Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מחפש המלצה ל 2 סאבים SQ במחיר של 2000 ש"ח לשניהם

או סאב אחד באותו תקציב פחות או יותר עם תיבה !

אני מדגיש איכות ....

ראיתי הרבה ביקורות טובות על שיבה 650 RMS ו SQ נחמד

וראיתי גם ביקורות טובות על הסאב SX12 של פייז

אני רוצה איכות .

אשמח לעצות בבקשה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי כמה סאבים של פאייז לא התלהבתי שיבא עוד לא יצא לי לישמוע, יש כאן בחור שהתקין אותו בסאונד fx תפנה אליו.

אני הייתי מציע jl audio w3v2 ו ads rs12 שניהם עונים על איכות, הads יותר עוצמתי.

פורסם

המגבר הוא לאנזר מונו בלוק 1200D

מה המחירים שאפשר להשיג את הסאבים ??

w3v2

ads rs12

Image Dynamics IDQ

או סאב כלשהו אחר איכותי

ומאיפה אני משיג את הסאב ?? לינקים לחנויות אם מכירים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

jl auduo ברדיו מילאנו, ads אצל אדי מערכות אבל אני חושב שאת הדגם שהמלצתי הוא לא מביא יותר, את האימאג ייבא לארץ פוקו מסאונד fx אבל אני חושב שהוא יקר.

פעם בדקתי באתר של המכס על ads וניתן היה להביא אותו מחול באזור 1200 ש"ח (ללא תיבה)

Guest תמיר .א.
פורסם

השיבה הוא לא 650WRMS זה 325WRMS.

תמיר

פורסם

תמיר אני מתקן אותך בקשר לסאב הזה בפעם השניה כבר..

אחי הסאב הזה 650 RMS

כל סליל 325 אחי אתה מתבלבל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
ה SHIVA הוא סאב של שני סלילים של 2", כל סליל הוא 300 וואט RMS.

כל סליל 8 אוהם. וממש לא 600 ומעלה RMS.

תמיר צודק.

נתנו מלא פעמים בפורום לינקים לדפי יצרן, בעיקר Ebari

פורסם

חברה מישהו יכול להביא קישור לחנות שמוכרת סאב של שיבה ?

או טלפון ??

פורסם

תעשו חיפוש ותראו תתקשרו לייבואן ותראו...

אני דיברתי עם הייבואן...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

Guest תמיר .א.
פורסם

לאתר של החברה ותראה מה רשום, ההספק הכללי הוא 325WRMS ו650WMAX

לחבר שלי יש את הסאב הזה על JBL 75.4 והסליל של הסאב כבר מחרחר, כי הוא כול הזמן שומע בעוצמה מקסימלית, והמגבר הזה מפיק בגישור כ280-290W והסאב 320W אם הוא היה 650W לא היה נגרם לו נזק.

תמיר

פורסם

קשה לי להאמין שה-JBL ימשוך את הגבולות של הסאב הזה עד כדי כך אך אם אתה אומר...

אני אצטרך להזהר. רכשו לי את המגבר הזה שבוע שעבר ויחובר לשיבא שכבר יושבת בארון מדצמבר...

• תוכן חדש...