פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חשבתי להביא כזה סאב מהדגם של ה15 אינץ' סטרוקר מהסדרות הישנות אבל שהוא היה חום ומכוער כזה חשבתי על ה15 אינץ' או על ה12 עדיף 15, השאלה אם עוד ניתן למצוא כאלה בארץ? אולי מישהו מחפש למכור כזה שמע על מישהו שמחפש למכור כזה יד שניה במצב טוב? וכמה לדעתכם שווה להשקיע במחיר שלו? 12 או 15 חדש יד שניה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אני מתכוון לחבר שני מגברים עם כבל 4AWG ראשי שמתפצל לשני כבלי 8AWG אז אילו כבלי GROUND אני צריך? 4AWG או 8AWG? ראיתי בקיטים של שני מגברים 4AWG שמספקים גם 4AWG וגם 8AWG ל GROUND למה?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 7 תגובות
- 969 צפיות
צהריים טובים לכולם. ברשותי סאב של פיוניר מדגם tsw125c (הדגם של הפנינה). את הסאב קניתי מחבר ב400 שקל עם תיבה עם חור קטן כזה (ממה שאני מבין זה תיבה פתוחה). חבר שלי מלפני שבועיים קנה מערכת ובין הרכיבים שלו יש לו סאב של audioban עם תיבה בלי חור וממה שהבנתי זה תיבה אטומה. את ההבדלים אפשר להרגיש ,הצליל שהסאב של חבר שלי מפיק בתיבה האטומה הוא מתמשך ויותר נעים לעומת שלי שהוא יותר חזק ושומעים אותו יותר חזק מרחוק . אם אני יעביר את הסאב שלי לתיבה אטומה האם אני יראה שיפור בצליל?
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, הסוני הנוכחיים שיש לי - נאכלו ע"י השמש השמאלי גמור לחלוטין. לצערי, אין אצל סוני במלאי כאלה חדשים וגם לא יהיה. מאוד אהבתי אותם. ההתלבטות היא בין ה- Mac audio Mx69.3 לבין ה- Magnat Bull power 6930 לבין ה- Lightning Audio B1.69.3 אני מחפש צליל נעים (לא צווחני) ובאסים - הכי חשוב בתודה, אוראל.
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 1 תגובות
- 709 צפיות
קניתי רכב עם HU של JVC מדגם kds895, אני יודע שיש לדגם הזה שלט אבל לי אין אותו , רציתי לדעת מאיפה אני משיג את השלט וקונה אותו וחוץ מזה איך מכוונים את השעון. בתודה מראש......
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא משנה אם יש או אין בארץ. בבקשה מי שמכיר שיגיב. זה חשוב תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון ? בענין הרמקולים לא החלטתי עדיין אבל הם יהיו איכותיים, אני מסתפק אם להתאמץ בשביל FOCAL או להסתפק במורל ששמעתי שהם איכותיים מאוד
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה... אז ככה יש לי מגבר JBL CS50.4 שנקנה בדיוטי פרי + שני רמקולים 4WAY של KENWOOD 240W על פי האתר 60W RMS + שני רמקולים קדמיים של פיוניר 130W + שני טוויטרים + סאב ישן ולא חזק במיוחד (עד שיהיה כסף להחליף) + מערכת JVC KDS890. הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מגביר את העוצמה ואת הבאס אני שומע מהרמקולים מין עיוות שנשמע כאילו הבאסים נכנסים בטוויטרים של האחוריים. בהתחלה ניסיתי לשחק עם הכיוון של התדר והבס במגבר ועם הכיוון של ה- GAIN אבל כלום לא עזר ת כיוונתי את המגבר על HI PASS ועדיין שומעים אותו הדבר ... לא משנה כמה ניסיתי גם כשהנמכתי את ה- GAIN זה המשיך לקרות... לפני כמה ימים כיוונתי את המערכת שוב והפעם נתתי FADE של 4 מתוך …
הודעה אחרונה מאת yamab, -
שיבה VS פייז 1 2 3 4
מאת סאונד בראש-
- אחראי פורום
- 45 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברה מחפש המלצה ל 2 סאבים SQ במחיר של 2000 ש"ח לשניהם או סאב אחד באותו תקציב פחות או יותר עם תיבה ! אני מדגיש איכות .... ראיתי הרבה ביקורות טובות על שיבה 650 RMS ו SQ נחמד וראיתי גם ביקורות טובות על הסאב SX12 של פייז אני רוצה איכות . אשמח לעצות בבקשה !
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
חברת Clif designs? 1 2 3
מאת benny-t- 33 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות מערכת HI END ושמעתי שחברת Clif Designs היא מהמובילות בתחום ושאינה מתפשרת באף פרמטר ודוגל בשיטת בניה של cost no object. שמעתי לפני כמה חודשים מערכת כזו של Clif ולא האמנתי למשמע אוזני- אי אפשר לתאר במילים כל מה שאני יגיד יעשה עוול... אני יודע שזו היתה מערכת מאד יקרה (מעל 30 אלף דולר) ואני יודע שהדגמים הזולים יותר לא ישמעו אותו דבר אבל עדיין ברור לי שזו החברה שתיתן לי את מה שאני מחפש. יש לי תקציב של בערך 20 אלף ש"ח למגברים (2), קומפוננט (4) וסאב. אשמח למידע על החברה clif והיכן אפשר לקנות. תודה לכולם בן.
הודעה אחרונה מאת benny-t, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. כותב בשביל חבר הפורום אופיר (>) שנמצא באילת ומחפש בדחיפות חנויות למכירת מערכות סאונד לרכב. מי שיודע/שמע על מקומות מקצועיים וטובים לאודיו לרכב מוזמן להמליץ. תודה אמיר.
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. גיסי נוסע בקרוב לגרמניה וריציתי לשאול אם מישהו מכיר אולי חנויות שם או אתרים של חנויות? שאלה נוספת- מה רמת המחירים שם ? בעיקרון אני מעוניין במגבר מונו או סט קומפוננט ואני אוהב מאוד את MB QUART. תודה מראש. תומר
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 1 תגובות
- 844 צפיות
המגבר מסוג LANZAR HGT 434. פתאם התחיל להכנס למצב הגנה לאחר כמה שניות של עבודה. כשאני מנתק זוג RCA שמגעים מהרמקולים אז רק הסאב עובד ולא נכנס לפרוטקשין. ניסיתי להוריד את הגיין של אותם זוג ערוצים ולא שזה ממש עזר... למישהו יש מושג ?
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם!!! יש לי רמקולים אחוריים 6/9 של סרווין.הם יושבים להם בסבבה על המגש. הייתי מעוניין לבנות להם תיבה,זאת אומרת הם עדיין ישבו על המגש ומתחתם אני בונה להם תיבה. לשאלה: האם זה יוסיף/יוריד משהו מסאונד שהם מפיקים לי עכשיו? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים שלום. אני הולך להתקין עוד מעט את המערכת ואני צריך ממכם עזרה, אז בבקשה עזרו לייי..... איך קוראים קוראים לבד הזה שאיתו עוטפים את הסאבים? ואם איזה דבק אני מדביק אותו? כמו כן אני מישתמשש בעץ, ואני צריך להדביק עץ על עץ, אז איזה דבק אני צריך שם? אני באמת צריl את עזרתכם כי אני בתקווה יום שישי להתחיל לתקתק כבר את כל הקטע של ההתקנה
- 2 תגובות
- 802 צפיות
שלום לכולם לפני שבוע קניתי מגבר של lanzar 421 1000 וואט 4 יציאות ורמקולים של קנווד 6*9 kfc-6940ie 400 וואט 4 way אני רוצה להוסיף למערכת הזאת סאב עם תיבה והכל משהו שידפוק ולא יצא לי יקר איזה חברות נחשבות בתחום הזה ? בתודה מראש גל
הודעה אחרונה מאת Daihatsu-Charade, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4496&CatCode=531 הרמקולים האלה הם : 80w rms כל רמקול המגבר שלי הוא jbl gto-2000 הוא נותן 75w rms לערוץ מה אתם אומרים זה יצא טוב מבחינת ההספקים ? ה- hu הוא sony cdx 7700 הוא נותן pre-amp של 4v
הודעה אחרונה מאת אחד שנאבד לו השם, -
- 31 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
טוב, כמו הכותרת בדיוק, מקובל אצלנו בPSI אחרי כל פרוייקט (בפורום שאותו אני מנהל) להעלות תמונות והסברים. לפני כשבוע ומשהו החלטתי להתחיל בפרוייקט הקיקפאנלים שלי, לשם כך הלכתי ל"אלגד" חברה המתמחה בשיווק של חומרים לפיברגלאס לתעשיית האומנות, שזו בערך המטרה אצלי.. במקום קיבלתי הסברים מלאים וייעוץ על אופן עבודה עם החומר, אני חייב להודות שרוב ההוראות היו ממש מפורטות. בכל אופן, אני אתחיל במדריך: אלה החומרים הדרושים לבנייה: חומרים לבניית פיברגלאס: בתמונה, מימין לשמאל. 1. כוס מדידה+משורת מדידה 27+17 ש"ח 2. בתוך הכוס, מברשת 8 ש"ח 3. סיבי פיברגלאס, צפיפות 300, כמות 1 מ"ר 26 ש"ח 4. בקבוקון מקשה, בקבוקון יותר קטן מאיץ 5. פוליאסטר נוזלי 78 ש"ח (בא ביחד עם המ…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 936 צפיות
שלום רציתי את חוות הדעת שלכם וההצעות שלכם לגבי המגברים הנ"ל כלומר מה עדיף אני מתכוון להפעיל איתם סאב-לאנזר מקס וקומפננט-מורל פולס. הלאנזר VIBE 421 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=539&CatCode=108 המאק אודיו Z4100 http://www.home-car.co.il/product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&a mp;Cat2ID=64&aff=pricer המגנאט THE ROCK http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2499&CatCode=40 9 תודה לכל העוזרים
- 5 תגובות
- 958 צפיות
איך הם לעומת המוראל?
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
חישוב הgain
מאת jigolo- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהריים טובים . רציתי לדעת איך מחשבים את העוצמה של הgain המגבר הוא jbl gto 75.4 והרדיו דיסק הוא של סוני http://www.xplodsony.com/# הרדיו דיסק שלי הוא xploud series-cdx2210
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום ראשון הקרוב תהיה לי גישה לדיוטי פרי ואני מתכוון לקנות רדיו דיסק פיוניר. הדגמים הם 7750(שהכי הכי נראה לי למרות שאני לא מאמין שהוא 6.5 פרא אווט אלא משהו כמו 4) 7700 ו-6700 בכל מקרה הנה הלינקים לכולם תגידו לי מה דעתכם אנשים... http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1845&CategoryID=72&Page=1 http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1846&CategoryID=72&Page=1 http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2392&CategoryID=72&Page=3
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתכנן לעשות בנייה מפיבר אצלי באוטו ,עברתי על כל הקשור בנושא בפורום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי תשובה עליהן : 1 איך מחזקים את הבנייה עצמה לרכב? האים צריך לעשות חורים בקיר האחורי של הבנייה...האם זה מספיק חזק ולא יתפרק במהלך נסיעה? 2 אם יש חנות של חומרים באיזור הצפון? (אני יודע על חנות בת"א) 3 מכל המדריכים המצולמים והתמונות שצירפו לא מצתי חומר על איך עושים בנייה של כל הבגאג' כמו בתמונה: אם יש לכם לינקים לתאור בנייה בסיגנון זה יעזור. תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ajcool1, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך המלצה על מערכת סאונד בשביל חברתי שקנתה לא מזמן פיאט אונו. הרמקולים מקדימה יושבים בדשבורד והרקולים מאחורה לא קיימים. את הרמקולים הקדמיים צריך להחליף בכל מקרה. איזה מידות עלי לחפש ? איזה HU מומלץ בעד 500 שקלים ? הרעיון הכללי הוא מערכת סאונד בעד 1000 שקלים. תודה לעוזרים, דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
עכדנית לעכשיו המערכת שלי מותקנת בנסאן סאני 93 שהיא סדאן. אנחנו קנינו פיאט פונטו 02. קודם כל מה גודל הרמקולים בדלתות? מעניין אותי לדעת מה אני יכול לצפות מהרכב מבחינת אקוסטיקה? האם המעבר לרכב 5 דלתות יעשה הבדל כל שהוא? כדאי לדעת דברים על התקנה ברכב? מצפה לי משהו מיוחד? המערכת: קומפוננט פוקאל פולי גלאס 6.5 סאב אלפיין 10 אינץ בתיבה אטומה מגברים, קורסים ועוד צעצועים.
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה הייתם לוקחים לעצמכם מבין 2 המגברים יציינתי בכותרת גם במחינת עוצמה וגם מבחינת איכות בווליום גבוהה יחסית (בבקשה לא להציע אחרים ) חשבתי על סאב בהמשך מסוג infinity perfect אך לא בטוח שהמגברים הנ"ל יפתחו אותו,אם מישהו יודע שירשום בבקשה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לבנות לסאב לאנזר שלי תיבה אטומה הבעיה שזה מהדגמים הישנים וקשה למצוא עליו מפרט הסאב לפי בדיקות צריך לשבת בתיבה של 70-76 ליטר ותיבה כזאת בבניה באזור שלי עולה בסביבות 400-600 שקל אני מקרית שמונה(צפון) ולהגיע למרכז לא קל לי. אם זה היה 300 שקל כמו אוטופארט לא היה מפריע לי להשקיע אבל מעל זה זה מוגזם מאוד בשביל תיבה ככה שנותר לי רק ללכת לנגר ולעשות את זה לבד . הבעיה שלי שאין לי מושג מה להגיד לנגר מבחינת אורך רוחב זווית, כלומר אם אפשר אני מחפש סירטוט אם מידות מדויקות בשביל להגיע ל70 ליטר תיבה ומכאן כבר הנגר יעשה את הכל לפי המידות והסרטוט . תודה רבה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת clarion, -
כמה זרם אמור לעבור (פחות או יותר) בכבל ה + שמחובר למערכת יש לי מגבר רוקפורד 600 וואט - ומגבר לוג'יק 700 וואט... אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הפיוז שיש לי ובלי שום קשר מעניין אותי כזה זרם פחות או יותר עובר שם. תודה 20, 30 A או אפילו יותר? :S
בחירת קומפוננט (900 ש"ח) 1 2 3
מאת RoyWa- 30 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אחי קנה אוטו חדש והוא רוצה לשים בו קומפוננט, אני מוכר את שלי אז הייתי יכול למכור / להביא לו את שלי אבל הוא צריך 6.5 אינץ' ושלי 5.25. בקיצור הוא הלך לכמה חנויות והציעו לו את הקומפוננטים האלו, מה הכי טוב מבין כולם ובכלל בתקציב של 900 שקל איזה קומפוננט הכי טוב (כן אני יודע שזה כל אחד עם הדעה שלו, אבל שפשוט כל אחד ירשום את דעתו וירשום מה מיוחד בקומפוננט אם זה עוצמה חזקה , איכות וכו), הוא מחפש קומפוננט טוב לדאנס / אלקטרוני. הלו הם הרמקולים : soundstream xtream rockford fnx (קצת יותר יקר אבל אולי שווה את המחיר?) Rockford P162Sו PHOENIX GOLD OCTANE-R 12 Mb Quart DSD-216 אם אתם חושבים על משהו אחר שעדיף ונכנס לתקציב הזה תגידו גם, תודה.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
שלום יש לי התלבטויות בין שתי ערכות http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2552,'normal_sales' ו ... http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=810 מה עדיף בין השתיים ? וגם אם יש משהו יותר טוב להציע לי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mikmik,