Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

 

תופעה מוזרה שקרתה לי לא מזמן, הבאס פתאום נעלם ברמקולים, אך זה קורה רק ששניהם מחוברים, כאשר רק אחד מחובר הוא מפיק באס אך שהרמקול השני מחובר הבאס נעלם. (זה ככה בשני הכיוונים).

רציתי לדעת ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה?

 

הסטאפ (אם אפשר לקרוא לזה סטאפ) הוא מגבר לאנזר 424, ורמקולים 350 וואט של פיוניר (6980), HU של איווה.

 

נ.ב

ניסיתי "לשחק" עם הHU וזה לא עזר, כמו כן גם במגבר (אולי פיספסתי משהו).

 

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

הרמקולים אצלך מחוברים כנראה אחד בפאזה הפוכה כלפי השני

 

קח את אחד מהרמקולים לא משנה איזה , ותהפוך בין ה(+) ל(-) שלו ביציאה מהמגבר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

יכול להיות, ההורים שלי לא מזמן העמיסו דברים לתא המטען ובטעות ניתקו את החוטים והחזירו אותם, כניראה שהחזירו חיברו אותם הפוך. אני אבדוק את העניין ואחזור.

 

תודה. שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

×
×
  • תוכן חדש...