סיווק 2006 אז מה הכי שווה לעשות ? ההורים נוסעים לחו"ל אני חשבתי על לקנות JVC KD-G805 ב 200 דולר האם זה ישפר משמעותית למרות שעדיין מדובר ברמקולים המקוריים של הונדה ? כמה RMS הראדיו דיסק הזה מוציא ? המקורי של האוטו מוציא 20
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 1 תגובות
- 902 צפיות
שלום! רציתי לדעת בבקשה מהו גודל הרמקולים הקדמיים בשברולט קוואליר שנת 96? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת mismis, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדלים ביניהם? מה היתרונות של כל מכשיר, ומה החסרונות. המכשירים יחוברו למגברים, אז יציאות הרמקולים הם זניחות. ומה עדיף 860 פרימייר או 9853
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
בחירת מגבר
מאת polarom- 5 תגובות
- 770 צפיות
רכשתי קומפוננט lightning audio הצהובות וסאב cerwin vega VMax 12 איזה מגבר יתאים? צריך 2? מישהו אמר לי שעדיף לי קנות לסאב מונו בלוק ואת הקומפוננט לחבר ישירות לרדיו דיסק (פיוניר DEH 3600 4X50W) תודה מראש לכל העונים ואם אפשר לפרט כמה שיותר על חברות ממומלצות ודגמים.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סאב מדגם LANZAR V-PRO 124 VIBE PRO ועד היום שהוא אצלי שנה כבר אין לי מושג איזה תיבה עדיף לתת לו עד היום הייתי אם תיבה פתוחה 56 ליטר בערך עשה תעבודה מצוין השבוע החלפתי לו תיבה לאטומה הבנתי שזה יתן יותר דיוק הבעיה שהתיבה הייתה 40 ליטר מה שקרה הסאב נפגע והסליל שלו נשרף ויתוקן מחר על ידי היבואן של לאנזר(אני לא מתכוון לוותר על הסאב הזה כל כך מהר) השאלה שלי בעצם איזו תיבה עדיפה לתת לו פתוחה סגורה כמה ליטרים לדעתכם הוא צריך? כל תשובה תעזור תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
עוד תמונות והסבר אודות תהליך התיקון: http://www.exilecaraudio.com/forum/viewtopic.php?t=61&start=0 מעניין
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צוהרים טובים לכולם! ברצוני לרכוש רמקולים 6*9 למגש האחורי אצלי במאזדה הרמקולים באים להשלים לי את הסאונד שלא בא מאחורה מכיון שעכשיו יש לי במה קידמית קומפננט + סאב חשוב לציין שכן נכנס לי 6 *9 אצלי באוטו ולא צריכים לחתוך ועוד יותר חשוב לציין שהרמקולים יתחברו לפנל ולא למגבר!!! עכשיו בחרתי לי כמה רמקולים ורציתי המלצה לאחד מהם למי שיש אותם או למי ששמע אותם פיוניר 6971 350W http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130665 קנווד 6925 250W http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34108 ויש גם jbl cs369 dragstar dce 913 מי לדעתם יתן לי את השלמת הסאונד הכי טובה מבניהם? ודרך אגב הפנל שיש לי הוא 4700 של פיוניר
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 8 תגובות
- 928 צפיות
כמנו שכבר רשום בכותרת אני רוצה לחברת את אפשרות הMUTE (השתקה בעת שיחות נכנסות) לHU, מצאתי את unit של הדיבורית אבל אין שם חוט (שאמור להיות בצבע כתום נראה לי) שמתחבר לHU, יש את חיבור המתח של הדיבורית, מקרופון, רמקול, אנטנה, בננה שמתחברת לדיבורית עצמה עווה יחסית ויש עוד חיבור אחד נראה כמו כניסה לבננה של טלפון אבל לא מחובר שם כלום. מדובר בדיבורית של נוקייה למכשיר 6230. השאלה השנייה היא לאחר זמן עבודה יחסית דיי קצר הHU מתחמם בצורה מטורפת ממש רותח גם הדיסקים יוצאים רותחים, האם זה טיבעי או שישנה בעייה כלשהי? והאם יכול להגרם נזק? אולי אני ייחבר מאוורר לרדיו דיסק בצורה כלשהי וזה יפטור את הבעייה? מדובר ברדיו דיסק של פיוניר דגם 7450 תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 7 תגובות
- 988 צפיות
איזה סאב לדעתכם יותר איכותי (SQ)? ההגברה היא של רוקפורד מונו בלוק 300 W RMS -p3001 1.v max "12 300 w rms 2.focal 33a 400 w rms במובן שניהם יהיו בתיבה אטומה. בהתאם להוראות יצרן של כל חברה. הדגש הוא אך ורק על SQ! אני לא מחפש עוצמה. תודה רבה איציק.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנשים יש לי שאלה המגבר הזה:http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=ceffabeca526d9b271cacd5a0855c00a&productid=157 יכול לדחוף את הסאב הזה? :http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=ceffabeca526d9b271cacd5a0855c00a&productid=45 למגבר יחובר גם סט קומפוננט מה שאומר שאת הסאב אני יחבר בגישור ואם כבר גישור אז אתם יודעים כמה הוא מוציא בגישור ? תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 4 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם היום ההורים שלי טסים לניו יורק ואחרי התלבטויות רבות זה הציוד שבחרתי לבקש שיביאו איתם: מגבר: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=hifzx6400&store=&catid=306 שיחליף SPL פרימייר 4*75 סאב: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=cervmx12svc&store=&catid=369 שיחליף magnat xpress 180 rms איטום לדלתות: http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=dyn10135 סך הכל העלות הכוללת היא 325$ שלדעתי זה סכום יפה מאוד לרכיבים האלה(200$ מגבר 90$ סאב ו-35$ האיטום) הרכיבים יצטרפו ל-HU פיוניר 5650 ולסט קומפוננט MB-QUART DSE 216 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
היי, האם סט של דוטק 6 ייכנס בדלתות של הקסארה שנת 00-01? תודה.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכם, תופעה מוזרה שקרתה לי לא מזמן, הבאס פתאום נעלם ברמקולים, אך זה קורה רק ששניהם מחוברים, כאשר רק אחד מחובר הוא מפיק באס אך שהרמקול השני מחובר הבאס נעלם. (זה ככה בשני הכיוונים). רציתי לדעת ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? הסטאפ (אם אפשר לקרוא לזה סטאפ) הוא מגבר לאנזר 424, ורמקולים 350 וואט של פיוניר (6980), HU של איווה. נ.ב ניסיתי "לשחק" עם הHU וזה לא עזר, כמו כן גם במגבר (אולי פיספסתי משהו). שי.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 4 תגובות
- 959 צפיות
סאב: LANZAR MAX12D 12" 1000 WATT מגבר : LANZAR HTG414 4 CHANNEL קומפוננט: LANZAR VB51 5.25 inch הכל ביחד 2000 ש"ח שזה התקציב המקסימלי
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , הגיע הזמן להחליף HU , אני כבר מחפש תקופה די ארוכה מכשיר שיענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר בתמורה למחיר. סדר עדיפויות מהמכשיר לפי הסדר - 1. איכות צליל כמובן וכל הקשור ביציאות הגברה ושליטה על כיוונים , קרוס אוברים וכדומה. 2. קליטת רדיו ללא פשרות. אני שומע לא מעט רדיו ועד היום עם שלושה מכשירים של PIONEER התאכזבתי קשות מאיכות הטיונר. 3. שלט להגה - לא יודע איזה דגמים ניתן למצוא אבל הייתי מעדיף שלט הגה על פני השלט הרגיל. זהו בגדול. התקציב הוא עד 2000 שקל גמיש קצת במידת הצורך. שני המכשירים שתפסו את עיניי מבחינת ביקורות טובות הם קלריון דגם DXZ846MC - מחיר 2200 . אלפיין דגם - 9851 מחיר דומה של 2000-2100 . אני יודע שיש גם דגם קצת י…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הסאב הבא?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף? מה יותר טוב? ה-3750 ב-800 שקל ה-4600 אני יכול להביא ב-650 מה יותר נוח להפעלה ובקיצר.. מה עדיף? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק ישן שרשום עליו 4X40, זאת אומרת שאם אני ארצה לקנות אחד חדש אז גם החדש אמור להיות 4X40? או שאפשר גם יותר מ 40? יש לי פורד מונדאו 98 ומערכת שמע היה שם מאז 98 אשמח לשמוע תשובה , ומצטער אם כבר שאלו על כך, כי לפחות לא מצאתי את זה..
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
המלצה לסאב
מאת סאונד בראש- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סאב בתקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר סאב לשימוש של SQL , חשבתי כרגע על צמד סרווין וגה VMAX 12 שיווה של אדיר אודיו חשבתי גם על L7 או אני לא יודע מה תמליצו לי ! ראיתי מישהו מוכר ביד שניה IDMAX מישהו יודע על איזה סאב מדובר ? יש גם את הסאב של לאנזר opti1232 משהו כזה או MOFO של power acustics מה אתם הייתם בוחרים ? ובבקשה חברים בלי וויכוחים מיותרים , אנא ממכם תיהיו בוגרים !
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 5 תגובות
- 962 צפיות
יש לי תקציב של 2500 בשביל זה.. וחשבתייי .. 1000 לקומפוננט 500-600 לאחוריים ו1000-900 למגבר... הקומפוננט אמרו לי כדאי מוראל דוטק .. ואחרויים אולי הפיוניר??? המגבר אין לי מושג..
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשרף לי סליל בסאב והבנתי שניתן לתקן את זה אבל אין לי מושג איפה באזור שלי חיפה\קריות ניתן למצוא מישהו שמתעסק אם זה . בבקשה עזרה חבל לי על הסאב הזה. דרך אגב אם אתם שואלים איך זה קרה אז סאב של 70 ליטר תיבה סגורה היה בתיבה סגורה 40 ליטר זה מה שקרה.
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי טס לחו"ל, ארצות הברית. והוא יכול להביא לי מה שאני רוצה (מגבר/קומפוננט/רדיו דיסק/ סאב) אני מתכוון להחליף את הקומפוננטים שלי, ואת המגברים. עכשיו השאלה שלי היא. את הסאב שלי אני לא מחליף. ורדיו מחו"ל אני חושב שההפרש הוא לא גבוה. אז אני מתלבט מה להביא, קומפוננט או מגבר.(מגבר מונו אמיתי לסאב, או 4 יציאות) סכום כ 300 דולר. הכי חשוב. מוצרים איכותיים. אבל אני לא מתפשר על עוצמה.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
HU MP3 [המלצה] 1 2
מאת עתיד- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
דרושה המלצה לHU חדש - דרישות חובה ! : 3 יציאות (עדיפות ל4V) קרוס אובר מ-ל-א גם לקומפ' וגם לסאב, MP3 עדיפות לכמה שיותר פיצ'רים כיווניים שיתמכו במגבר, וכיווני המערכת בכלל איכות סאונד מה שיותר גבוה - חובה ! תקציב : לא מוגבל (מתנה - אני בוכר אותה) אולם לא בא לי לאנוס את נותן המתנה, בוא נאמר שהכיוון הכי חזק שחשבתי עליו זה פיוניר סדרה 7 מה ההבדלים בינהם ? 770 7700 7750 מה הולך פה מי יותר טוב ולמה....שמתי לב שה7750 וה7700 עם אותו עיצוב אולם ה770 עם עיצוב שונה - מעט מיושן אפילו : הצעות חלופות סטייל חברות אחרות יתקבלו בברכה (תוך הדגשה ברורה של היתרונות אל מול הפיוניכסים)
הודעה אחרונה מאת mismis, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר צריך המלצה לסאב בסביבות ה 800 שקלים. הסאב צריך להיות בתיבה ועדיף אורגנלית, אין חשק להתעסק בבניות בעצמו. הסאב יוגבר ע"י מגבר של MAC AUDIO Z4200 באמצעות גישור שתי ערוצים, יוצא בסביבות 200 וואט. דימה
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 3 תגובות
- 787 צפיות
יש עכשיו בצ'יפר מצבע הסאב + תיבה 300 שקל... http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=777&CatCode= מה אתם אומרים... אגב זה לא בשבילי זה לחבר(לחוץ בכסף ) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 745 צפיות
יש לי מגבר הנתונים שלו הם כאלה 2*200 ב- 2 אום 2*100 ב- 4 אום בגישור הנתון מצביע על 400 rms ב- 4 אום .... במתח של 14.4 וולט וב- 12 וולט - 300 , גם את הקטע הזה לא הכי הבנתי ... הכוונה שהאוטו מונע אני מקבל את ה- 400 וואט?? השאלה שלי היא אחרת , אם אני מחבר סאב שני סלילים בהתנגדות 1 אום , ואין לי נתונים במגבר לגבי 1 אום , מה יכול לקרות ??? המגבר ינזק , יכנס להגנה ?? אם מישהו יכול לעזור לי בקטע הזה אני ישמח מאוד ...
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אחרי עבודה של שבוע על האוטו זה מה שהיה צריך בשביל להתקין מערכת הפיאט אונו שידועה כבעיתית מבחינת מקום לקומפוננטים בדלותות כי המקום המקורי שלהם הוא בדשבורד לבסוף הכנתי להם בניות מיוחדות לדלתות. וגם הוצרכה בניה מיוחדת למגבר מאחורה ולכן נבנתה פלטה שצופתה בבד שחור למגבר ומאחר והמדף האחורי המקורי של האוטו אינו חזק הוספה לו פלטה לחיזוק שצופתה בבד ליקרה נמתח להסתרת הרמקולים. תגידו לי מה אתם חושבים על ההתקנה.
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 5 תגובות
- 889 צפיות
מישהו יודע מה מידת הרמקול הקדמי בפג'ו 106?
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,044 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינדר
- yahaga
- Coresh
- sperial
- Supertigre
- SlowRide
- ברונקו
- Shay Shd Dave
- Igalz
- yoav911gt2
- פאר האורה
- amosbmw