Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 9853 נגד 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים ביניהם?

מה היתרונות של כל מכשיר, ומה החסרונות.

המכשירים יחוברו למגברים, אז יציאות הרמקולים הם זניחות.

ומה עדיף 860 פרימייר או 9853

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

9853 הוא מכשיר יות מסובך מה-9855 מבחנה שיאן בו תצוגות והתפריט הוא בכתוביות וצריך לדעת מראש את המושגים מה אומר מה.

מש"ק זרזור

פורסם

אתה מביא אותו מחו"ל?

למה אתה משקיע במכשיר ולא מחליף את הדברים היותר דחופים כמו ה 4 ערוצים שלך או הקומפוננט?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מחליף גם חלק מהדברים.

אגב מיכאל יש לך את הטלפון של עופר? (שלך לי בפרטי)

ולגבי המחיר זה לא הבעיה, אני רוצה לבדעת מה ההבדלים.

(ה9855 עם עם תצוגות? או רק תמונות)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

יש 3 אופציות.

אחת 9855

שתיים 9853

שלוש 9851

אין לי מושג מה ההבדלים.

אני מבקש ממי שמכיר את המכשירים. לתת רק את ההבדלים.

כמו ש למכשיר 9855 הוא 4V והאחרים הוא 2V לכל יציאה.

הבדלים לגבי קרוסים. / תצוגות / רדיו למי יש RDS (תצוגת תחנות) / חיבור עתידי ל DVD וכו/

כיוון מצג חזית של המכשיר.

לכמושבן איזה מחלות יש לכל מכשיר.

פורסם

הדגמים עם ה 3 בסוף זה עם מסך לדים מהפשוטים

הדגמים עם ה 5 בסוף זה עם תצוגת OLED שהיא הרבה יותר נוחה, ורואים בה מדהים

ל9855 אין מגבר פנימי והגימור שלו הוא פלסטיק, ה9835 עם גימור מתכת כלשהיא ונחשב לאמין יותר, הסידרה של 2005 שמעתי שיש לה בעיות עם המנוע שמזיז את הפאנל.

אני ממליץ לך על ה 9835... אומנם יקר קצת מהאופציות האחרות שלך אבל בהחלט שווה את המחיר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

9853 יותר מסובך בגלל שאין לו אנימציות סבבה....ואם נגיד אתה מבין את המושגים ויושב עם החוברת ולומד אותו מבחינת ביצוע הוא זהה ל9855 או שב9855 יש עוד פיצ'רים שאין ל9853 ולא תצוגות סרטונים או כל דבר מפגר אחר ממש אבל ממש לא נחשבים פיצ'ר ולא מעניינים

• תוכן חדש...