Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני עד היום היתי בטוח שהSHIVA הוא 650WRMS, אם זכור לי נכון אז גם אייל הוטעה וחשב ככה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה ??

איך הסאבים שלהם ??

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם הייבואן ? או מחירים ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
חברה ??

איך הסאבים שלהם ??

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם הייבואן ? או מחירים ?

על איזה חברה אתה מדבר על הפייז או על השיבה ?
פורסם

גם וגם !

ההתלבטות היא בין 2 שיווה

לבין איזה זה פייז איכותי

או 2 של פייז

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תמיר- אין לי ידע טכני שמתקרב לשלך, אבל הסאב הזה ידוע גם מבחינת הצהרה וגם אצל "חובבי שיווה" כסאב של 650 וואט RMS. בלינק ל-white paper שבאתר שלהם יש גם עמוד שמסביר למה הנתונים המוהצרים של השיווה שונים מאוד מנתונים של סאבים אחרים (שגם שונים, אבל יחסית לשיווה - דומים), אז יכול להיות שגם הנתון של היכולת הטרמית רשום בצורה שונה.

בכל אופן - אני לא זוכר איפה, אבל AdireAudio רשמו שה650 וואט RMS זאת רק היכולת הטרמית המקסימלית של הסאב (ולכן יכול להיות שהם רשמו את ה650 וואט בנתון ה-Pmax), אבל הוא מגיע למקסימום Xmax שלו כבר עם קבלת 250 וואט RMS.

Guest תמיר .א.
פורסם

הוא יכול גם לא להגיע לכול הXMAX בגם 350WRMS, זה תלוי באיזה תדר הוא מקבל את הההספק הזה,

ברור שבתדר ממש נמוך ההספק לא צריך להיות גבוה כדי להגיע למלוא הXMAX, אבל בתדר גבוה יותר

צריך הספק יותר גבוה כדי להגיע למלוא הXMAX.

שבת שלום.

תמיר

פורסם

מי מייבא את השיוות ??

ושוב

מה הייתם מעדיפים בתקציב של 2000 ש"ח

2 שיוות ?

2 סרווין VMAX ?

2 סאבים של פייז איזה שהוא דגם ?

.

דגש על SQ

פורסם

אם דגש על SQ אז למה 2? יש לך אוטו קטן, 1 יספיק

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ברור שאם יש אחד באמת איכותי

בכייף

אבל שיהיה מדובר על סאב 600 RMS בערך

שידע להרעיד גם את האוטו לפעמים

פורסם

אז תגיד SQL...

בכל מקרה, לדעתי תנסה לשים סאב אחד מבין אלה שהזכרת ותראה מה דעתך, אולי תוסיף אחר-כך עוד אחד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

"סאונד בראש" - ארז בחור נחמד מאוד, הוא נמצא בכפר יונה, פנה אליו.

אם זה מעניין אותך יש עוד נתונים באתר של ארז:

http://www.shiva.ip.tc

בכל אופן, אני נמנע להגיב בנושא היות ואני לא מבין.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

חחחחח אני לא מאמין שפתחו אתר לסאב אחד :)

מעניין אותי מה תיהיה הרמה של הדגם של פייז הכי גבוהה מאתר של ציפר אליאנטה משהו כזה

לעומת 2 שיוות , מבחינת רמת

פורסם

מבחינת עוצמה, אני לא יודע אם שני פייז אליינטה יגיעו לשיבה אחד, אבל SQ אין מה להשוות (לדעתי כמובן), האליינטה גם עולה פי 3 מהשיבה והוא SQ נטו.

איציק.

פורסם

אתה אומר את זה משמיעה ??

או מקריאה על החומר ?

כי על הדף אני מאמין שהפייז הרבה יותר איכותי משיווה , אבל בפועל משמיעה ולא ממחיר או עצמה הוא הרבה יותר איכותי ?

• תוכן חדש...