Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יש לי שאלה

המגבר הזה:http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=ceffabeca526d9b271cacd5a0855c00a&productid=157

יכול לדחוף את הסאב הזה? :http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=ceffabeca526d9b271cacd5a0855c00a&productid=45

למגבר יחובר גם סט קומפוננט מה שאומר שאת הסאב אני יחבר בגישור ואם כבר גישור אז אתם יודעים כמה הוא מוציא בגישור ?

תודה רבה רבה:wink:

פורסם

ידחוף אותו בצורה סבירה

בגישור אני מאמין אולי 180 RMS ואני נדיב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה מסתכל יותר מדיי על וואטים

אבל זה לא צריך להיות ככה המגברים שהראית הם מגברים זולים ולבן אדם שלא רוצה להשקיע אז המגבר בסדר אבל אתה לא יכול להשקיע שקל ולקבל עולם ומלואו הכול יחסי למחיר עם השאלה שלך איך המגבר יחס למחיר אז המחיר סביר

ושוב אל תסתכל על וואטים סתכל על RMS ועל החברה עצמה יש חברות שמצהירות על 50 RMS אבל ה50 הזה הוא יותר (חברות כמו רוקפורד סרווין ווגה לאנזאר בסדרת האופטי דרייב ועוד) ויש חברות שמגזימות כמו כול הזבל סיני כמו שהראת כמו לאנזאר בסדרת הוייב וHGT ועוד

0547379780 שלומי

פורסם

ברור שהכל תמורה למחיר.וחוצמזה על מגבר אני לא רוצה להשקיע כל כך

רק רציתי לדעת מה העוצמה שלו(RMS) בגישור זה הכל

גם של הבוס שנתתי וגם של הפלטיניום אודיו 1200

פורסם

עם אתה שואל מה עדיף מהשניים לך על הפלטיניום הרבה אומרים שהוא נחמד

אני מקווה שאתה בעניינים ויודע שהבוס חיקוי והוא לא אמיתי

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...