Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובי כבל GROUND

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מתכוון לחבר שני מגברים עם כבל 4AWG ראשי שמתפצל לשני כבלי 8AWG אז אילו כבלי GROUND אני צריך? 4AWG או 8AWG?

ראיתי בקיטים של שני מגברים 4AWG שמספקים גם 4AWG וגם 8AWG ל GROUND למה?

פורסם

זה הולך ככה, אם ה4G שלך מתפצל לשני מגברים עם 8G, אתה מחבר אותם לGROUND 8G,

אם יש לך מגבר אחד אתה מחבר ל4G, או שאתה מפצל 4G לשני 4G, ואז גם הGROUND

של שני המגברים יהיה 4G

Race Smart

פורסם

רצוי מאד שקוטר כבל המינוס יהיה זהה לקוטר של כבל הפלוס לצורך הארקה טובה.אם אתה מוציא מכל מגבר מינוס בניפרד אשר יתחבר לשילדה אז מכל מגבר תוציא כבל מינוס של 8G .

אם אתה מוציא מינוס משותף ל2 המגברים במקביל אז ממגבר אחד לשני מינוס 8G וממגבר שני שמחובר אליו כבר מינוס [8G] של המגבר הקודם אז ממנו ביחד עם המינוס של המגבר הראשון עוד כבל של 4G ומשם לשילדה.אני מעדיף יותר את אופציה א

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בשורה התחתונה, מומלץ על אותו העובי עבור הפלוס והמינוס, וההסברים שקיבלת די מסבירים את העיניין.

אבל צריך לזכור שאורך הכבל של המינוס, מתבטא בכבל עבה בצורה משמעותית מהכבל פלוס שלנו, (השילדה).

לכן יכול להיות שגם עם "פחות" המגבר יסתדר.

בסופו של יום תשתמש במולטימטר פשוט לבדוק האם ישנם נפילות מתח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...